2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

bu kadar olur:) su an gozume o sahne geldi udgcigim, gercekten cok duygusal ama. ah diego ah. evet evet gulecegiz muhtemelen:) cıkmadı arkadasım. uc hafta icinde cıkacak denildi. ikinci haftanın icindeyiz daha tık yok. cep telefonuma mesaj gelecekmis, hacı bekler gibi bekliyorum mesajı sorma. hayırlısı bakalım. oglun biliyor kardesi olacagını oyle degil mi? sanki senin oglanla benim kız yasıt gibi kalmıs aklımda. 2007 li mi oglun? mustafa kemal'i esim okudu aman bilgecigim sen bebek dogduktan sonra oku dedi, evet anlatımı cok etkileyiciymis.

Ayy inşallah minnoşları kucağımıza almışız zayıflamışız fıstık gibi dolanıyormuşuz ortalıkta bayıldım ya hayali bile harika 

benim yüksek lisans için ders çalışmam gerekiyor projelerim ödevlerim sınavlarım var. akşam işten eve gidiyorum oğlanla koştur yemek ye yatır saat 10 oluyor. o zaman da benim pilim bitiyor. ben galiba tüm derslerden kalacağım

Ya Bi de moda olmuş şimdi zayıf çıtıpıtı hamilelik ya annemler teyzemler yengemler memleketteki tüm karılar yusyuvarlak tı yaa biz kendimize tombik diyoruz bide..

Ya Bi de moda olmuş şimdi zayıf çıtıpıtı hamilelik ya annemler teyzemler yengemler memleketteki tüm karılar yusyuvarlak tı yaa biz kendimize tombik diyoruz bide..
bazen diyorum yanlış devirde doğmuşum valla eski yeşilcam filmlerinde bile hatunlar bildiğin 40 beden. şimdi 34 beden. pof

merhaba arkadaşım benım başımdan geçmekte olan bıseyı anlatayım, cok hastalanmıştım grip faranjit ust uste geldı aıle hekımı ve devlet hastanesı dedıgın gıbı paroldan başka bısey vermedı tabiki geçmedi 3 4 gün sonra daha da ağırlaşınca kendi hamileliğimi takip eden doktorumun hastanesine gıttım doktor antıbıyotık verdı başladığım gun daha kotu oldum meğer orta kulak intihabı olmuşum antıbıyotiği yükseltip 1gramlık antıbıyotık içtim ve 10 gün sonrasında yenı atlatmak üzereyim. burdakı herkese fikir olsun dıye yazıyorum bunları ben yaklaşık 20 gündür hamileyım dıye parol verip geçen doktorlar yüzünden mahvoldum.

İşin şakası yaa her gün karnımın büyüdüğünü görmek çok mutlu ediyor beni bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah hamileliğin sembolü zaten açık iştah ve aşerme tadını çıkaralım sağlıkla gönül rahatlığıyla geçer hamileliklerimiz inşallah

Canım seni de duygulandırdım istemeden. Neşelendirmeyi amaçlamıştım aslında:)). Evet oğlum 2007 doğumlu. Çok heyecanlı kardeşi olacağı için seviniyor. Karnıma eğilip kardeşiiim orada nasılsın falan diye sohbet bile ediyor. İnşallah doğunca da mutlu olur. Bu zamana kadar tek çocuktu ya çok üzerine düştük bütün aile o nedenle kıskanmasından korkuyordum başlarda biraz.
Kitap; Gerçekten etkileyici kitap sadece tek eleştirim sayfalarda çok boşluk var yani kitabın sayfa sayısı aslında çok daha az olmalıydı. Sanki yer kaplasın diye yazıları yaymışlar o hoşuma gitmedi neticede doğal kaynak israfı ve göz doldurma gibi geldi.
Sevgili Bilge, sonuçların inşallah çok iyi çıkacak ve mutlu habere buradan birlikte sevineceğiz tüm kalbimle dua ediyorum.

Ya ben evdeyim tüm gün Bi oğlanı okula götürüp getiriyorum böyle Pert oluyorum akşamları sen hem çalış hem yüksek lisans yap hem çocuk heheyytt Allah güç kuvvet versin

Allah razı olsun canım benim çorba meyve ıhlamur hepsini yaptım dün baya kötüydüm bu gün biraz daha iyiyim çok şükür .

Hayırlısıyla çok iyi gelir sonucun inşallah gönül rahatlığı versin rabbim..

Evet dediğin gibi parolda bi ide yaramiyorki zaten . Sanada çok çok geçmiş olsun geç farkedilmis orta kulak iltihabı olduğun keşke başta güzel muayene edip tedbirini alsalardi ama illa acillik olacaksın ondan sonra biseyler yapıyorlar

Ya ben evdeyim tüm gün Bi oğlanı okula götürüp getiriyorum böyle Pert oluyorum akşamları sen hem çalış hem yüksek lisans yap hem çocuk heheyytt Allah güç kuvvet versin
son dönemim sayılır tek dersim kalıyor sonra. yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diye gayret etmeye çalışıyorum ama bittim galiba.yarın sınavım bugüne ödevim ve bitirmem gereken dönem projem var. heee birde psikopat ben açıköğretim 4. sınıfım

Sana da geçmiş olsun canım . Valla meyve yemekten sıvı tüketmekten başka çaresi yok gibi ilaçta alamıyoruz mecbur kendi yontemlerimixle geçircez evet dediğin gibi calisinca daha zor Allah yardım etsin tüm hamislere

teşekkür ederim canım aslında faranjit ve öksürmek basınç yaptığı ıcın kulak intihabına cevırmiş canım yanı doktorun dedıgı oydu o yüzden soyledım sana da ilerleyebilir aman dikkat et

teşekkür ederim canım aslında faranjit ve öksürmek basınç yaptığı ıcın kulak intihabına cevırmiş canım yanı doktorun dedıgı oydu o yüzden soyledım sana da ilerleyebilir aman dikkat et
Valla benimde en büyük sorunum hapşırinca kendimi kasmam bu yüzden karnım ağrıyor ve dudaklarım çatladı hep kulağımada ister istemez basınç oluyor bazen patlıyor gibi hissediyorum

Günaydın kızlar hastalığı olanlara acil şifalar diliyorum geçmiş olsun bebişlerimiz çok iyidir inşallah ben bugün sağlık ocağında tetanoz aşımı yaptırdım henüz ağrı falan yok bebeğimin kalp atışlarını bu defa çok net duydum o an hareket etti çok güzeldi Gine mutlu başladım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…