2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gidicem canım eşimi bekliyorum. İnşallah başka bişey yoktur basit bir miğde üşütmesidir

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin

Hayır ünlü bir markadan yedim☹☹
Ah tatlım ahh neden yedin keske sen.evde kiymayla yapsaydın gecmis olsun umarim kotu bisey cikmaz
bu arada cogu bana kizip sanane diyebilir ama doktorum.kesinlikle disaridan hamburger nugget hazir fastfood dondurulmus gıdaları yasakladi emzirme suresi de dahil ben yemiyorum direniyorum.can cekse de cocuk.icin paketli gidalar ve fast food icecekleri.biraktim

Bende çok rahat biraktirmistim oğluma bi gün anneme giderken unutmuşuz uykuya dalicaz allah dedim napıcaz şimdi uykuya dalarken isterdi çünkü sadece ama sorun olmadı biraz geç daldı ama daldı sonra da istemedi bidaha

kızlar biberon olarak ne almayı planlıyorsunuz? ben medela habermen meme reddini ve gazı engelesin diye veya lansinoh yenidoğan almayı düşünüyorum.
Ben avent kullandım ve cok-da memnun kaldım şimdi yine aynısını alicam

Ya bende tatil istiyorum haziranda ramazan bayramindan sonra bir hafta calisayim 1 hafta tatile gideyim istiyorum cok agirlasir miyim diye cekiniyorum birde bebek var ya denizi haziranda neresinim sicak olur oglani usutmeyelim
söyleyenler olmuş zaten ama antalya diyorum :) çanakkale tarafı serin olur.
Mesela benim kan ilacim ac tok farketmiyo gunun her saatinde iciliyo ve midemi hic bulandirmadi. Matofer adi. Baska ilaclar nasıldır bilmiyorum
ben de onu kullanıyorum ama benimkinde sabahları aç karna yazıyordu sanki
nuk' un biberonlarini inceledm gecenlerde cok hosuma gitti. Biraz daha arastiricam ama nuk alicam sanirm
kızımda ben de nuk kullanmıştım ama 4 aylıkken kullanmaya başlamıştım. şimdi daha erken kullanmak zorunda kalırsam aventin anne göğsüne en yakın
Bence ay hesaplamayın gerçekten karışıyor :) zaten tüm testler tahliller haftaya göre hesaplanıyor. ben ay hesaplamak zorunda kalırsam satı baz alıyorum. 23 kasım. 23 martta 4 aylık olucak diyorum

@greyfurt_ R Rzg14 ikinize de gecmis olsun Allah sifa versin saglik versin
Ben de haziran.gibi kibrisa tatile gitmeyi düşünüyorum delilik mi bilmiyorum ama
Yok asla degil bende gidecegim benim birde oglum var 2 yasinda cocugu olmayanlar hic dusunmesin valla ben ogluma hamileykende 5 ayliktim tatile gittim minnak gobusum vardi bir bikini kiloya boyle guzel yakisiyor

Merhabalar, hasta olanlara cok gecmis olsun..
Detayli ultrason icin özelde bir yere karar verdiniz mi , normalde sincan devlet hastanesine gidiyorum, ama detayli yokmus orda.
Ilk bebegimde selahatttin kukner bakmisti etimede geliyor ozel bir klinigide var iyi bir doktor. Bu bebegimde ise ozgur derene gidecegim daha randevu almadim ama

İyi haftalar arkadaşlar.
Bir iğne bile almayanlardanım ben de. 6. ay dolsun ondan sonra yavaş yavaş alırım inşallah.
Hastane odası süslemelerine falan hiç hevesim yok, o yüzden bir kapı süsü haricinde hastane odasına bir şey yaptırmam ama bu ara hediyelik ürün bakıyorum, insanların evine çöp olmasın kullanabilecek bir şeyler hediye vereyim diye düşünüyorum. Kızımda magnet yaptırmıştım ama şimdiki aklım olsa yaptırmam, evler magnetlerle doluyor taşıyor artık, çok yakınların haricinde bir süre sonra çöpe gidiyor. Sukulent, sabun, not defteri vb. bakıyorum bakalım.

Başak gibisi var mi bea. Ben testi yaptım kocama soylemeden kafamda zamanlaei ve isleri planlamistim
Evlenirken dagitmadik da hastaneye belki yaparim kokulu sabun alıp kendim paketlerim vs. Zaten cok adetli yapmayacagiz herhalde?

Hasta olanlara geçmiş olsun bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

Tatil konusunda biz bi aksilik çıkmazda 31 mayıstan itibaren 4 gecelik bodrumda bi tatil yapacağız inşallah. Bebek öncesi biraz dinlenelim diye herşey dahilden yana kullandık hakkımızı ki geçen sene yaklasık 10 günlük ege turu yapmıştık

Hastane odası için hediyelik mum düşünüyorum şimdilik. Şişe içerisinde şeffaf jel mumlar oluyor ve konsept rengine göre minik çiçekler deniz kabukları veya taşlar olabiliyor.

Mevlüt içinse geçen gün minik el havluları gördüm ve kenarı ponponlarla süslüydü. Havlu herkesin mutfağında kullanılabilen bişey olduğu için diğer hediyeliklerden daha faydalı olur diye düşündüm. Yine belki yanında dua kitabı mevlüt şekeri gibi bişeyler eklerim. Küçük paketlerde herkese dağıtırım.

Böbrek taşı için çok geçmiş olsun minnoş anne.

Biz tatile hep Çanakkale tarafina gideriz, sıcak suyu sevmeyiz ikimiz de. Bu yaza da umarım 2-3 kere gideriz. Eşim dün kampa gitti, benim tulum +10 derece cesaret edemedim hasta olursam ilaç kullanamam diye. Evde çocuklara bakıyorum ahaha Havalar isinsin kampa da gideriz yine. Evet üremek hayatimizi degistirecek ancak hakimiyeti komple kaybetme fikri beni korkutuyor. Bu yüzden cocuk isini de hic dusunmemistim ya.
Eylül sonuna doğru Bodrum' a gideceğiz bebekle ve arabayla hem de. Bu ne cesaret yiğidim

benim oğlumda uyku sırasında ve uykusu gelince istiyor. bir de arabaya binince koltuğuna oturuyor meme. iki gün problem yaşamadık bugün 3. gün bakalım ananesiyle ne yaptı

aslında en iyisi mayısta çok ağırlaşmadan. ama bizde çocuk var soğuk olur diye mecbur en erken haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…