2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bugün ankara medikal parka gittik daha önce başka hastaneye gidiyodum. TSH baktı 4.6 çıktı. Önceki testleri başka hastanede veriyoduk 2 civarı çıkıyodu. 100lük euthrox kullanıyorum sabah aç karna. Laboratuvardan laboratuvara fark eder mi bu kadar? Çok mu yüksek sizce

Farkeder cnm bende devlet hastanesinde yaptrmistim 4.7 çıkmıştı özelde yaptrdim 1.3 cıktı bende sasirmistim doktrda sasirmisti hatta :) doktr testi tekrar etmişti gene düşük çıkınca ilac vermemişti cnm

3 kiloya mi çok aldın dedi doktr cnm

Ay bazi doktorlar da fazla abartiyo bence ben 5 kg aldim doktorum bikac uyarida bulundu ama cok demedi. Aslinda bu kilo meselesi goreceli her doktor farkli bakiyo olaya tabiki cok asiri kilo almak hem anneye hem bebeğe zararlı ama 3ler 5ler bence cok degil suan. Ilk basta takiyodum zaten boyum kisa ve kilolu hamile kaldm diye ama saglikli olayim bebis saglikli olsun elimden geleni de yapiyosam gerisi boss yaaa

Bugun butun duygularim tavan yapmis durumda iki de bir ağlıyorum sizde durumlar nasil bu aglama meselesi fln var mi sizd de? bugun cok fenayim kendimi tutmaktan basim ağrıyo

Kızlar çok fena Gaz sancısı çekiyorumm( karnım davul oldu ve resmen nefes alamıyorum nasıl geçer bu

Gavisconla aşk yaşıyorum aylardır bu gaz sancıları yüzünden. Tavsiye ederim
Bana 2. Ye oluyo bu berbat bişeymiş ya hareket edemiyorum geziyor karnımın içinde.. bir hafta sonra detaylı ultrasonum var o zaman söyleyim dr bana da yazsın

cok fena cnm. zaten pedikur yapan kadin bildigin eti kesip almis. antibiyotikli krem suruyorum. ameliyat yapmis gibi bisi olmus. Allahtan tetanoz asim var onceden de korkmadim. sabah aksam pansuman yapiyorum.

benim medical park ile yenimahalle devlet hastanesi sonuclarim tutuyor hep canim.
sen yine de her zamanki yaptirdigin yerde yaptir bir daha. emin olmak icin.
ikinci ve ucuncu trimesterde 3 ve alti isteniyor tsh.
ben suan haftaici 125; haftasonu 100mg aliyorum.

Bugun butun duygularim tavan yapmis durumda iki de bir ağlıyorum sizde durumlar nasil bu aglama meselesi fln var mi sizd de? bugun cok fenayim kendimi tutmaktan basim ağrıyo
bende de ciddi sinir vardi cnm. herkese sinirim atiyordu hemen. bugun normalim gibi.

Sağlıkla gelsin hayırlı olsun.. Ne güzel ya heyecanlı anlar

sabahtan beri şiddetli baş ağrısıyla uzanıyorum geçmek bilmedi hafifledi gibi oldu ama daha da şiddetlendi şimdi de kustum ya bulantılarım tamamen geçmişken neden böyle oldum ki çok kötü oldum ya

Çok fena olmuş yaa geçmiş olsun nasıl yürüyorsun ayy
yuruyemiyrm zaten cnm. ayakkabi giymek ölüm. bildik yer diye guvendim kadin ayagimi birakmadi. catitlr cutur daldi. bayiliyorum birak desem de birakmadi. baya acik yara suan ayagim.

sabahtan beri şiddetli baş ağrısıyla uzanıyorum geçmek bilmedi hafifledi gibi oldu ama daha da şiddetlendi şimdi de kustum ya bulantılarım tamamen geçmişken neden böyle oldum ki çok kötü oldum ya
gecmis olsun cnm. patates sarmayi dene istersen.

yuruyemiyrm zaten cnm. ayakkabi giymek ölüm. bildik yer diye guvendim kadin ayagimi birakmadi. catitlr cutur daldi. bayiliyorum birak desem de birakmadi. baya acik yara suan ayagim.

gecmis olsun cnm. patates sarmayi dene istersen.
Tatlim gecmis olsun ya kiyamam
@zeytinlii cay bardağına ilik cok.sicak.olmayan su koy başında gezdir yuvarla alt kısmını ise yarıyor gcmis olsun

Ben de dün okulda ağladım arkadaşın biri bir laf etti de canım:) aslında normalde cevap verirdim ama normal değilim işte konuşunca ağlamaya başlıyorum böyle durumlarda dün kim nasılsın dediyse ağladım zaten aman kendini tutma boşver rahatlarsın ağlayınca:)
Canım bi tansiyonunu ölçtür istersen, tansiyon biraz çıkınca da böyle geçmeyen kusturan baş ağrısı oluyor, bana daha önce birkaç kez olmuştu hamile değildim gerçi o zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…