2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cok gecmis olsun canjm. cabucak atlatirsin insallah.

Canım çok geçmiş olsun bol bol tavuk çorbası bol limon karabiberli inşallah en kısa sürede atlatırsın

Herkese gunaydin mutlu sabahlar . Simran_ Allah şifa versin , üzüldüm canim şekeri , unu, tamamen hayatindan uzaklastirirsan karaciğer enzimlerini normale döndürme ihtimalin cok yüksek. Köy tereyagi , zeytinyagi .. bunlar ilaca mahkum insanlari ilactan kurtaran seyler. Yani bir çare var Allahin izniyle. Prof. Canan Karatay'in Hamilelik Beslenmesi kitabini mutlaka oku derim.

Benimde doğuştan ve 2. Gebelik bile riskli idi hamileliğim planlı değildi ve doktoruma kontrole giderken kürtaj ihtimalini de düşünerek gittik fakat şükürki onay çıktı. Herşeyin en güzelini rabbim bilir tabiki biz tedbir alacağız biraz daha dikkatli olacağız ama kafaya takmayacağız

Günaydın canım bende son 1,5 ayda 3 kez yakalandım ve hiç ilaç almadan atlattım çok şükür sende bol meyve ye ben anca onunla geçirebildim birde üstüne üstlük çalışıyorum gerçekten bu dönemde çok zor geçmiş olsun

Bende çok memnun oldum adım mehtap, inşallah ilerleyen zamanlarda bursa ekibi ile toplanabiliriz çok daha memnun olurum.

insallah mehtapcıgım, ne guzel olur

aksamları bende mırt gidiyorum. işten geliyorum, yemek, cocuklarla sohbet oyun, bu arada ben soyle bir uzanayım diyorum gece esimin sesiyle odaya geciyoruz. aynen aynen +3 idim kiloda su an tartıya cıkmaya korkuyorum. sanırım +6 ya da +7 oldum. isin kotu tarafı etrafımda gebeligimi bilen kisi sayısı bir elin parmaklarını gecmiyor, hal boyle olunca gebe gibi giyinemiyorum da...

seymacıgım, arkadaslar yazmıslar, benim konuyla alakalı bir bilgim yok canım. acil sifa diliyorum allahtan. cok gecmis olsun. içini ferah tutmaya calıs arkadasım. hayırlısı insallah.

cumleten gunaydın arkadaslar,

bursa bugun dune oranla bir nebze daha ılık (arabada 12 derece gosteriyordu) ve fakat hava gri mi gri. puslu mu puslu. gunes gormeyince icim sıkısır hep, kısı oldum olası hic sevmem.

hava durumu bitti:) calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyor evdekilere sevgilerimi yolluyorum

gebe kaldıgımdan bu yana dini acıdan inanclarım asırı kuvvetlendi, agzımda surekli bir insallah masallah hayırlısı lafı, surekli bir tevekkul hali, gebe degilken daha bir isyankar daha bir gercekci idim. simdi sonsuz bir sukur ve tevekkul hali, hayır olsun insallah. cocuklarım hastalanınca boyle olurdum.( allah kimsenin cocuguna dermansız dert vermesin amin ve hasta cocuklara sifa lutfen allahım) ve duygusallık, cok aglak bir kadın oldum. surekli aglayacak bir sey buluyorum...

eminim bütün hamileler bu duygularda geziniyor acayip bişekilde Allaha şükrediyorsunuz vücudumuzda gelişen minik ama büyük mucizeye her an tanık olmak inanılmaz.. Hamdolsun gerçekten..

Canım çok geçmiş olsun kendini strese sokma yine de çünkü doktorlar en kötü ihtimalleri bile söylemek zorundalar o yüzden öyle söylüyorlar. Sen ilaçlarını ve kontrollerini ihmal etme inşallah sorun çıkmadan sağlıkla tamamlarsın gebeliğini. Tansiyonun enfeksiyonun hepsinin ilacı çaresi var günümüzde. Bir çok insan bu ilaçlarla sağlıklı bebek sahibi oluyor.inşallah senin de bebişin sağlıkla gelecek.

Be de kışı , bulutlu havaları hiç sevmiyorum. Gerçekten çok etkiliyor insanın ruh halini. Ama önümüz yaz güzel parlak güneşli günler önümüzde o yüzden seviniyorum. Çok duygusal oluyor zaten insan. Aslında ben bu ağlar halimi de komik buluyorum. Mesela oğluma hamileyken nuz devrinde diyego (kaplan) mamutu yiyecekken onunla arkadaş oldu diye duygulanıp 2 saat ağlamıştım. Şimdi de YILMAZ Özdin’in Mustafa Kemal kitabını okuyamıyorum ağlamaktan :))) eşime verdim al bunu ben doğurunca okuyacağım dedim. Babası ölüyo ağlıyorum Asker oluyor gurur duyup ağlıyorum her bir sayfada ağlayacak bir şey bulunca baktım ki okuyamıyorum. Çok normal tabi halimiz. İleride anlatır güleriz bunları. Canım senin testin sonucu çıktı mı? Devlette yaptırabilmiştin en son DNA testini. Sonucu yazdığını görmedim sanki.

Buarada kilo konusunda bende sıkıntılıyım. +4 kilodayım. Zaten kilolu olduğum için insanlar senin kilon var o bebek değil göbek diyip canımı sıkıyorlar ahahah :) umarım doğuma kadar varil gibi olmam
bende kiloluyum çok ağırlaşmaktan korkuyorum. iyice yusyuvarlak olcam sanırım

Buarada kilo konusunda bende sıkıntılıyım. +4 kilodayım. Zaten kilolu olduğum için insanlar senin kilon var o bebek değil göbek diyip canımı sıkıyorlar ahahah :) umarım doğuma kadar varil gibi olmam
Olsun takılma zeytinli ile benim bowling partimize katılırsın. Müdür patron kaynana komşu kim varsa dizeriz karşıya yuvarlanarak deviririz hepsini :)). Sağlıklı olalım da buradan geri verdiğimiz kiloları yazışırız Doğumdan sonra inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…