2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet ya bizimkiler geçen sene erkek erkege gitti, alanda telefon cekmediginden eşi hamile olan arkadaş gitmemişti.
Gidemeyebilir. Bir de çocuk var sende. Normal.

dün ilaçlarımı almak için eczaneye gittim eczacı tanıdık. abla doğum yakınmı dedi karnım okadar çıkmış.kontrolde tartıldım 5 kilo almışım bu tartı bozuk dedim ama ikna edemedim doktoru

Ben de yürüyüş yaparken bir kadın dedi Doğum yakın mı diye. Ben de yarısı göbek yarısı bebek galiba Doğuma daha var dedim. Bi üzülecek oldum sonra geçti belki miyop falandır diye avunuyorum

Arkadaşlar aserince o istediğimizi yiyemezsek ne olur bilen varmi acaba
Geçen gün bi tanidikla konuştuk bu konuyu 7-8 yaşlarında oğlu var hamileyken canı uzum çekmiş yiyememis diyordu ki cocuk çok seviyormuş üzümü hatta hareket hâlindeki arabanın içinde manavın önünden dgl de yakınından bile gecsek daha görmeden uzum kokusunu aliyor çok enteresan gelmişti bana :)

Ben de yürüyüş yaparken bir kadın dedi Doğum yakın mı diye. Ben de yarısı göbek yarısı bebek galiba Doğuma daha var dedim. Bi üzülecek oldum sonra geçti belki miyop falandır diye avunuyorum
bizim iç karınlarımız dar galiba 3 aylıkken bile karnım çıkmıştı baya. dün metroda yer verdiler hoşuma gitti aslında. çatlaklar olmasa birde

Saol canim. Tansiyon degil virus kaptim buyuk ihtimal. Dun yerimden kalkamiyordum.ateslendim titreme nobeti vs. Ne yesem direk ishal. Simdide basim cok agriyor vs ishal devam ediyor. Olmazsa bi ara dr.a gidecegim ama bisi yapamaycaklr.

@greyfurt_ cok gecmis olsun canim. Glibori suyu vardi. Gebelikte kullanilir mi bilmiyrm ama tasi eritiyor cnm

Kızlar daha erken tabi ama dün bir arkadaşımdan duydum sigortalı çalışan bayanlara dogum sonrasinda devlet bir ödeme yapıyormuş 5-6 bin civarında bununla ilgili bilgisi olan var mı
Devlet izinde almadiginiz maasi izin bitiminde toplu yatiriyor miktari da brut maasinizin %80. Tabi sigorta priminde gorunen eger 3000 alip maasiniz asgari gosteriliyorsa resmi kagitta yazani alirsiniz. Birde sut yardimi falan ama o 300 lira gibi birsey

benim de haftaya tahlillerim olacakm ondan sonra tekrar bakayım bari. gerçi ben illa ki birini unutuyorum dengeler heralde :)
havuz normalde de denize göre daha sakıncalı zaten.benim doktorum denize girebilirsin ama havuza girme demişti. hem sezeryan hem havuz bence girişmemesi daha iyi.
hamilelikte maydonoz sakıncalı dye biliyorum. arkadaşın dediği gibi doktora sorup kullanın.

Ağzından bal damlıyor maşallah :'( e o zaman bu tatil değil mekan değişikliği olacak ben oynamıyorum ya
Zaten nedense 40 haftada değil daha erken doğar gibi geliyor.
O yüzden hazırlıklı olmak lazım dedim beklenti düşük olunca daha çok keyif alınıyor.
Ben o ilk tatilde biraz şoka uğramıştım, sonrasında yeni düzene alıştım tabi

cumleten gunaydın,
çalısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdekilere sevgilerimi yolluyorum

degistirdigim dr beni kabul etmiyormus acıkta kaldım saka gibi! takibimi yapan dr asker emeklisi yaslı fakat tecrubeliydi, sogukkkanlı diye tercih etmistim. fakat adam daha ilk muayenede asla normal dogum yapmayacagını ve bir takım kurallara uyacagını soylemisti. nt olcumunde sıkıntı cıkınca cvs diye tutturdu sonra yan odadan oktay beyin fikrini alalım dedi, oktay bey beni rahatlatıp nifty teste yonlendirdi ve saglıklı oldugunu dusunuyorum test sonucuyle gelirsin yine dedi.

ctesi test sonucuyla gitmek icin randevu aldım fakat yer yoktu cok yogun bir dr oktay bey. dun aradılar adam beni kabul etmiyormus, ilk recep beye gittigim icin! kızdım ama yapacak bir sey yok. hastane ozel hastane, yeni bina dogum icin dusunuyordum. oarada guvenebilecegim iki dr var, biri bu vazgectigim eski asker emeklisi, acayip strese soktu beni. digeri de beni kabul etmeyen oktay bey.

kelamın nihayeti vardır bir hayır elbet, doktorsuz ve hastanesiz kaldım su an icin. allahtan tıp fakultesine nolur nolmaz deyip kayıt actırmısım.

dogum icin simdi diger ozel hastanelerin yogun bakımlarını ve doktorlarını arastır, bir suru is yine doktor bul, tum hikayeyi anlat

oyle iste arkadaslar.

bursada hava bildigin yaz bu arada. mis mis. allahtan hava guzel, yoksa bu kadar karısık bir ruh halinde bir de yagmur pus filan olsaydı, aman sabahlar olmasın derdik.

oktay beye giden buradan arkadaslarda vardı degil mi?

aksam hastaneden aradılar sorunu nasıl cozebilirz diye, dedim kapayın telefonu konusamayacak kadar kızgınım. evime yakın diyordum kızım ufak bir operasyon gecirmisti orada bina yeniydi vs. vs...

valla su an agzıyla kus tutsalar ben gitmem bir daha o hastaneye o derece kızdım. allah mecbur bırakmasın.

Artisler demek istiyorum kabul etmiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…