- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Ishal salgın cnm bu ara dikkat et..iki gece bende oğlumu görürdüm dr ishalden.serunlari yiyince şükür dün daha iyiydi..ne yese çıkardı hep dikkat et kendineSaol canim. Tansiyon degil virus kaptim buyuk ihtimal. Dun yerimden kalkamiyordum.ateslendim titreme nobeti vs. Ne yesem direk ishal. Simdide basim cok agriyor vs ishal devam ediyor. Olmazsa bi ara dr.a gidecegim ama bisi yapamaycaklr.
@greyfurt_ cok gecmis olsun canim. Glibori suyu vardi. Gebelikte kullanilir mi bilmiyrm ama tasi eritiyor cnm
Bence emzirme döneminde bol bol tatil yapılmalı derim..O dönem gittiğim tatilin değerini bilememişim diyorum hep..bi sonra ki sene ek gıdalar başlamıştı artik bide biraz yürüme heveslisiydi canımıza okudu valla..O yüzden hazırlıklı olmak lazım dedimbeklenti düşük olunca daha çok keyif alınıyor.
Ben o ilk tatilde biraz şoka uğramıştım, sonrasında yeni düzene alıştım tabi
Ne kadar çirkin ya.oktay beye giden buradan arkadaslarda vardı degil mi?
aksam hastaneden aradılar sorunu nasıl cozebilirz diye, dedim kapayın telefonu konusamayacak kadar kızgınım. evime yakın diyordum kızım ufak bir operasyon gecirmisti orada bina yeniydi vs. vs...
valla su an agzıyla kus tutsalar ben gitmem bir daha o hastaneye o derece kızdım. allah mecbur bırakmasın.
saol cnm. devam ederse gidecegim.Ishal salgın cnm bu ara dikkat et..iki gece bende oğlumu görürdüm dr ishalden.serunlari yiyince şükür dün daha iyiydi..ne yese çıkardı hep dikkat et kendine
cumleten gunaydın,
çalısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdekilere sevgilerimi yolluyorum
degistirdigim dr beni kabul etmiyormus acıkta kaldım saka gibi! takibimi yapan dr asker emeklisi yaslı fakat tecrubeliydi, sogukkkanlı diye tercih etmistim. fakat adam daha ilk muayenede asla normal dogum yapmayacagını ve bir takım kurallara uyacagını soylemisti. nt olcumunde sıkıntı cıkınca cvs diye tutturdu sonra yan odadan oktay beyin fikrini alalım dedi, oktay bey beni rahatlatıp nifty teste yonlendirdi ve saglıklı oldugunu dusunuyorum test sonucuyle gelirsin yine dedi.
ctesi test sonucuyla gitmek icin randevu aldım fakat yer yoktu cok yogun bir dr oktay bey. dun aradılar adam beni kabul etmiyormus, ilk recep beye gittigim icin! kızdım ama yapacak bir sey yok. hastane ozel hastane, yeni bina dogum icin dusunuyordum. oarada guvenebilecegim iki dr var, biri bu vazgectigim eski asker emeklisi, acayip strese soktu beni. digeri de beni kabul etmeyen oktay bey.
kelamın nihayeti vardır bir hayır elbet, doktorsuz ve hastanesiz kaldım su an icin. allahtan tıp fakultesine nolur nolmaz deyip kayıt actırmısım.
dogum icin simdi diger ozel hastanelerin yogun bakımlarını ve doktorlarını arastır, bir suru is yinedoktor bul, tum hikayeyi anlat
oyle iste arkadaslar.
bursada hava bildigin yaz bu arada. mis mis. allahtan hava guzel, yoksa bu kadar karısık bir ruh halinde bir de yagmur pus filan olsaydı, aman sabahlar olmasın derdik.
Bulamadık çok aradım biryer kaldi orayada bakıcaz bakalim artik bulursak bulamazsak nasipGeçen gün bi tanidikla konuştuk bu konuyu 7-8 yaşlarında oğlu var hamileyken canı uzum çekmiş yiyememis diyordu ki cocuk çok seviyormuş üzümü hatta hareket hâlindeki arabanın içinde manavın önünden dgl de yakınından bile gecsek daha görmeden uzum kokusunu aliyor çok enteresan gelmişti bana:)
Canının çektiği şeyi yemezsen elini nereye surersen leke oluyormus baska bi sikinti oluyormu bilmiyorum ama ins bi sikintisi yoktur bu durumunBence hic bir sey olmaz ben pek inanmiyorum oyle seylere
Batıl inançlar onlar :) Hamileyken saç kesilmez gibi.Canının çektiği şeyi yemezsen elini nereye surersen leke oluyormus baska bi sikinti oluyormu bilmiyorum ama ins bi sikintisi yoktur bu durumun
Burada Oktay beye giden 2-3 arkadaş var ben de bi ara düşündüm ama kendi doktorumu bırakamadım, çok yoğun olduğunu biliyorum fakat buradaki arkadaşlar 1 hafta sonrası için randevu alınabiliyor demişti. Sen Recep beye gittiğini hiç söylemeseydin acaba o zaman kabul eder miydi? Doktor için ne farkedecek sonuçta parayı alıyorlar. Sekreterler özellikle Recep beyin hastası size gelmek istiyormuş diyince para vermeden fikir alacağını danışacağını düşünmüştür belki? Artık hastaneden soğumuşsun gerçi ama gitmek istersen hiç ayrıntı vermeden direk randevu al Oktay beye. Esentepe de Neşe solak vardı ona da çok giden var Doğum iznindeydi dönmüştür belki aklında olsun o da.cumleten gunaydın,
çalısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdekilere sevgilerimi yolluyorum
degistirdigim dr beni kabul etmiyormus acıkta kaldım saka gibi! takibimi yapan dr asker emeklisi yaslı fakat tecrubeliydi, sogukkkanlı diye tercih etmistim. fakat adam daha ilk muayenede asla normal dogum yapmayacagını ve bir takım kurallara uyacagını soylemisti. nt olcumunde sıkıntı cıkınca cvs diye tutturdu sonra yan odadan oktay beyin fikrini alalım dedi, oktay bey beni rahatlatıp nifty teste yonlendirdi ve saglıklı oldugunu dusunuyorum test sonucuyle gelirsin yine dedi.
ctesi test sonucuyla gitmek icin randevu aldım fakat yer yoktu cok yogun bir dr oktay bey. dun aradılar adam beni kabul etmiyormus, ilk recep beye gittigim icin! kızdım ama yapacak bir sey yok. hastane ozel hastane, yeni bina dogum icin dusunuyordum. oarada guvenebilecegim iki dr var, biri bu vazgectigim eski asker emeklisi, acayip strese soktu beni. digeri de beni kabul etmeyen oktay bey.
kelamın nihayeti vardır bir hayır elbet, doktorsuz ve hastanesiz kaldım su an icin. allahtan tıp fakultesine nolur nolmaz deyip kayıt actırmısım.
dogum icin simdi diger ozel hastanelerin yogun bakımlarını ve doktorlarını arastır, bir suru is yinedoktor bul, tum hikayeyi anlat
oyle iste arkadaslar.
bursada hava bildigin yaz bu arada. mis mis. allahtan hava guzel, yoksa bu kadar karısık bir ruh halinde bir de yagmur pus filan olsaydı, aman sabahlar olmasın derdik.
Batil inanc bunlar inanmayin lutfen. Insanlar savaslar icinde hamile kaliyorlar istedikleri hic bir seye erisemiyorlar hic mi canlari birsey istemiyor o zaman herkesin lekeleri olurdu.Canının çektiği şeyi yemezsen elini nereye surersen leke oluyormus baska bi sikinti oluyormu bilmiyorum ama ins bi sikintisi yoktur bu durumun
Güzel sonuçlar ile inşallah..Merhaba herkese umarım herkes iyidir. Yarın 4 lü testimin yaş faktöründen dolayı yüksek riskli çıktığı için nifty trsti yaptıracağım. Yaşım 42.2 risk 1/97 yaş riski 1/72
İlk kızımda da amniyosentez yaptırmıştım şükür sonuç temizdi. Umarım bunda da aynı sonucu alırız. Amniyosentez de yaptırabilirim ama nifty cok daha riski az bir test. allah korusun yüksek trizomi 21 riski çıkarsa zate amniyosentez yaptırmak zorundayım. Rahat olmakla birlikte azıcık gerginim. Hakkımızda hayırlısı...
Benim ilk gebeliğimde de karnım büyüktü bu kadar erken çıkmamıştı ama büyüktü yani. Yağlı bir nemlendirici krem sürmüştüm alelade bir şey. O zaman öyle içeriğine bile dikkat etmemiştim tecrübesizdim. Ama hiç çatlağım olmadı. Cildim de kuru yapıda değildir onun da etkisi olmalı. Düzenli nemlendirirsek çatlak yine olmaz diye umuyorum.bizim iç karınlarımız dar galiba 3 aylıkken bile karnım çıkmıştı baya. dün metroda yer verdiler hoşuma gitti aslında. çatlaklar olmasa birde
İnşallah temiz çıkar canım hiç kötüsünü düşünme. Yaş nedeniyle risk çıkıyor. Bana daha ikiliyi yapmadan fetal DNA testi önerdiler. inşallah sağlıkla gelir benişlerimiz.Merhaba herkese umarım herkes iyidir. Yarın 4 lü testimin yaş faktöründen dolayı yüksek riskli çıktığı için nifty trsti yaptıracağım. Yaşım 42.2 risk 1/97 yaş riski 1/72
İlk kızımda da amniyosentez yaptırmıştım şükür sonuç temizdi. Umarım bunda da aynı sonucu alırız. Amniyosentez de yaptırabilirim ama nifty cok daha riski az bir test. Allah korusun yüksek trizomi 21 riski çıkarsa zaten amniyosentez yaptırmak zorundayım. Rahat olmakla birlikte azıcık gerginim. Hakkımızda hayırlısı...
Canım çok geçmiş olsun salgın var sanırım çok ishal kusma ateş vakaları dolu ortam. Bir an evvel iyileşirsin inşallah bol sıvı almaya gayret et canım.Saol canim. Tansiyon degil virus kaptim buyuk ihtimal. Dun yerimden kalkamiyordum.ateslendim titreme nobeti vs. Ne yesem direk ishal. Simdide basim cok agriyor vs ishal devam ediyor. Olmazsa bi ara dr.a gidecegim ama bisi yapamaycaklr.
@greyfurt_ cok gecmis olsun canim. Glibori suyu vardi. Gebelikte kullanilir mi bilmiyrm ama tasi eritiyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?