2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydin.ben gune perisan halde basladim. elim kolum kalmiyr. bacaklarim agriyr. karnimda sanci var. dun cok iyiyken bugun vucudum dustu anlamadim. yemek bile yapacak halim yok.
Geçmiş olsun cnm bnde dün öyleydim bugünde başım agryo bi günum bi günümu tutmuyor usutmus olabilirsin kendine iyi bak

kızlar biberon olarak ne almayı planlıyorsunuz? ben medela habermen meme reddini ve gazı engelesin diye veya lansinoh yenidoğan almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Her iki böbrekte 7.8 mm taş sağ böbrekte gebeliğe bağlı şişme (( kızlar gaz falan değilmiş bildiğin böbrek taşım varmış iki gündür kendimden geçtim bu nasıl bi ağrı diye meğersem taşmış.. dr dayanamayacak durumda olduğun zaman bunun çözümü Stent takmak başka bi tedavisi yok dedi.. bunu sana bırakıyorum dedi.. nasıl dayanılır ki bu ağrıya napıcam ben (

çok geçmiş olsun böbrek ağrısı doğum sancısı kadar varmış derler. ki ilk hamileliğimde kızım ayağını böbreğime dayamıstı doğuruyorum anmıştım. zor bir karar enin için hamileyken stand takabiliyorlar mı peki.

kızlar biberon olarak ne almayı planlıyorsunuz? ben medela habermen meme reddini ve gazı engelesin diye veya lansinoh yenidoğan almayı düşünüyorum.
Ben ogluma avent ve dr browns kullanmistim browns temizligi problem oldugu icin avent alacagim

2 gündür yastıkları sıktım sabahladım inan ki .. tek çözüm buymuş hamileyken O da idrar kanalını genişletip idrarın rahatça akmasını sağlıyormuş. Ama dr düşüncesi hamilelikten dolayı böbrek şişmesi bu sebepten ağrı yaptığı.. napıcağımı kestiremedim bıçak saplı beklicem öyle galiba

çok geçmiş olsun canım hazır su mu içiyordun. suyla ilgili birşey edimi doktor. kendiliğinden düşme ihtimali varmıymış.

Cok gecmis olsn ya cok zor gercekten ağrını hafifletcek başka bi çözümü yokmu ya

Ben ogluma avent ve dr browns kullanmistim browns temizligi problem oldugu icin avent alacagim
ben kızımda avent kullandım meme reddi yaşadım almadı gögsümü ve 10 ay boyunca sağarak vermek zorunda kaldım anne sütünü o nedenle avent hiç düşünmüyorum ben

başka bir doktordan da görüş alsan iyi olmaz mı

Kıyamam çok geçmiş olsun. Peki ilaç tedavisi olmaz mıymış
En azından ağrıyı kesecek bişey

Bende bugün sağlık ocağına gittim. Aşıyı yaptılar. Kan sonuçlarım çıktı falan demir ilacı yazdılar ona başlıcam. Akşamları içmek daha iyiydi dimi kızlar. Mide bulandırıyomuş sanırım

Benim de doğum tarihim 29 Ağustos.
Şuan 116 günlük.
Bu nedenle 3 ay 26 günlük yani.
4 gün sonra 4. ayım dolacak.
5 ay dolması için erken değil mi henüz?
Ben mi yanlış hesaplıyorum acaba?

Çok geçmiş olsun ya..
Ne desem bilemedim ama başka bir doktordan da mutlaka tavsiye alın bence.

Benim demirim 11 çıktı.
Hayli düşükmüş.
İlaç aç karına kullanılmıyor mu? Akşam nasıl yapacağız?

Ya bende tatil istiyorum haziranda ramazan bayramindan sonra bir hafta calisayim 1 hafta tatile gideyim istiyorum cok agirlasir miyim diye cekiniyorum birde bebek var ya denizi haziranda neresinim sicak olur oglani usutmeyelim

Akdeniz tabiki en sicak olacak yerdir o tarihlerde. Mugla taraflari eger yakinsan ya da ucakla gidersen bence guzel. 7.ayda olucaz Sanirim haziranda doktor onayiyla ve kendini iyi hissediyosan gidilebilir tatile. Akdeniz disinda erdek, balikesir, canakkale de guzel olabilir. Bnde arastrma asamasindayim daha

Günaydın kızlar ♥ Güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için.. Hasta olan annelere Rabbim şifa versin
Daha önce paylaşan anneler olmuştur ama tecrübeli annelere birkaç sorum olacak vereceğiniz her bir tavsiye yoluma ışık olacak :)

1. Emzik, biberon hangi marka ve ne almak gerekir?
2. Bebek arabası hangi marka ve model tavsiye edersiniz?
3. Bebek bezi hangisini almalıyım? (Stok için)
4. Süt sağmak için hangi marka daha iyi?
5. Anne yanı beşik için hangisini tavsiye edersiniz? ( sepet beşik, park beşik vs)

Şimdilik aklıma gelen ve aklıma takılan bunlar. İlk bebeğim ve fazlasıyla tecrübesizim Tavsiyelerinize ihtiyacım vaaarrrrrr
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ♥

Benim demirim 11 çıktı.
Hayli düşükmüş.
İlaç aç karına kullanılmıyor mu? Akşam nasıl yapacağız?
Canım işte kullananlar öyle diyolar sabah aç karnına içmek mideyi bulandırıyomuş. Gece yatmadan önce içiliyor genelde
Ben yatmadan önce içiyorum cnm dha iyi oluyor
Bende öyle yaparım bide portakal suyuyla içilit diye okumuştum doğru mu

Canım işte kullananlar öyle diyolar sabah aç karnına içmek mideyi bulandırıyomuş. Gece yatmadan önce içiliyor genelde

Bende öyle yaparım bide portakal suyuyla içilit diye okumuştum doğru mu
Onu bilmiyorum cnm ama c vitamini ilacın emilimini kolaylastryo diyenler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…