Günaydın hanımlar
Sağlık ocağından geliyorum. Kan vs aldılar pts de tetanoz yapacaklarmış. Ben iğneden aşıdan çok korkarım maşallah her gittiğimde bi iğne saplıyolar
Günaydın hamişler :)
valla bende iki gündür nezle durumundayım inşallah daha fazla ilerlemez
çalışınca malum dinlenmeye de çok vakit olmuyor hafta sonunu bekliyorum...
herkese bol şifalar
Günaydın kızlar hastalığı olanlara acil şifalar diliyorum geçmiş olsun bebişlerimiz çok iyidir inşallah ben bugün sağlık ocağında tetanoz aşımı yaptırdım henüz ağrı falan yok bebeğimin kalp atışlarını bu defa çok net duydum o an hareket etti çok güzeldi Gine mutlu başladım çok şükür
son dönemim sayılır tek dersim kalıyor sonra. yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diye gayret etmeye çalışıyorum ama bittim galiba.yarın sınavım bugüne ödevim ve bitirmem gereken dönem projem var. heee birde psikopat ben açıköğretim 4. sınıfım
Günaydın hamişler :)
valla bende iki gündür nezle durumundayım inşallah daha fazla ilerlemez
çalışınca malum dinlenmeye de çok vakit olmuyor hafta sonunu bekliyorum...
herkese bol şifalar
Sağol canım inşallah evet yaptırdım dün doktorla sonuçları konuştuk herşey yolunda dedi gelişiminde çok iyiymiş biraz önde görülüyor ölçümleri falan güzelmiş yani şükür
yahu 34 bedeb nedir...
bir kere turk kadinin genetigi denen bir gercek var. 40 bedendir aslinda genetigimiz... zorlama o cok zayif manken vucutlari.
nedense hep kadin uzerine bu arada. erkeklere yine birsey diyen yok
Günaydın hanımlar
Sağlık ocağından geliyorum. Kan vs aldılar pts de tetanoz yapacaklarmış. Ben iğneden aşıdan çok korkarım maşallah her gittiğimde bi iğne saplıyolar
yahu 34 bedeb nedir...
bir kere turk kadinin genetigi denen bir gercek var. 40 bedendir aslinda genetigimiz... zorlama o cok zayif manken vucutlari.
nedense hep kadin uzerine bu arada. erkeklere yine birsey diyen yok
Sağol canım inşallah evet yaptırdım dün doktorla sonuçları konuştuk herşey yolunda dedi gelişiminde çok iyiymiş biraz önde görülüyor ölçümleri falan güzelmiş yani şükür
Iyi akşamlar kızlar daha yeni atlattığım gribe daha ağır şekil de yakalandım hapsirmaktan dudaklarım kanadı i kafama balyozla vuruyorlarmiş gibi hissediyorum hastaneye gitmeek istemiyorum bu sefer çünkü parol yazıp yolluyorlar napıcağımı şaşırdım
kızlar sizdede sık tuvalate gitme oluyormu 3 litreye yakin su içmeye çalışıyor um ama yarim saatte bir tuvallttim
ve sonunda tükürük salgim biraz azaldi
Kızlar 3-6 ay kıyafetleri bebek 3aylık olunca mı almalı? Yoksa beğendiğim uygun fiyatlı bulunca alayım mı ne dersiniz. Önerdiğim sitede 3-6ay arası çok ucuz malum bizim bebeler kış ayında olacaklar o aylar. Ne dersiniz fuzili mi olur başka eksikleri mi alsam
Bebek kiyafetleri genelde yazdigi ayi tutmuyor bence. Mesela coraplari hep buyuk aldim. Kucuk olanlar bacaginda iz birakiyordu. Citcitli atlerler de en az 3 ay buyuk alinmali bence. Su anda kislik kiyafetler olmayabilir piyasada. O yuzden biraz bekleyebilirsin canim. Zaten dogduktan sonra hemen her ay bir eksik farkediliyo. Bazi seyleri yanlis almisim boyle olsaymis diyorsun. Su an ilk 3 aya odaklan bence. Digerlerini bebeginin kilosuna gore alirsin.
slm kizlar sabah muaynemiz vardi bebis 19 hafta 5 günlük olmus 312 gr dedi doktorumuz. Gitmeden once çikolata yedim kipir kıpırdi. 28 martta renkli ultrason var. tetanoz aşısını yaptirip yaptirmamak sana kalmış dedi zorunlu tutmuyoruz dedi.
slm kizlar sabah muaynemiz vardi bebis 19 hafta 5 günlük olmus 312 gr dedi doktorumuz. Gitmeden once çikolata yedim kipir kıpırdi. 28 martta renkli ultrason var. tetanoz aşısını yaptirip yaptirmamak sana kalmış dedi zorunlu tutmuyoruz dedi.