2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu doktorların Hepsi ayrı kafalarda 65 le hamile kaldım 63lerdeyim neden kilo almıyorsun die takti resmen sanki 30. Haftamdayım

haha, o buyuyen gobeklilerden biri de benim:)) bende cok ince degildim hamilelikten önce ama egilme de sorun yok sukur simdilik.

pedikure meraba diicen artik:)

Kızlarr bebişin dolabı aldık, markası ikea. Beşiği ile aynı model. İçinide doldurduk bile❤ Fikir olsun sizlere. Ek olarak şifonyer alacağım ve odada bulunan bir yer var oraya raflı 60santime 2 metrelik bir dolap gelecek. Depolama alanım olacak fazlasıyla. Bu dolap tek başına yetmezmiş bize son hali bu değil tabiki doldurdum biraz

haha, o buyuyen gobeklilerden biri de benim:)) bende cok ince degildim hamilelikten önce ama egilme de sorun yok sukur simdilik.

pedikure meraba diicen artik:)
Hamileliğin bakımlı yaptığı tek insan olarak tarihe geçeceğim Makyaj bile yapmam senelerdir kaskta kalıyor zaten ne uğraşacağım diye. Takı da yasaktır bizde, kazada risk yaratır.Pedikurler kuaforler tam sehzade anası

Ay annem sanki ben almışım gibi sevindim, gözlerim doldu. Ah bu hormonlar.
Besigin dolabin linkini vs de atar mısın? Fikir olur. Ben dolap almayacagim ama yatak/beşik bir sey alacağım. İkea da tek tarafi cikarilabilen 2 model mantıklı geldi bana, magazalara da bakayim dedim.

Yaa Canım bu dolap ve beşiği ikea ama artık üretilmiyor maalesef bu model. Ablamdan geldiler

Hayırlı olsun inşallah maşallah çok güzel görünüyor :) dolabın kapakları kapalı bir şekilde resmini de atabilir misiniz modeli görelim

masallah nasil gayretlisiniz yahu simdiden dolaplar besikler haha! gule gule kullan heveslendirdin benidee!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…