2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O penguenli yeşil zıbından ben de kızıma aldım :)) çok tatlı bir şeybenim kız hiç pembe giyemeyecek sanırım, pembe sevmeyen bir annesi var Güle güle kullansın Görkem Aslan bebek çok güzel görünüyorlar:)

Bugün tiroidim 4.6 çıkınca doktor euthyroxu 100den 125e çıkar dedi ama bu ilacın 125liği yokmuş. Levotiron diye bi ilaç var birebir mudili dedi eczacı. Bu ilacı kullanan var mı eutroxla aynı mı
ikisi de aynı ilaç canım. Sadece farklı firmalarda üretiliyor. Birinin hamilelerde kullanılıp diğerinin kullanılmaması gibi bir durum tabi ki yok. Ben de eczacıyım.

Gule gule giysin kucuk kuzu bayildim masallah

Ayy kızlar ben daha hiç bir şey almadım siz ne kadar çok şey almışsınız :)
Dün doktorum ve esimin sohbeti bunun üzerineydi biz annelerin heyecani ve hazirliklarini onlar duygusal.ve aceleci buluyorlar 6. Aydan sonra alışveriş öneriyor ikisi de ben de bekliyorum.napim bana.kalsa alirim hediyeleri geldi sadece yalniz değilsin almayan

Ben de bir şey almadım. Daha 5 ay var, hadi erken gelse 4 ay.

Alsan.nerde saklıcaksin deyince kafama.yatiyor dogru fazla esya koyabilecek henuz yerim.odasi yok heryer dolu ondan.dolayi da beklicez napalim son 3 ay aliriz bizde
Bebek odası şu anda çalışma odası. Ama zeminde yürümeye yer olmayan bir çalışma odası hayal edin, daginikliktan hazirana kadar odayi taşıyacak, ondan sonra iceri domestos fırlatıp kapisini cekip dezenfekte edecegim.

Hahaha benim de utu giyinme.odam olcak duvarlar dahil domestos dalariz artik

Merak etme yalnız değilsin

Allah şifa versin oğluşuna ishal çok zor patates pirinç yedirebilseydin muz Bi de.. Toparlar inşallah

Allah şifa versin oğluşuna ishal çok zor patates pirinç yedirebilseydin muz Bi de.. Toparlar inşallah
Yok cnm yaa ne mümkün ağzına kilit vurdu resmen..bu gece gene gittik hastaneye hiç birşey yemeyince gün boyu epeyce halsiz düştü artik..tekrar serum aldık kan tahlili yapıldı temiz gaita testi yaptık bide biraz zor oldu tabi örnek almak ama..rota virüsü cıktı bu ara gene yaygınmis bahar geldiya..allah tan dr iyi gördüm hafif atlatıyor dedi..ama iştahsızlığı malesef bi kaç gün düzelmez dedi.. yarın da eğer hiç birşey yemezse gün boyu yatış vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…