2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin canım inşallah oyy maşallah Allah mutluluğunu daim etsin ayrıntılıyi yaptirdinmi canım sen

Dediğin gibi sonuna gelmişsin ha gayret

Amin canım inşallah oyy maşallah Allah mutluluğunu daim etsin ayrıntılıyi yaptirdinmi canım sen
Sağol canım inşallah evet yaptırdım dün doktorla sonuçları konuştuk herşey yolunda dedi gelişiminde çok iyiymiş biraz önde görülüyor ölçümleri falan güzelmiş yani şükür

bazen diyorum yanlış devirde doğmuşum valla eski yeşilcam filmlerinde bile hatunlar bildiğin 40 beden. şimdi 34 beden. pof
yahu 34 bedeb nedir...
bir kere turk kadinin genetigi denen bir gercek var. 40 bedendir aslinda genetigimiz... zorlama o cok zayif manken vucutlari.
nedense hep kadin uzerine bu arada. erkeklere yine birsey diyen yok

Ben bu sabah yaptırdım canım hiç hissetmedim bile hemşire bitti deyince farkettim yaptığını ağrı falanda yok hiç şimdilik

yahu 34 bedeb nedir...
bir kere turk kadinin genetigi denen bir gercek var. 40 bedendir aslinda genetigimiz... zorlama o cok zayif manken vucutlari.
nedense hep kadin uzerine bu arada. erkeklere yine birsey diyen yok
bir şey olunca da göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer diyorlar. önceden etli butlu kadın modaymış yanlış devirdeyiz anacım

Sağol canım inşallah evet yaptırdım dün doktorla sonuçları konuştuk herşey yolunda dedi gelişiminde çok iyiymiş biraz önde görülüyor ölçümleri falan güzelmiş yani şükür
Ohh gözün aydın darısı bana ve diğer arkadaşlara inşallah bende iki hafta sonra yaptircam

Serum biraz rahatlatırdi aslında bol sıvı alabiliyorsan o da iyi olur cok gecmis olsun

Bebek kiyafetleri genelde yazdigi ayi tutmuyor bence. Mesela coraplari hep buyuk aldim. Kucuk olanlar bacaginda iz birakiyordu. Citcitli atlerler de en az 3 ay buyuk alinmali bence. Su anda kislik kiyafetler olmayabilir piyasada. O yuzden biraz bekleyebilirsin canim. Zaten dogduktan sonra hemen her ay bir eksik farkediliyo. Bazi seyleri yanlis almisim boyle olsaymis diyorsun. Su an ilk 3 aya odaklan bence. Digerlerini bebeginin kilosuna gore alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…