2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

  • Kız

  • Erkek

  • İkiz kız

  • İkiz erkek

  • İkiz kız ve erkek


Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Evet hepsi ayri. Cocuk vitamin tableti olarak dogacak korkuyorum
 
Kızlar doktor bana opema vitamin ile Demir ilacı yazdı. Sağlık ocağı da decavit verdi. Her birini sıra ile gece yatmadan içmeye karar vermiştim. Yani 1 gün Demir 1gün decavit 1 gün opema şeklinde. Her birinden ikişer tablet içtim ama gece mide yanmamı arttırıyor bulantı ve yanma hissi ile uyanıyorum çok rahatsız oluyorum. Ben de 1 haftadır içmiyorum. Sizce illaki içmeli miyiz ya da arada içsek haftada 3 /4 gün falan olmaz mı ki? Kan tahlili de yapmadı belki değerlerim düşük bile değildir. Bir de sanki iyice iştah mı açıyor bunlar bana mı öyle geldi bilmiyorum. Vitamin içmeyen yok mu aramızda?
 

Kalsiyum tableti suda cozunuyo bnmki seninki de mi boyle? 2 haftadir iciyorum bi tek dun gece uyuştu ellerim uykudan uyaninca farkettim. Sen de bi dene istersen. Belki iyi gelir sana da.
 

Benm bildiğim decavit kahvaltidan sonra iciliyo. ben oyle yapiyorum. Aksam ac karna iciyosan ondan da rahatsiz ediyo olabilir
 
Kalsiyum tableti suda cozunuyo bnmki seninki de mi boyle? 2 haftadir iciyorum bi tek dun gece uyuştu ellerim uykudan uyaninca farkettim. Sen de bi dene istersen. Belki iyi gelir sana da.
Evet canım benimkide suda çözünüyor. Bugünden itibaren içmeye başlıcam inşallah banada iyi gelir.
 
Benm bildiğim decavit kahvaltidan sonra iciliyo. ben oyle yapiyorum. Aksam ac karna iciyosan ondan da rahatsiz ediyo olabilir
Acaba ondan mı oluyor ki bir deneyim sabah içip ben de. Sana Kahvaltıdan sonrA bulantı vs yapmadı mı? Ebe hanım bulantı yapmasın diye gece içebilirsin demişti bana. Zaten bu hamileliğimde mide yanması ve bulantıdan tam olarak kurtulabilmiş değilim. Senin de bulantı sorunun olmuş muydu geçmiş hatalarda?
 

Benim bulantilarim 12.haftadan sonra gecti sonra ogurmelerim basladi tiksintiyle birlkte hala da bazi sabahlar oguruyorum. Ama ilaclar bana hic bulantı yapmadi. Benm bulantilarim da hep acken olurdu. Bu haplar bulantilarimin bittigi zamana denk geldigi icin belki de, olmadi.
 
ozelden yazarim cnm.

gecmis olsun. insallah cabuk atlatir.
 
Çok teşekkür ederim canım inanki dünü nasıl geçirdim bilmiyorum bugün daha iyiyim çok şükür.. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…