2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu kan ilaclari kilo yapmiyor diyorlar ama ben bu hafta 1.5 kilo almisim hic almamistim daha birden boyle almak sasirtti bayaa
Merhaba,
Bazılarında kilo yapıyor evet. İlk gebeliğimde yapmamıştı. Bu sefer daha başlamadım muhtemelen perşembe gidince doktor başlatır.
Mesela görümcemde normal gebe değilken kanı düşük diye ilaç kullandı ve kilo aldı.

De
Kızlar daha erken tabi ama dün bir arkadaşımdan duydum sigortalı çalışan bayanlara dogum sonrasinda devlet bir ödeme yapıyormuş 5-6 bin civarında bununla ilgili bilgisi olan var mı
Evet canım 32. Haftada rapor alınıyor ondan önceki üç ay sigortalı olmak şartıyla maaşına göre rapor parası veriliyor

Kızlar, benim yengem çarşıdan nazar boncuklu anahtarlıklardan almıştı farklı farklı modellerde. Tülden keselere sarıp hediyelik olarak dağıtmıştı oglunun sünnet mevlüdünde. Atılmayan, kalıcı ve kullanışlı minik bi hediye, fikir olsun. mavilibalik peridrol84

Canm sen egepol e devam ediyon deme ayrıntılı için fiyat aldinmi orasi uygunmuş ama telde fiyat vermiyolar sanırım
Aynen devam canım. 187 mi ne detaylı birde normal randevu alıyorsun 81.5 yani toplam 260 fln. Ama bizde mi takip ediliyorsun diye sordu sonra fiyat verdi

Afp testi yaptıran arkadaşlarım değerleriniz ne çıkmıştı

dun tartildim, +6,5 kgdayim kizlar. her halimden belli hamileligim. karnim ‘ben burdayim!’ diye oyle bi bagiriyor ki! uff moralim bozulmaya mi basliyo ne.

Nasıl düşecek hiç bilmiyorum ama ben bittim valla ne moral kaldı ne bişey gözlerimi kapatıp yavrumu kucağıma aldığım güne gitmek istiyorum artık gücüm kalmadı
Canım bende de kum vardı böbreklerde. Düz duvara tırmanıyordum neredeyse ağrıdan. Ben bol bol su içtim yoğurdun suyu oluyor ya onu içtim ve maydanoz kaynatıp suyunu içtim bu şekilde döktüm kumları. Doktorum tavsiye etmişti taş düşürmede de çok iyi oluyormuş yoğurt suyu ve maydanoz suyu. Tabi hamilelikte bir sakıncası olur mu bilmiyorum ama doktoruna sorup ona göre içebilirsin onay verirse. Rabbim tez zamanda kurtarsın inşallah.

Ben de normalde sabah acikmam, hatta uyandiktan bir kac saat sonea yerim. Bir haftadir acıkmış uyanıyorum.
Tartilmadim, korkuyorum. Nisan muaynesinde öğreniriz artık.

Canım Servet ünsalda Ali İpek iyi bir uzmanmış ablam arkadaslarına soruşturdu. Ona randevu aldım 29 unda gideceğim. Nakit 380 tl. Fiyatı da iyi sen de bir araştır ona göre düşünürsün belki.

Internette arastirirken hep bu isim cikti karsima , herkes cok memnunmus. Ama ben biraz daha uygun bir yer ariyorum, üniversite hastanelerine bakacagim. dogrudan perinatolojiden mi randevu almaliyim , yoksa kadin dogumda muayeneden sonra mi oraya yönlendiriyorlar bilgisi olan varmi acaba

Tam bizliksiniz valla siz karı koca kamp motor bizde bayılırız..hatta şuan eşim ve oğlum salonun ortasına cadısı kurdular kamp havasında içinde uyuyorlar..Bende fırsat bu fırsat kendi kendime rahat bi uyku cekeyim dedimkamp alanları hakkında yakın zaman da senin fikirleri ne danışırım..bu yazı bizde öyle geçirmek istiyoruz bakalım nasip

Nasıl düşecek hiç bilmiyorum ama ben bittim valla ne moral kaldı ne bişey gözlerimi kapatıp yavrumu kucağıma aldığım güne gitmek istiyorum artık gücüm kalmadı
Kuzum ya çok çok geçmiş olsunn..Zaten hep bi sorunlarla uğraşmaktan hamileliğin tadına bi varamadık.. sonu güzel olsun ins bunları da unutur gideriz hayirlisiyla

Tanışalım mi piremses bir çay icek mi?
Baska konuda eslerinin motorcu olmasına karşı cikan hanimlarla yazisiyorum. Sonunda hoemonlara yenik düşüp adama da motora binmeyeceksin dersem cok komik olur
Bak benimki kampta iki gecedir, ben evde çocukların başında ahah

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim Serumdan sonra biraz olsun toparladım. Doktor bir torba ilaç vermiş hiç birini kullanmıycam. Eklem ağrısı çekiyorum şuan onun dışında yemek yedim midem iyi sayılır kızlar. Tekrar teşekkür ederim

Arkadaşlar aserince o istediğimizi yiyemezsek ne olur bilen varmi acaba

tanışalım neden olmasinvalla ben motora karşı değilimde trafik de o kadar kendini bilmez varki o yüzden dürüst olmak gerekirse tedirgin oluyorum. Bu tedirginliğim ise özellikle oğlum dünyaya geldikten sonra başladı.. şuan motorumuz yok sattık.. ama benim bey 'in kafasında ki en yakın zaman da tekrar almak..bu arada bensiz bir kamp planı da yapmakta önümüzdeki ay için neymiş ben ağırlaşmadan erkek erkeğe bi gideceklermiş.. sonra yanimdan ayrılamazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…