2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çoklu alıntı deniyorum, hadi inşallah :)
Ayi şöyle hesaplayabiliriz; 15 kasimda regl oldum 15 martta 4 ayim doldu.
Ben 77 ile hamile kaldim, hamileyken kilo mu versem
Orasi bende de soru isareti o yuzden hic aya girmiyorum hafta gün okadar.

Benim doktor pek bir rahat sanırım kilom 90a dayandı hiçbişey demiyor dikkat et dikkatli beslen kilo alma vs hiiiçç keşke benimki de azıcık takık olsa belki daha çok dikkat ederim ahahah

Ben sehir hastanesiyle bu yeni yapilan millet bahcesinin ordaki sitelerdeyim. Basaksehir evleri. Belki duymussundur. Ben de evlenince tasindm buraya :)

Biliyorum orayı ahh ne güzel yere gelin gitmişsin cağnımm Başakşehir çok arıyorum oraları :)

Bugün tiroidim 4.6 çıkınca doktor euthyroxu 100den 125e çıkar dedi ama bu ilacın 125liği yokmuş. Levotiron diye bi ilaç var birebir mudili dedi eczacı. Bu ilacı kullanan var mı eutroxla aynı mı

Bugün tiroidim 4.6 çıkınca doktor euthyroxu 100den 125e çıkar dedi ama bu ilacın 125liği yokmuş. Levotiron diye bi ilaç var birebir mudili dedi eczacı. Bu ilacı kullanan var mı eutroxla aynı mı
Bende 125 lik euxtrox kullanıyorum 125 lik olmadığından 75 ve 50 lik iki tablet alıyorum muadil ilaç aynı mıdır bilemem

ben 100 luk ve 25 lik aldim. ikisi bir iciyorum. digeri sanki gebelikte kullanilmiyor muydu neysi gibi kalmis aklimda.. ben 10 yildir ayni ilaci iciyorum.

Çoklu alıntı deniyorum, hadi inşallah :)
Ayi şöyle hesaplayabiliriz; 15 kasimda regl oldum 15 martta 4 ayim doldu.
Ben 77 ile hamile kaldim, hamileyken kilo mu versem
Doğrunca nasipse gorcez sanrm kaç aylık valla doktor bugün öyle deynce ben de sasrdm ki diyetsynm en fazla 8 10 kilo alablrsn demişti o daha vicdanliydi ben aslnda cidden işin kilosnda takıntı yapmaylm derim ama sağlıklı beslenme olayıni saglayblsek o yeterli. Inşallah başarırız

Su ısıtıp termosa koydum ayaklarıma baya baya hafifletti biraz belimde kaldı ağrısı ne fena bişeymiş sağolun kızlar önerileriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…