2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlaaar bu mide yanmasını önlemek icin neler yapiyorsunuz vallahi resmem yediğim ıctigim zehir ((( gaviscon surup kullaniyorum artık dayanamayacak seviyeye geldi. Ama oda ne fayda

Valla canim benm de her yemekten sonra ayni ben rennie atiyorum o iyi geliyo sonra yanmam gecince yine acikiyorum
Onlemek icin klasik seyler; az yemek, cok yagli tuzlu acili yememek, yedikten hemen sonra uzanmamak lazim. Onun disinda bildigimz ilaclar..

Gece sancım yine tuttu bu sefer dayanamadım gittik devlet hastanesine fakat gebe olduğum İçin ilaç veremiyeceğini çok ağrım olursa parol içebileceğim söyledi gitti neyim varmış demesem onu da söylemeyecek spazm gibi bişey olabilir dedi.. Hiç sallamadı bile beni

Yani 4 ayımız bitmiş 5. Ayımıza girmişiz programda da öyle diyor ama doktorlar işte. Çok sagol.hesap için canim
evet cnm. 5.ci ayin icindeyiz.
ay 30 gun kabul edildigi icin 9 ay 10 gunluk gebelik derler kabaca. 280 gun yani. bizde de 40 hafta × 7 = 280 gun ediyor 40 hafta yani...

Bu arada troid hastalarının bulantıları daha uzun sürer dedi doktor hiç duymamstm. Ki benim kan değerlerim hep güzel.
ben tiroid hastasiyim. oglumda sadece 1 hafta bulantim vardi cnm. kizimda 3 ay surdu. biraz da gebelikle ilgili olsa sanirim.

gecmis olsun canim da ne spazm mi acaba.... gebe insan o sekilde yollanmaz ki

Geçmiş olsun canım inşallah bu gün daha iyi hissedersin kendini

Gecmis olsun canım. Parol gaz sancisina nasil iyi gelicekmis hayret bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…