Arkadaşlar kilo için de sordum doktora 7 kg vermstm sadece 2sni geri aldım ama 80 kilo olunca bebeginin gelişimi gayet güzel kilo hiç almayablrsnz de hamile iken bu kiloda dedi doktor
Ben de dün okulda ağladım arkadaşın biri bir laf etti de canım:) aslında normalde cevap verirdim ama normal değilim işte konuşunca ağlamaya başlıyorum böyle durumlarda dün kim nasılsın dediyse ağladım zaten aman kendini tutma boşver rahatlarsın ağlayınca:)
Canım bi tansiyonunu ölçtür istersen, tansiyon biraz çıkınca da böyle geçmeyen kusturan baş ağrısı oluyor, bana daha önce birkaç kez olmuştu hamile değildim gerçi o zamanlar.
Evde alet vardı onla ölçtüm normal çıktı.. Teşekkür ederim tüm gün yattım geçmek bilmedi elim parol a gitti Bi tane alsam mı diye ama almadım.. İnşallah geçer ya
Benim de bugün kontrolüm vardı kızlar ilk 3 ayda 2 kilo vermiştim. Sonra 1 ayda 3 kilo almıştım doktorum fazla almışsın demişti. Korkarak gittim bugün ama neyse ki almamışım son 3haftada. FaZla kaçırdığımı düşünüyordum oysa ki. Benim doktor kiloya takık biraz korkarak gidiyorum vallahi
Arkadaşlar kilo için de sordum doktora 7 kg vermstm sadece 2sni geri aldım ama 80 kilo olunca bebeginin gelişimi gayet güzel kilo hiç almayablrsnz de hamile iken bu kiloda dedi doktor
O kadar kolaysa kendi almasın alla alla
Surda yemek yiyebiliyoruz diye şükreder hale gelmisiz herkes kilo derdinde. (Havaya atar gider. Sinir yapiyor bazen hamilelik bende)
Surda yemek yiyebiliyoruz diye şükreder hale gelmisiz herkes kilo derdinde. (Havaya atar gider. Sinir yapiyor bazen hamilelik bende)
sabahtan beri şiddetli baş ağrısıyla uzanıyorum geçmek bilmedi hafifledi gibi oldu ama daha da şiddetlendi şimdi de kustum ya bulantılarım tamamen geçmişken neden böyle oldum ki çok kötü oldum ya
Gaz sancisi fenadir surer tabi normal yani rahatlayamadiysan. Rezene cayi ic kimyonlu bende ise yaramisti. Sırtini belini biraz ovdur yan yat cenin pozisyonunda. Ama Hic duramicak gibiysen acile git.
Ben sehir hastanesiyle bu yeni yapilan millet bahcesinin ordaki sitelerdeyim. Basaksehir evleri. Belki duymussundur. Ben de evlenince tasindm buraya :)
Benimki incecik kadın, kesin almamistir o hamileyken.
Eski kuaforume geldim, hanim gecen sene dogurdu 79lu o da, yine incecik olmus. 50ile hamile kalmis 85le doguma gittim diyor
Sanki bu ay aliyorum kilo. Normal porsiyonumdan fazla yemeye basladim. Az ama sık yerim normalde.
Gelecegim çok karanlık
Beni yalnız bırakmayın!
Benimki incecik kadın, kesin almamistir o hamileyken.
Eski kuaforume geldim, hanim gecen sene dogurdu 79lu o da, yine incecik olmus. 50ile hamile kalmis 85le doguma gittim diyor
Sanki bu ay aliyorum kilo. Normal porsiyonumdan fazla yemeye basladim. Az ama sık yerim normalde.
Gelecegim çok karanlık
Beni yalnız bırakmayın!
Haha merak etme hiç yalnız bırakmıycaz ben de normalden fazla yiyorum artık ve tatlı da yemeye başladım, Allah sonumuzu hayır etsin benim doktor da incecik gerçi o da almamıştır kesin ondan anlamıyor alanları
Hahah valla 2 lokma yiyip midem bulanmasa diye yedigm yemge nerdeyse yalvarir gözle bakyrm ama 80 kilo olunca almazsan daha iyi dedi 50 60 kg olan 10 kilo alablr 70 kg olan da 5 kilo alablr dedi. Ben pek atarli deglm de bulantıdan sürekli mutsuz moddaym
Kizlaaar bu mide yanmasını önlemek icin neler yapiyorsunuz vallahi resmem yediğim ıctigim zehir ((( gaviscon surup kullaniyorum artık dayanamayacak seviyeye geldi. Ama oda ne fayda