2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim bildigim hamilelikte ay hesabi kameri Ay ile yapilir yani 4 hafta 1 ay toplam gebelik 40 haftadan 10 ay
PiaLeon caniim biz senle aynıyız biliyorsun. Şuan 4,5 aylık hamileyiz. Ay sonu 5bitiyor. Doldurduğun ay söyleniyor. Tam 31martta 5ay doluyor. 6dan gün alıcaz artık. Örnek verirsem nisanın ilk haftası biz 5aylık+1haftalık hamile olucaz

Maşallah canım ya baya almışsın bende bı beşik iki biberon var şimdilik bende başlarım artık cinsiyeti de yeni öğrendik zaten

Gunaydiinnlaar
Alisveris icin evet cok zaman var. Ben haziran sonuna kadar en gec eksikleri bitirmeyi planliyorum. Mayis gibi badana yaptrsam sonra derin temizlik.. Dogumdan once tkrar bi temizlik ayy suan icim daraldi bile.. Sonra bebek esyalarini yika utule.. Kendime lohusalik alisveris canta hazirlama..Temmuz sicagnda 8aylkken uğraşamam zaten agirlasicam diye dusunuyorum. Ins bi de erken gelesi tutmaz bebisin tabi Bi de haziran sonuna bi tatil sıkıstırabilirsem cok super olucak
Bir basak burcu olarak yine 5 yıllık kalkinma planlarima baslamis bulunmaktayimmm hahahaha

Aynı senin gibi düşünüyorum canım. Hazıranda herşey bitmiş olsun diye uğraşıyorum. İnşallah haziran başı bir tatile gitmek istiyorum bende O eksik mi bu nerde stresi yaşamak istemiyorum birde kendimi biliyorum çok nazlıyımdır. Yanımdakilere çektiririm yani o yüzden herşeyi alıyorum yavaş yavaş

yükselenim başak ve aynı planları yapmışız:) hadi hayırlısı :)

Bu da mantıklı geldi canım bu arada ayrıntlı ultrsnd yaptrdn mi

Günaydınnn
ben de ocean mummy kullanıyorum ama d vitamini ve kan hapı da verdi doktorum. içindeki d vitaminine hiç bakmadım. fazla mı gelir ki acaba?
104 yok mu arttıran?
105 yarın kesinleşecek inşallah. alışverişlere de ondan sonra başlarım. bir kızım var zaten. kız derse pek bişi almam. erkek olursa her şey baştan :)

Bende alışveriş hiç yapmadım.erkek olursa pek gerek kalmaz bi orduya yetecek kadar var.kiz olursa sil baştan yapılacak..bebek alışverişinden ziyade bende şuan mevlut ve hastanede vermek için hediyelik lere takılmış durumdayım..sizler ne düşünüyorsunuz.oglumda mevlitte sabun zemzem suyu ve mevlit şekeri dağıtmıştım.bunda allah nasip ederse inşallah hediyelik oda kokusu düşünüyorum ( en azindan alan kisi kullanir diye dusundum bi kosede beklemez)yanına mevlit şekeri suan aklima gelen baska bisi yok

Ben dağıtmak süsleri kendim yapıyorum kokulu taştan yapicam modeline karar vermedim daha

ben nedense alışverişten hiç korkmuyorum. arabadan indim dükkanlar klimalı zaten yaptım alışverişimi arabaya bindim. oğluma oda yaptım özene özene doğru dürüst yatmadı bile. ama ilk heveslik çok başka tabi.
hayeller kuruyor insan.
ya bide bende nedense duygusallık tavan yaptı. biri dokunsa ağlıcam nerdeyse. sebepsiz yere ağlayasım var

Ya bende tatil istiyorum haziranda ramazan bayramindan sonra bir hafta calisayim 1 hafta tatile gideyim istiyorum cok agirlasir miyim diye cekiniyorum birde bebek var ya denizi haziranda neresinim sicak olur oglani usutmeyelim

Kizlar gunaydin ogluma bu hafta sonu emzigini biraktirdim. Bebek gelmeden yapilacaklarin basinda geliyordu bebek olduktan sonra emmeye devam ederrse 4 yasina kadar emerdi. Cumartesi iki saatte bir gelip meme dedi. Oglum meme eh olmus cope attik ya baban sana onun yerine araba aldi dedim. En az 20 kere dun daha az sordu. Eger bugunde almazsa kurtardik. Meme eh olmus emmeyelim dedim ve oglum sikinti cikarmiyor. Eger boyle giderse rahatca biraktik demektir

gunaydin.ben gune perisan halde basladim. elim kolum kalmiyr. bacaklarim agriyr. karnimda sanci var. dun cok iyiyken bugun vucudum dustu anlamadim. yemek bile yapacak halim yok.
geçmiş olsun umarım kısa surede toparlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…