2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
amasra incekum ben aşık olmuştum. böyle berrak güzel bir deniz yok. eşim trakyalı olmasına rağmen pek bilgim yok ama sanrıım kırklareline doğru güzel yerler var. ama otel pansiyon varmı bilgim yok.

deniz aşığı bir egeli olarak, daha şimdiden doktora sordum. hazıran da 7 aylık gibi olacağız. erken doğum riski, kanama ve ağrı yoksa yüzebilirsin dedi. hatta kilo durumları ve doğum için öneriyorum dedi:) havuz klorlu olduğu için önermiyorum dedi:)

Bunları hiç hesap etmemistim.
Ay em nat hepi

ama mesela olimpos ve adrasan pansiyonlar varya orada kalan bebekliler çok memnun neden bahçesi var portakal mandalina bahçeleri arasında bunlar herşey dahil sevmeyenlere alternatif çözümler.
O kadar aşağılara zor ineriz biz, Bodrum bile ilk geçen sene oldu. Hem oteli hem kamping alani olan Ören altın kampingi herkese tavsiye ederim. Otel oda kahvalti ile bence pahaliydi ama kendi çadırları da var, siz de goturebilirsiniz. Hem alan büyük, hem mutfak tuvalet duş alanlari çok, denizi temiz. Çok güzel yerdir. Daha önce kamp yapmamislar icin yumusak bir geçiş olur.

Ilk bebegimde selahatttin kukner bakmisti etimede geliyor ozel bir klinigide var iyi bir doktor. Bu bebegimde ise ozgur derene gidecegim daha randevu almadim ama
Ali ipeki önerdi kime hangi doktora sorduysam. Servet ünsal tıp merkezinde demette. 380 tl ymiş nakit

Nasıl düşecek hiç bilmiyorum ama ben bittim valla ne moral kaldı ne bişey gözlerimi kapatıp yavrumu kucağıma aldığım güne gitmek istiyorum artık gücüm kalmadı

Nasıl düşecek hiç bilmiyorum ama ben bittim valla ne moral kaldı ne bişey gözlerimi kapatıp yavrumu kucağıma aldığım güne gitmek istiyorum artık gücüm kalmadı
İnşallah sağlıkla kucağına aldığın gün de gelecek bunları unutursun bile rabbim şifa versin güç kuvvet versin dua ile..

Baslangıc kılonu baz alıyor doktorlar ondan 45 kılo bırın 6 kılo alması ıle 90 kılo bırının 6 kılo alması arasında fark var. O yuzden doktoru baz almak lazm

ayrıntılı ultrasonumuzun sonuçları iyi çıktı çok şükür. kızımın yüzünü gördüm. resmini verdi doktor bakıp bakıp duruyorum bana benziyor sanki.
ama doktordan fırçayı yedim ödem toplamış vucudum. tuzu kesiceksin hergün yürüyüş yapıcaksın dedi. bugün yürüdüm baya iyi geldi.

Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah tuz konusu problemli çoğumuz fazla tüketiyoruz ya minimum kullanmak lazım.. Benim de kontrolüm yarın bakalım cinsiyet görecek miyiz heyecanlıyımmm

Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah tuz konusu problemli çoğumuz fazla tüketiyoruz ya minimum kullanmak lazım.. Benim de kontrolüm yarın bakalım cinsiyet görecek miyiz heyecanlıyımmm
teşekkür ederim canım inşallah yarın öğrenirsin cinsiyetini hayırlı ve sağlıkla gelsinler inşallah.
tuz konusunda hiç farkında değilim abarttığımın. tamamen kesicem artık

teşekkür ederim canım inşallah yarın öğrenirsin cinsiyetini hayırlı ve sağlıkla gelsinler inşallah.
tuz konusunda hiç farkında değilim abarttığımın. tamamen kesicem artık
Teşekkürler inşallah öğrenirim yaa ufacık minnoş bebiş elbiseleri almak istiyorum rengimi bilirim artık en azından

Kızlar daha erken tabi ama dün bir arkadaşımdan duydum sigortalı çalışan bayanlara dogum sonrasinda devlet bir ödeme yapıyormuş 5-6 bin civarında bununla ilgili bilgisi olan var mı

Kızlar daha erken tabi ama dün bir arkadaşımdan duydum sigortalı çalışan bayanlara dogum sonrasinda devlet bir ödeme yapıyormuş 5-6 bin civarında bununla ilgili bilgisi olan var mı
Evet tatlim son uc ay sgk yaticak dogum.iznine cikmadan uc ay onceki maasina gore miktar degisiyor o miktar 8 10 olabilir

Merhabalar, hasta olanlara cok gecmis olsun..
Detayli ultrason icin özelde bir yere karar verdiniz mi , normalde sincan devlet hastanesine gidiyorum, ama detayli yokmus orda.
Canım Servet ünsalda Ali İpek iyi bir uzmanmış ablam arkadaslarına soruşturdu. Ona randevu aldım 29 unda gideceğim. Nakit 380 tl. Fiyatı da iyi sen de bir araştır ona göre düşünürsün belki.

Evet ama memur değilsen öyle.. Zaten memur( hemşire öğretmen) doğum sonrası izinlerinde de her ay alıyor.
Ama akrabam tekstil işinde çalışıyordu doğumdan sonra 5 bin TL verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…