2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cumleten iyi haftalar,

sonuclarımı dr'a gosteremedim carsambaya kadar randevusu dolu bu yeni dr'un. saka gibi bir sey...hayırlısı bakalım.

haftasonu milas'tan arkadaslarım geldi, iki gun kendi sehrimde turist gibi dolasmak ve gebelik dısında baska konulardan rahatca konusmak bana nasıl iyi geldi anlatamam.

bakıyorum gundem iyiden iyiye alısverise donmus. birkac kisi gibi bende hicbir sey almayanlardanım. iyice tuhaflasıyor ruh halim, iki gebeligimde pisman olduklarımı bu gebeligimde yapmamaya calısacagım, daha az tuketim daha cok uretim mottom.

kızımın temmuzda yaz masterclass'ı var. kas'ta. 32 haftalık gebe olacagım. bilemiyorum nasıl olur, zira gitmek planımda.

bursa bulusmasını yapalım yahu bir cumartesi?

sevgiler

Canımm çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah

Canım ya gaz sancısı sanmıştık hepimiz demek böbrek ağrısıymış. Çok geçmiş olsun çok zor o ağrı.

çok geçmiş olsun canım hazır su mu içiyordun. suyla ilgili birşey edimi doktor. kendiliğinden düşme ihtimali
sağol canım düşme ihtimali varmış evet hazır su içiyordum dr açıkcası şunu yap bunu yap demek yerine direk stent muhabbetine girdi dayanamıcak durumda olduğunda gel dedi..
Cok gecmis olsn ya cok zor gercekten ağrını hafifletcek başka bi çözümü yokmu ya
parol içtim biraz uyumuşum en aZından allah düşmanımın başına vermesin çok zor gerçekten

Ben 15 nisan da gidicem tetanoz icin aramizda iki gun var görünüyor haftaya bakma dedim.doktorum.gune bak dedi

başka bir doktordan da görüş alsan iyi olmaz mı
Evet aslında aklımda o var canım. Eşimin teyzesi dahiliye dr İzmir de devlette ona sonuçları atıp oda bi soruştursun arkadaşlarına diye düşünüyorum çünkü bu özeldekiler ameliyata çok meraklılar maalesef

Evet çok iyi düşünmüşsün canım devlette bir doktordan görüş almakta fayda var

Kızlar dün gece hamburger yedim arkasına kahve içtim, sabah uyandım çıkardım hepsini. Peşine su içtim ağzımın tadı düzelsin diye tekrar çıkardım. Midem rahatlasın diye sıcak ıhlamur tuzlu bisküvi yedim yine çıkardım. Çok açım açlıktan miğdem çok kötü ağrıyor. Yine yesem yine durmayacak miğdemde. Çok uzun zamandır hiç çıkarmamıştım. Hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Normal değil dimi bu durum

Merhabalar, hasta olanlara cok gecmis olsun..
Detayli ultrason icin özelde bir yere karar verdiniz mi , normalde sincan devlet hastanesine gidiyorum, ama detayli yokmus orda.

gunaydin.ben gune perisan halde basladim. elim kolum kalmiyr. bacaklarim agriyr. karnimda sanci var. dun cok iyiyken bugun vucudum dustu anlamadim. yemek bile yapacak halim yok.
Çok geçmiş olsun canım tansiyonunu bi kontrol etsen. Önceki gün yorulmuşmuydun
Çok geçmiş olsun ya ne fena bi ağrıdır o. Allah şifa versin canım
Ben de geçen gün dediğine benzer bişey yedim hemen çıkardım. Benim vücudum hala çok tepkili bazi şeylere atıyor hemen. Seninki biraz yoğun geldi bana acile mi gitsen bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…