Çoklu alıntı deniyorum, hadi inşallah :)
Ayi şöyle hesaplayabiliriz; 15 kasimda regl oldum 15 martta 4 ayim doldu.
Ben 77 ile hamile kaldim, hamileyken kilo mu versem
Kizlaaar bu mide yanmasını önlemek icin neler yapiyorsunuz vallahi resmem yediğim ıctigim zehir ((( gaviscon surup kullaniyorum artık dayanamayacak seviyeye geldi. Ama oda ne fayda
Valla canim benm de her yemekten sonra ayni ben rennie atiyorum o iyi geliyo sonra yanmam gecince yine acikiyorum
Onlemek icin klasik seyler; az yemek, cok yagli tuzlu acili yememek, yedikten hemen sonra uzanmamak lazim. Onun disinda bildigimz ilaclar..
Gece sancım yine tuttu bu sefer dayanamadım gittik devlet hastanesine fakat gebe olduğum İçin ilaç veremiyeceğini çok ağrım olursa parol içebileceğim söyledi gitti neyim varmış demesem onu da söylemeyecek spazm gibi bişey olabilir dedi.. Hiç sallamadı bile beni
evet cnm. 5.ci ayin icindeyiz.
ay 30 gun kabul edildigi icin 9 ay 10 gunluk gebelik derler kabaca. 280 gun yani. bizde de 40 hafta × 7 = 280 gun ediyor 40 hafta yani...
Gece sancım yine tuttu bu sefer dayanamadım gittik devlet hastanesine fakat gebe olduğum İçin ilaç veremiyeceğini çok ağrım olursa parol içebileceğim söyledi gitti neyim varmış demesem onu da söylemeyecek spazm gibi bişey olabilir dedi.. Hiç sallamadı bile beni
Yaa çok heyecanlı ben hala hiç bir şey hissedemiyorum. Geçen karnımı kontrol ederken elimle, ceviz gibi bişey hissettim, çocuğun kafasını ittirdim galiba