2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

ben kızımda avent kullandım meme reddi yaşadım almadı gögsümü ve 10 ay boyunca sağarak vermek zorunda kaldım anne sütünü o nedenle avent hiç düşünmüyorum ben
benim oğlumda dr browns da öyle yapmıştı avente geçince problem yaşamadım. bebekten bebeğe değişiyor gerçekten

Benim midemi bulandırıyor canım, ben gece yatmadan önce içiyorum

erdek, balikesir, canakkale buralar soğuk olur. oğlum giremez denize. akdeniz tarafı düşünüyorum. aslında ankaradan çok uzak değil ama ben yine de uçakla gideceğim.

kızlar biberon olarak ne almayı planlıyorsunuz? ben medela habermen meme reddini ve gazı engelesin diye veya lansinoh yenidoğan almayı düşünüyorum.
Ben arkadaslarımın önerisiyle dr browns aldım gaz önleyici özelliğini çok methettiler, umarım ise yarar

Ben arkadaslarımın önerisiyle dr browns aldım gaz önleyici özelliğini çok methettiler, umarım ise yarar
gazı önlüyor gerçekten daha az gaz problemi oluyor. ama hem o pipeti yıkamak eziyet bir biberon o kadar parçalı olammalı. bir de sanki çok geliyor bu durumda meme reddine sebep olabiliyor. ben oğlumu çok zor avente geri çevirmiştim.

Ya bende tatil istiyorum haziranda ramazan bayramindan sonra bir hafta calisayim 1 hafta tatile gideyim istiyorum cok agirlasir miyim diye cekiniyorum birde bebek var ya denizi haziranda neresinim sicak olur oglani usutmeyelim
Canım ben denizde ılık suyu seviyorum . ne tarafları düşünüyorsun bilmiyorum ama izmirde Çeşme’nin Ilıca plajı ile Özdere plajları ılık oluyor, bir de Muğla dersen Marmaris’in Selimiye köyünün suyu da ılık bilgin olsun

Yaa, ben alıp koydum odaya hiç incelemedim pipetini, eve gidince bir detaylı bakayım nasılmıs. O kadar zorsa uğraşmak istemem yani temizliğiyle. Memnun kalmazsak Avent deneriz bir de , deneme yanılma yöntemi olacak:)

Gunaydin bende bi nevresim takimi bide önlük falan aldım 2-3parca daha vakit var nasıl olsa alırız. Park yatak alırım 7-8 . Ay gibi. Sağlıkla gelinlerde ınşallah
Güle güle kullanın canım, cok cici nevresimler var içim gidiyor almak icin, Yatağa karar verip öyle alacağım ben, montessori düşünüyorum şimdilik bakalım

Cok gecmis olsun.baska doktor gorusu de al belki bi caresi vardir.

Hayal edebiliyorum . Bende de öyle bir oda var misafir yatak odası. Evlenirken kendi yatağımı getirip koymuştum gelen yatsın diye, ve ütü masası elektrikli süpürge gibi ıvır zıvırlar var. Simdi bebek arabası, kıyafetleri, küveti vs.bi sürü şey doldurduk odada adım atacak yer yok. Savaş alanı gibi. Bebek odası olacak orası ama nasıl boşaltacağım ben bu odayı bilmiyorum

kızlar biberon olarak ne almayı planlıyorsunuz? ben medela habermen meme reddini ve gazı engelesin diye veya lansinoh yenidoğan almayı düşünüyorum.
nuk' un biberonlarini inceledm gecenlerde cok hosuma gitti. Biraz daha arastiricam ama nuk alicam sanirm

Cok geçmiş olsun canım @greyfurt_ onun ağrısı cok zor annemden biliyorum. O taşların düşmesine yardımcı olmak icin şifalı sular oluyor bazı köylerde , annem çok içmişti işe yaramıştı, bi araştır istersen

Canım 18haftalık hamileyim ay bazında 4,5 eder. Ay sonu 5bitiyor böylece.
Aldın miii ya masallah çok hizlsn. Ikeadn aldgn yatagn kenari açılıp yan yatagi oluyor mu?
oluyor canım

Valla benimde aklım karıştı şimdi geçen ay başı 3aylık kontrolüme gittim. Bu ay başı 4aylık kontrolümü oldum. Gelecek ayın ilk haftası da 5aylık kontrolüme gideceğim. Tetenoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim. Nisan ilk haftası 20haftalık olacağım. 20hafta 5ay etmez mi ki?? Doktorum böyle söyledi

Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin çok zor böbrek rahatsızlıkları gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…