2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ishal salgın cnm bu ara dikkat et..iki gece bende oğlumu görürdüm dr ishalden.serunlari yiyince şükür dün daha iyiydi..ne yese çıkardı hep dikkat et kendine

O yüzden hazırlıklı olmak lazım dedim beklenti düşük olunca daha çok keyif alınıyor.
Ben o ilk tatilde biraz şoka uğramıştım, sonrasında yeni düzene alıştım tabi
Bence emzirme döneminde bol bol tatil yapılmalı derim..O dönem gittiğim tatilin değerini bilememişim diyorum hep..bi sonra ki sene ek gıdalar başlamıştı artik bide biraz yürüme heveslisiydi canımıza okudu valla..

Ne kadar çirkin ya.
En azından erken öğrenmişsiniz,iyi bir doktor bulmak için zaman var.

Ishal salgın cnm bu ara dikkat et..iki gece bende oğlumu görürdüm dr ishalden.serunlari yiyince şükür dün daha iyiydi..ne yese çıkardı hep dikkat et kendine
saol cnm. devam ederse gidecegim.

Oktay bey doktor olduguna emin miymis.. Esnaf gibi davraniyo once bana gelmedin ona gittin ne demek ya ay sinir oluyorum boyle seylere ben

Bulamadık çok aradım biryer kaldi orayada bakıcaz bakalim artik bulursak bulamazsak nasip

Canının çektiği şeyi yemezsen elini nereye surersen leke oluyormus baska bi sikinti oluyormu bilmiyorum ama ins bi sikintisi yoktur bu durumun
Batıl inançlar onlar :) Hamileyken saç kesilmez gibi.
Sadece insanın aklından çıkmıyor, sürekli aklında o oluyor, onun haricinde ne sıkıntısı olacak

Günaydın Ağustos böcüklerinin güzel anneleri
Bursa da hava resmen yaz.. İnsanın hiç çalışası gelmiyor. Umarım herkes iyidir. Bana da bi kaç gündür yer veriyorlar çok hoşuma gidiyor. Doğum yakın galiba diyenler oluyor
Burada Oktay beye giden 2-3 arkadaş var ben de bi ara düşündüm ama kendi doktorumu bırakamadım, çok yoğun olduğunu biliyorum fakat buradaki arkadaşlar 1 hafta sonrası için randevu alınabiliyor demişti. Sen Recep beye gittiğini hiç söylemeseydin acaba o zaman kabul eder miydi? Doktor için ne farkedecek sonuçta parayı alıyorlar. Sekreterler özellikle Recep beyin hastası size gelmek istiyormuş diyince para vermeden fikir alacağını danışacağını düşünmüştür belki? Artık hastaneden soğumuşsun gerçi ama gitmek istersen hiç ayrıntı vermeden direk randevu al Oktay beye. Esentepe de Neşe solak vardı ona da çok giden var Doğum iznindeydi dönmüştür belki aklında olsun o da.

Canının çektiği şeyi yemezsen elini nereye surersen leke oluyormus baska bi sikinti oluyormu bilmiyorum ama ins bi sikintisi yoktur bu durumun
Batil inanc bunlar inanmayin lutfen. Insanlar savaslar icinde hamile kaliyorlar istedikleri hic bir seye erisemiyorlar hic mi canlari birsey istemiyor o zaman herkesin lekeleri olurdu.

Kızlar ben Doğumdan sonra biraz rapor biraz izin kullanıp sonra 6-7 ay ücretsiz izne çıkmayı düşünüyorum. ikinci çocukta 4 ay yarım gün çalışıp tam maaş hakkı var ya o yarım günü birleştirip 2 ay tam izinli gibi kullansak oluyor mu? Bilginiz var mı? Bir de bu 4 ay bitince 3,5 saatlik süt izni hakkından 2 ay kalmış olacak, bu 3,5 saati toplatıp 1-2 hafta gibi izin kullanılıyor mu? Umarım anlatabilmişimdir amacım ücretsiz izne çıkmadan süt izni ve diğer hakları toplayıp normal izin gibi kullanmak.

Merhaba herkese umarım herkes iyidir. Yarın 4 lü testimin yaş faktöründen dolayı yüksek riskli çıktığı için nifty trsti yaptıracağım. Yaşım 42.2 risk 1/97 yaş riski 1/72
İlk kızımda da amniyosentez yaptırmıştım şükür sonuç temizdi. Umarım bunda da aynı sonucu alırız. Amniyosentez de yaptırabilirim ama nifty cok daha riski az bir test. Allah korusun yüksek trizomi 21 riski çıkarsa zaten amniyosentez yaptırmak zorundayım. Rahat olmakla birlikte azıcık gerginim. Hakkımızda hayırlısı...

Son düzenleme:
Güzel sonuçlar ile inşallah..

bizim iç karınlarımız dar galiba 3 aylıkken bile karnım çıkmıştı baya. dün metroda yer verdiler hoşuma gitti aslında. çatlaklar olmasa birde
Benim ilk gebeliğimde de karnım büyüktü bu kadar erken çıkmamıştı ama büyüktü yani. Yağlı bir nemlendirici krem sürmüştüm alelade bir şey. O zaman öyle içeriğine bile dikkat etmemiştim tecrübesizdim. Ama hiç çatlağım olmadı. Cildim de kuru yapıda değildir onun da etkisi olmalı. Düzenli nemlendirirsek çatlak yine olmaz diye umuyorum.

İnşallah temiz çıkar canım hiç kötüsünü düşünme. Yaş nedeniyle risk çıkıyor. Bana daha ikiliyi yapmadan fetal DNA testi önerdiler. inşallah sağlıkla gelir benişlerimiz.

Cab
Canım çok geçmiş olsun salgın var sanırım çok ishal kusma ateş vakaları dolu ortam. Bir an evvel iyileşirsin inşallah bol sıvı almaya gayret et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…