hepsi ayri hap mi?? nekadar cok. bende bi eksik cikmamisti, bakalim belki doktor haftaya vitamin eksikligin var der.. ben sabahlari tiroid hapimi iciyorum, aksamlari da zengin bir hamilelik vitamin hapi iciyorum. icinde olan vitaminler: Eki Görüntüle 2246712
Kızlar doktor bana opema vitamin ile Demir ilacı yazdı. Sağlık ocağı da decavit verdi. Her birini sıra ile gece yatmadan içmeye karar vermiştim. Yani 1 gün Demir 1gün decavit 1 gün opema şeklinde. Her birinden ikişer tablet içtim ama gece mide yanmamı arttırıyor bulantı ve yanma hissi ile uyanıyorum çok rahatsız oluyorum. Ben de 1 haftadır içmiyorum. Sizce illaki içmeli miyiz ya da arada içsek haftada 3 /4 gün falan olmaz mı ki? Kan tahlili de yapmadı belki değerlerim düşük bile değildir. Bir de sanki iyice iştah mı açıyor bunlar bana mı öyle geldi bilmiyorum. Vitamin içmeyen yok mu aramızda?
Kalsiyum iyi geliyor mu uyuşmalarına?
Bende çok fazla vitamin içiyorum. Demir, d vitamini damla, kan ilacı, magnezyum, omega3, tiroid ilacı. Kalsiyum da yazmıştı içmekte zorlandığım için içmiyordum ama içsem iyi olacak sanırım uyuşmalara iyi gelir belki. Vallahi Allah yardımcımız olsun ne diyim..
Kalsiyum tableti suda cozunuyo bnmki seninki de mi boyle? 2 haftadir iciyorum bi tek dun gece uyuştu ellerim uykudan uyaninca farkettim. Sen de bi dene istersen. Belki iyi gelir sana da.
Kızlar doktor bana opema vitamin ile Demir ilacı yazdı. Sağlık ocağı da decavit verdi. Her birini sıra ile gece yatmadan içmeye karar vermiştim. Yani 1 gün Demir 1gün decavit 1 gün opema şeklinde. Her birinden ikişer tablet içtim ama gece mide yanmamı arttırıyor bulantı ve yanma hissi ile uyanıyorum çok rahatsız oluyorum. Ben de 1 haftadır içmiyorum. Sizce illaki içmeli miyiz ya da arada içsek haftada 3 /4 gün falan olmaz mı ki? Kan tahlili de yapmadı belki değerlerim düşük bile değildir. Bir de sanki iyice iştah mı açıyor bunlar bana mı öyle geldi bilmiyorum. Vitamin içmeyen yok mu aramızda?
Kalsiyum tableti suda cozunuyo bnmki seninki de mi boyle? 2 haftadir iciyorum bi tek dun gece uyuştu ellerim uykudan uyaninca farkettim. Sen de bi dene istersen. Belki iyi gelir sana da.
Acaba ondan mı oluyor ki bir deneyim sabah içip ben de. Sana Kahvaltıdan sonrA bulantı vs yapmadı mı? Ebe hanım bulantı yapmasın diye gece içebilirsin demişti bana. Zaten bu hamileliğimde mide yanması ve bulantıdan tam olarak kurtulabilmiş değilim. Senin de bulantı sorunun olmuş muydu geçmiş hatalarda?
Acaba ondan mı oluyor ki bir deneyim sabah içip ben de. Sana Kahvaltıdan sonrA bulantı vs yapmadı mı? Ebe hanım bulantı yapmasın diye gece içebilirsin demişti bana. Zaten bu hamileliğimde mide yanması ve bulantıdan tam olarak kurtulabilmiş değilim. Senin de bulantı sorunun olmuş muydu geçmiş hatalarda?
Benim bulantilarim 12.haftadan sonra gecti sonra ogurmelerim basladi tiksintiyle birlkte hala da bazi sabahlar oguruyorum. Ama ilaclar bana hic bulantı yapmadi. Benm bulantilarim da hep acken olurdu. Bu haplar bulantilarimin bittigi zamana denk geldigi icin belki de, olmadi.
Sanırım biz seninle yakın çevrelerdeyiz canım. Medikalpark Yenimahalle devlet hep bana yakın taraflarda olduğu için. Mahsuru yoksa Ankara’da hangi semtte oturuyorsun? Ben Eryaman da oturup Sincan Fatih’te çalışıyorum.
Offff kendi kendime oğluma nazar değdirdim.. hasta olmayan cocuk iki gündür ishal..dün ishalden ziyade kusmaya çevirdi ağzına ne alsa hep kustu..herşeyi denedim ama nafile..dün gece hastaneye götürdük serum falan aldı kusmasini engelleyici..antibiyotik agrikesici..anlık bi iyi oldu ama hala devam..kusması durdu şükür ama ishal devam ediyor..hiç bişeyde yediremiyorum.onun yerine dünden beri kendi kendimi yiyorum. Aslında yemek seçen bir cocuk değildir ne verdiysem yer en başından beri ama iste ufak bi kırgınlık bile olsa ağzını bi kapatıyor almıyor hicbirsey
Canım benim samimi iki arkadaş da aynı mide bulantısı kusma baş ağrısı şikayetiyle hastalandılar. Sanırım mikrop var biraz da üşüttüysen ondan olmuştur. Baharda genelde üşütmeler mide barsak hastalıkları şeklinde çok görülüyor. Hamilelik zaten bulantılı ya üstüne mikrop ya da üşütme yüzünden kötü olmuşsundur iyice. Çok geçmiş olsun bol su iç ayran soda falan destekle mutlaka. Eminim uzun sürmez. Bulantıların geri gelmez inşallah endişe etme