2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin kuzularrr herkese saglikli.gunler dilerim
Bu arada uyusma ve odemim.vardi doktor bol su odem icin magnezyum kalsiyum tableti d vitamini sprey seklinde.olanindan verdi uyusmalar ca mg eksikliginden kasilma segirme olurmus günde 1 adet soda icin dedi fazlasi tuz birikimi yapar dedi

Geceleri bende de uyusmalar oluyo ozellikle ellerimde doktor kalsiyum tableti verdi. Krampla uyandim sabah da.. Onun icin de magnezyum iciyorum.. Sanirim dogurana kdr cekicez bunlari bu arada benm kdr vitamin icen var mi aranızda? Multivitamin, d vitamini damla, kan ilaci, kalsiyum tableti, magnezyum, omega3 ve bonus olarak kan sulandirici coraspin...

Multivitamin /demir /ca/mg /d vit sprey / progestan fitil benim de fazla ya

Bugün tiroidim 4.6 çıkınca doktor euthyroxu 100den 125e çıkar dedi ama bu ilacın 125liği yokmuş. Levotiron diye bi ilaç var birebir mudili dedi eczacı. Bu ilacı kullanan var mı eutroxla aynı mı

Ben levotiron kullaniyorum. Hamilelikle birlikte tiroidim yukseldi ve endokronoloji doktoru da 50 mg olarak baslatti. Kadin dogum doktorununda haberi var yani hamilelikte kullanilmayan bi ilac olsaydi kullandirtmazdi. Muhtemelen sonuna kadarda kullanicam. Ama muadillik konusunu doktora sormakta fayda var.

Ben de ocean mummy ve magnezyum içiyorum şimdilik sadece. Doktorum kalsiyum ve d vitamini de verdi ama onlar ocean mummy nin içinde var ve D vitamininin fazlası zararlı olduğu için içmiyorum şimdilik. Ocean mummy bitince sidefer verdi ona başlayıp onunla birlikte D vitamini ve kalsiyumu içeceğim. Biraz karışık bu arada son 1 haftadır kuyruk sokumum ağrıyor doktor ona da normal dedi. Nerem ağrısa normal diyor kadın

PREVIT POSITIVE OMEGA 3 60 KAPSUL
İki cesit hap var icinde, 30 günde bitecek.
İlk muayneden once kan testi yaptirmistim, d vitamini damla vermişti ama duzenli kullanmadim onu pek.
Nisan muaynesinden once yine kan testi yaptırırım. Bu previt' i kan sonuclarina gore falan vermedi, folik asiti biraktirip buna baslatti martta.

Sordum bişey olmaz kullabilirsin dedi ama ben pimpiriklendim 25lik eutrox aldım 100lüğün yanında içcem. Hamilelik başlangıcında 50likle başlamıştım şuan 125e kadar çıktım

hepsi ayri hap mi?? nekadar cok. bende bi eksik cikmamisti, bakalim belki doktor haftaya vitamin eksikligin var der.. ben sabahlari tiroid hapimi iciyorum, aksamlari da zengin bir hamilelik vitamin hapi iciyorum. icinde olan vitaminler:

kızlar yarın detaylı ultrasonum var dua edin güzel sonuçlarla geleyim. daha kızıma hiçbirşey almadım. bunu atlatırsam yavaştan başlıcam birşeyler almaya. hastane odası süslemeyi düşünüyormusunuz ben anne bebek tacı düşünüyorum. bir arkadaşım var bu işi yapıyor sen konseptini düşün gerisini bana bırak dedi sağolsun çok güzel değilmi

Sabaha karşı sırt üstü uyurken sol bacagim uyuşmuş uyandim. Daha sonra sağ elim uyuştu. Bir sorunumuz var Huston
ahh uyuşmaları uzun zamandır ve ciddi boyutta yaşayan biri olarak söylüyorum gerçekten berbat bir durum. Umarım çok ilerlemez uyuşmaların. Doktoruna sorduğunda verdiği cevabı burada paylaşabilirsen çok sevinirim. Ben henüz tatmin edici bir cevap alamadım bu konuda.

Sanırım biz seninle yakın çevrelerdeyiz canım. Medikalpark Yenimahalle devlet hep bana yakın taraflarda olduğu için. Mahsuru yoksa Ankara’da hangi semtte oturuyorsun? Ben Eryaman da oturup Sincan Fatih’te çalışıyorum.

Offff kendi kendime oğluma nazar değdirdim.. hasta olmayan cocuk iki gündür ishal..dün ishalden ziyade kusmaya çevirdi ağzına ne alsa hep kustu..herşeyi denedim ama nafile..dün gece hastaneye götürdük serum falan aldı kusmasini engelleyici..antibiyotik agrikesici..anlık bi iyi oldu ama hala devam..kusması durdu şükür ama ishal devam ediyor..hiç bişeyde yediremiyorum.onun yerine dünden beri kendi kendimi yiyorum. Aslında yemek seçen bir cocuk değildir ne verdiysem yer en başından beri ama iste ufak bi kırgınlık bile olsa ağzını bi kapatıyor almıyor hicbirsey

sabahtan beri şiddetli baş ağrısıyla uzanıyorum geçmek bilmedi hafifledi gibi oldu ama daha da şiddetlendi şimdi de kustum ya bulantılarım tamamen geçmişken neden böyle oldum ki çok kötü oldum ya
Canım benim samimi iki arkadaş da aynı mide bulantısı kusma baş ağrısı şikayetiyle hastalandılar. Sanırım mikrop var biraz da üşüttüysen ondan olmuştur. Baharda genelde üşütmeler mide barsak hastalıkları şeklinde çok görülüyor. Hamilelik zaten bulantılı ya üstüne mikrop ya da üşütme yüzünden kötü olmuşsundur iyice. Çok geçmiş olsun bol su iç ayran soda falan destekle mutlaka. Eminim uzun sürmez. Bulantıların geri gelmez inşallah endişe etme

Valla bizi de strese sokuyorlar doktorlar böyle. Dediğin gibi kolaysa kendileri almasın
Vallahi kızlar almayan almıyor Nasıl oluyorsa. Ne genler var millette işte maşallah gözümüz yok da bu kilolar hep mi bizim kabahatimiz bu DNA nın ataların filan hiç mi suçu yok. Eyyyy doktor sen benim DNA mı biliyor musun ki konuşuyorsun? Beden yediğini yakmıyor işte daha da aç mı gezeyim? Zayıflar 1 ay diyet yapamaz ben ömür boyu diyetteyim zaten aç geziyorum yine de tombak oluyorum diyelim bu doktorlara. Belki mevzuyu biraz anlarlar.

Arkadaşlar 17+3 Hafta 5. Ay hamilelk dglmi? 3 ayin 13. Hattada bittgni biliyrdm ama bu hesaplamalari kesin bilen var mi
Benim bildiğim kadarıyla ay hesabı için haftanı 7 ile çarpıp hamilelik gününü buluyorsun. Sonra onu 30 a bölerek kaçıncı ay olduğunu hesaplıyorsun. Diğer cevapları henüz okumadım ama umarım yanlış bilmiyorumdur canım.

Kalsiyum iyi geliyor mu uyuşmalarına?
Bende çok fazla vitamin içiyorum. Demir, d vitamini damla, kan ilacı, magnezyum, omega3, tiroid ilacı. Kalsiyum da yazmıştı içmekte zorlandığım için içmiyordum ama içsem iyi olacak sanırım uyuşmalara iyi gelir belki. Vallahi Allah yardımcımız olsun ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…