Benim de bugün kontrolüm vardı kızlar ilk 3 ayda 2 kilo vermiştim. Sonra 1 ayda 3 kilo almıştım doktorum fazla almışsın demişti. Korkarak gittim bugün ama neyse ki almamışım son 3haftada. FaZla kaçırdığımı düşünüyordum oysa ki. Benim doktor kiloya takık biraz korkarak gidiyorum vallahi
Vallaha. Ben zaten kiloluyum, sanirim hem baldır hem göbek, ayağa yetismek önümüzdeki ay mümkün olmayacak gibi görünüyor.
Dun sevgili sevgilim de söyledi, göbeğin bir haftada çok büyüdü sanki diye.
Vallaha. Ben zaten kiloluyum, sanirim hem baldır hem göbek, ayağa yetismek önümüzdeki ay mümkün olmayacak gibi görünüyor.
Dun sevgili sevgilim de söyledi, göbeğin bir haftada çok büyüdü sanki diye.
Kızlarr bebişin dolabı aldık, markası ikea. Beşiği ile aynı model. İçinide doldurduk bile❤ Fikir olsun sizlere. Ek olarak şifonyer alacağım ve odada bulunan bir yer var oraya raflı 60santime 2 metrelik bir dolap gelecek. Depolama alanım olacak fazlasıyla. Bu dolap tek başına yetmezmiş bize son hali bu değil tabiki doldurdum biraz
Hamileliğin bakımlı yaptığı tek insan olarak tarihe geçeceğim Makyaj bile yapmam senelerdir kaskta kalıyor zaten ne uğraşacağım diye. Takı da yasaktır bizde, kazada risk yaratır.Pedikurler kuaforler tam sehzade anası
Eki Görüntüle 2246844
Kızlarr bebişin dolabı aldık, markası ikea. Beşiği ile aynı model. İçinide doldurduk bile❤ Fikir olsun sizlere. Ek olarak şifonyer alacağım ve odada bulunan bir yer var oraya raflı 45cmlik 2 metrelik bir dolap gelecek. Depolama alanım olacak fazlasıyla. Bu dolap tek balına yetmezmiş bize son hali bu değil tabiki doldurdum biraz
Ay annem sanki ben almışım gibi sevindim, gözlerim doldu. Ah bu hormonlar.
Besigin dolabin linkini vs de atar mısın? Fikir olur. Ben dolap almayacagim ama yatak/beşik bir sey alacağım. İkea da tek tarafi cikarilabilen 2 model mantıklı geldi bana, magazalara da bakayim dedim.
Ay annem sanki ben almışım gibi sevindim, gözlerim doldu. Ah bu hormonlar. ❤
Besigin dolabin linkini vs de atar mısın? Fikir olur. Ben dolap almayacagim ama yatak/beşik bir sey alacağım. İkea da tek tarafi cikarilabilen 2 model mantıklı geldi bana, magazalara da bakayim dedim.
Eki Görüntüle 2246844
Kızlarr bebişin dolabı aldık, markası ikea. Beşiği ile aynı model. İçinide doldurduk bile❤ Fikir olsun sizlere. Ek olarak şifonyer alacağım ve odada bulunan bir yer var oraya raflı 60santime 2 metrelik bir dolap gelecek. Depolama alanım olacak fazlasıyla. Bu dolap tek başına yetmezmiş bize son hali bu değil tabiki doldurdum biraz
Eki Görüntüle 2246844