Gidicem canım eşimi bekliyorum. İnşallah başka bişey yoktur basit bir miğde üşütmesidirÇok geçmiş olsun canım tansiyonunu bi kontrol etsen. Önceki gün yorulmuşmuydun
Çok geçmiş olsun ya ne fena bi ağrıdır o. Allah şifa versin canım
Ben de geçen gün dediğine benzer bişey yedim hemen çıkardım. Benim vücudum hala çok tepkili bazi şeylere atıyor hemen. Seninki biraz yoğun geldi bana acile mi gitsen bi
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versinHer iki böbrekte 7.8 mm taş sağ böbrekte gebeliğe bağlı şişme(( kızlar gaz falan değilmiş bildiğin böbrek taşım varmış iki gündür kendimden geçtim bu nasıl bi ağrı diye meğersem taşmış.. dr dayanamayacak durumda olduğun zaman bunun çözümü Stent takmak başka bi tedavisi yok dedi.. bunu sana bırakıyorum dedi.. nasıl dayanılır ki bu ağrıya napıcam ben (
Ah tatlım ahh neden yedin keske sen.evde kiymayla yapsaydın gecmis olsun umarim kotu bisey cikmazHayır ünlü bir markadan yedim☹☹
C vitamini demir emilimini artırıyor cnmCanım işte kullananlar öyle diyolar sabah aç karnına içmek mideyi bulandırıyomuş. Gece yatmadan önce içiliyor genelde
Bende öyle yaparım bide portakal suyuyla içilit diye okumuştum doğru mu
Sağol canım amin inşallahhYazdim ama.görmedin sanirim.sohbet baya hızlı ilerliyor gecmis olsun Allah sifa versin acilarinizi azaltsin insallah @greyfurt_ R Rzg14
Bende çok rahat biraktirmistim oğluma bi gün anneme giderken unutmuşuz uykuya dalicaz allah dedim napıcaz şimdi uykuya dalarken isterdi çünkü sadece ama sorun olmadı biraz geç daldı ama daldı sonra da istemedi bidahaKizlar gunaydin ogluma bu hafta sonu emzigini biraktirdim. Bebek gelmeden yapilacaklarin basinda geliyordu bebek olduktan sonra emmeye devam ederrse 4 yasina kadar emerdi. Cumartesi iki saatte bir gelip meme dedi. Oglum meme eh olmus cope attik ya baban sana onun yerine araba aldi dedim. En az 20 kere dun daha az sordu. Eger bugunde almazsa kurtardik. Meme eh olmus emmeyelim dedim ve oglum sikinti cikarmiyor. Eger boyle giderse rahatca biraktik demektir
Ben avent kullandım ve cok-da memnun kaldım şimdi yine aynısını alicamkızlar biberon olarak ne almayı planlıyorsunuz? ben medela habermen meme reddini ve gazı engelesin diye veya lansinoh yenidoğan almayı düşünüyorum.
söyleyenler olmuş zaten ama antalya diyorum :) çanakkale tarafı serin olur.Ya bende tatil istiyorum haziranda ramazan bayramindan sonra bir hafta calisayim 1 hafta tatile gideyim istiyorum cok agirlasir miyim diye cekiniyorum birde bebek var ya denizi haziranda neresinim sicak olur oglani usutmeyelim
ben de onu kullanıyorum ama benimkinde sabahları aç karna yazıyordu sankiMesela benim kan ilacim ac tok farketmiyo gunun her saatinde iciliyo ve midemi hic bulandirmadi. Matofer adi. Baska ilaclar nasıldır bilmiyorum
kızımda ben de nuk kullanmıştım ama 4 aylıkken kullanmaya başlamıştım. şimdi daha erken kullanmak zorunda kalırsam aventin anne göğsüne en yakınnuk' un biberonlarini inceledm gecenlerde cok hosuma gitti. Biraz daha arastiricam ama nuk alicam sanirm
Bence ay hesaplamayın gerçekten karışıyor :) zaten tüm testler tahliller haftaya göre hesaplanıyor. ben ay hesaplamak zorunda kalırsam satı baz alıyorum. 23 kasım. 23 martta 4 aylık olucak diyorumValla benimde aklım karıştı şimdigeçen ay başı 3aylık kontrolüme gittim. Bu ay başı 4aylık kontrolümü oldum. Gelecek ayın ilk haftası da 5aylık kontrolüme gideceğim. Tetenoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim. Nisan ilk haftası 20haftalık olacağım. 20hafta 5ay etmez mi ki☹?? Doktorum böyle söyledi
Yok asla degil bende gidecegim benim birde oglum var 2 yasinda cocugu olmayanlar hic dusunmesin valla ben ogluma hamileykende 5 ayliktim tatile gittim minnak gobusum vardi bir bikini kiloya boyle guzel yakisiyor@greyfurt_ R Rzg14 ikinize de gecmis olsun Allah sifa versin saglik versin
Ben de haziran.gibi kibrisa tatile gitmeyi düşünüyorum delilik mi bilmiyorum ama
Ilk bebegimde selahatttin kukner bakmisti etimede geliyor ozel bir klinigide var iyi bir doktor. Bu bebegimde ise ozgur derene gidecegim daha randevu almadim amaMerhabalar, hasta olanlara cok gecmis olsun..
Detayli ultrason icin özelde bir yere karar verdiniz mi , normalde sincan devlet hastanesine gidiyorum, ama detayli yokmus orda.
E elftkts Böyle canım emaneten koyduk bu köşeye
Eki Görüntüle 2246925
Çok beğendim bende böyle bişey istiyorum ama üretimi durmuş dediniz galiba
Başak gibisi var mi bea. Ben testi yaptım kocama soylemeden kafamda zamanlaei ve isleri planlamistimGunaydiinnlaar
Alisveris icin evet cok zaman var. Ben haziran sonuna kadar en gec eksikleri bitirmeyi planliyorum. Mayis gibi badana yaptrsam sonra derin temizlik.. Dogumdan once tkrar bi temizlik ayy suan icim daraldi bile.. Sonra bebek esyalarini yika utule.. Kendime lohusalik alisveris canta hazirlama..Temmuz sicagnda 8aylkken uğraşamam zaten agirlasicam diye dusunuyorum. Ins bi de erken gelesi tutmaz bebisin tabiBi de haziran sonuna bi tatil sıkıstırabilirsem cok super olucak
Bir basak burcu olarak yine 5 yıllık kalkinma planlarima baslamis bulunmaktayimmm hahahaha
Evlenirken dagitmadik da hastaneye belki yaparim kokulu sabun alıp kendim paketlerim vs. Zaten cok adetli yapmayacagiz herhalde?Bende alışveriş hiç yapmadım.erkek olursa pek gerek kalmaz bi orduya yetecek kadar var.kiz olursa sil baştan yapılacak..bebek alışverişinden ziyade bende şuan mevlut ve hastanede vermek için hediyelik lere takılmış durumdayım..sizler ne düşünüyorsunuz.oglumda mevlitte sabun zemzem suyu ve mevlit şekeri dağıtmıştım.bunda allah nasip ederse inşallah hediyelik oda kokusu düşünüyorum ( en azindan alan kisi kullanir diye dusundum bi kosede beklemez)yanına mevlit şekeri suan aklima gelen baska bisi yok
benim oğlumda uyku sırasında ve uykusu gelince istiyor. bir de arabaya binince koltuğuna oturuyor meme. iki gün problem yaşamadık bugün 3. gün bakalım ananesiyle ne yaptıBende çok rahat biraktirmistim oğluma bi gün anneme giderken unutmuşuz uykuya dalicaz allah dedim napıcaz şimdi uykuya dalarken isterdi çünkü sadece ama sorun olmadı biraz geç daldı ama daldı sonra da istemedi bidaha
aslında en iyisi mayısta çok ağırlaşmadan. ama bizde çocuk var soğuk olur diye mecbur en erken haziranHasta olanlara geçmiş olsun bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
Tatil konusunda biz bi aksilik çıkmazda 31 mayıstan itibaren 4 gecelik bodrumda bi tatil yapacağız inşallah. Bebek öncesi biraz dinlenelim diye herşey dahilden yana kullandık hakkımızı ki geçen sene yaklasık 10 günlük ege turu yapmıştık
Hastane odası için hediyelik mum düşünüyorum şimdilik. Şişe içerisinde şeffaf jel mumlar oluyor ve konsept rengine göre minik çiçekler deniz kabukları veya taşlar olabiliyor.
Mevlüt içinse geçen gün minik el havluları gördüm ve kenarı ponponlarla süslüydü. Havlu herkesin mutfağında kullanılabilen bişey olduğu için diğer hediyeliklerden daha faydalı olur diye düşündüm. Yine belki yanında dua kitabı mevlüt şekeri gibi bişeyler eklerim. Küçük paketlerde herkese dağıtırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?