Zengin ablalari ben de izlemistim. İtalyan lar suyunu cikarmis kusura bakmasinlar. Bu kadar görgüsüzlük boğar insanı.gunaydin kizlar! ben hazirlik baabinda netflix'te hamilelik/yeni bebekli anneler dizilerini izlemeye basladim. tavsiye edebileceklerim vaaar, size fikir olur belki;
- yummy mummie's i izledim, inanilmaz sacma ama birazda eglenceliydi aslinda. tumunu izlemedim, bazi bolumleri atladim, ve bolumleri izlerken de cok sardirdim (tahammul edemiyorum cunku bazi sacmaliklarina). asiri zengin dort kadin ve hamileliklerinden dogumlarina kadar aralarinda gecen diyaloglar, esleriyle muhabbetler filan. bu reality tv, yani nekadar gercek olduguna inanirsaniz artik, guya 'gercek'.
- workin' mums i izledim, o eglenceliydi. kisa bi dizi bikac bolumluk zaten, tamamini keyifle izledim. hele o 'mum support group' (annelerin birbirlerine destek gruplari) muhabbetleri beni inanilmaaaaz eglendirdi. bu diziyi tavsiye edebilirim:)
- the let down i izliyorum su anda. ilk bolumu beni (samimi soyluyorum) depresyona soktu. geceyle gunduzu karistirmis bir bebek yuzunden (veya kendi yuzunden..) bi turlu hayatini duzene sokamayan bir annenin seruveni. asiri komik olaylar da var arada. kocayla beraber izlenmeli ki kocaya da o dizideki koca ornek olsun. ama ben esimi ikna edemedim izlemedi benimle haha..
dizi uzun gelir film izlemek istiyorum derseniz;
- what to expect when you're expecting pek eglenceli.
Gözünaydın canm. Ne güzel iki kız birbirlerine arkadaş olurlar. Biz 3 kız kardeşiz ablalarımdan Allah razı olsun iyi ki varlar. Benim 2. Oğlum olacak inşAllah onlarda ömür boyu birbirlerine bağlı sevgi dolu olurlar.Günaydınn güzel annelerdoktordan çıktım bir kız da benden büşrama arkadaş geliyor.. Her şey yolundaymış çok şükür..
İnşAllah hayırlı haberler alırsınız. ALlah korktuklarımız ile sınamasın..Merhaba herkese umarım herkes iyidir. Yarın 4 lü testimin yaş faktöründen dolayı yüksek riskli çıktığı için nifty trsti yaptıracağım. Yaşım 42.2 risk 1/97 yaş riski 1/72
İlk kızımda da amniyosentez yaptırmıştım şükür sonuç temizdi. Umarım bunda da aynı sonucu alırız. Amniyosentez de yaptırabilirim ama nifty cok daha riski az bir test. allah korusun yüksek trizomi 21 riski çıkarsa zate amniyosentez yaptırmak zorundayım. Rahat olmakla birlikte azıcık gerginim. Hakkımızda hayırlısı...
Geçmiş olsun canım rota salgını var diye duydum acil şifalar diliyorumSaol canim. Tansiyon degil virus kaptim buyuk ihtimal. Dun yerimden kalkamiyordum.ateslendim titreme nobeti vs. Ne yesem direk ishal. Simdide basim cok agriyor vs ishal devam ediyor. Olmazsa bi ara dr.a gidecegim ama bisi yapamaycaklr.
@greyfurt_ cok gecmis olsun canim. Glibori suyu vardi. Gebelikte kullanilir mi bilmiyrm ama tasi eritiyor cnm
A tebrik ederim demek prensesmiş. Sağlıkla gelsin inşallahGünaydınn güzel annelerdoktordan çıktım bir kız da benden büşrama arkadaş geliyor.. Her şey yolundaymış çok şükür..
pushpresentimi hazirla dedim benimkinden zaten haha!Zengin ablalari ben de izlemistim. İtalyan lar suyunu cikarmis kusura bakmasinlar. Bu kadar görgüsüzlük boğar insanı.
Kuaförün karısı en derli toplusuydu.
Dogum hediyesi isteyecek miyiz kocalardan?
gunaydin canim, haha, ne guzel! benim ki tam tersi aksamlari hisettiriyor kendini! donuyor ama biraz, ayaklariyla pit pit iki cm sagda veya solda vuruyor gibi, ama bayagi asagida aslinda? gobek deligimin cevresinde olur diye tahmin ediyordum ben..doktora soracagim persembe gunu randevumuzda.güzel anneler merhabalar :) benim oğluş gündüzleri hep pıt pıt yapıyor hep hissettiriyor ama akşam olup eve gittiğim zaman konuşayım birazcık pıt pıt yapsın tekmelesin diyorum nasıl inatsa gram hareket etmiyor :)
Yarim gün çalışma birleştirilmiyor canım ayrıca part time hakkını kullanınca süt izninden vazgeçmiş oluyorsun.bende ikincide parttime hakkimi kullanmıştım.Kızlar ben Doğumdan sonra biraz rapor biraz izin kullanıp sonra 6-7 ay ücretsiz izne çıkmayı düşünüyorum. ikinci çocukta 4 ay yarım gün çalışıp tam maaş hakkı var ya o yarım günü birleştirip 2 ay tam izinli gibi kullansak oluyor mu? Bilginiz var mı? Bir de bu 4 ay bitince 3,5 saatlik süt izni hakkından 2 ay kalmış olacak, bu 3,5 saati toplatıp 1-2 hafta gibi izin kullanılıyor mu? Umarım anlatabilmişimdiramacım ücretsiz izne çıkmadan süt izni ve diğer hakları toplayıp normal izin gibi kullanmak.
ben şimdiden başladım şunu istiyorum diyeZengin ablalari ben de izlemistim. İtalyan lar suyunu cikarmis kusura bakmasinlar. Bu kadar görgüsüzlük boğar insanı.
Ahah bestas konusunda hemfikiriz canım, gerçi benimki şimdi istesemde alır ama doğum hediyesine ne istiycem bilemiyorum bu seferpushpresentimi hazirla dedim benimkinden zaten haha!
dizinin gazina gelip Cartier den kol saati istedim. gecenlerde arkadasimla Londra'da bir magaza da 'su saati bide canli goreyim' dedim, hiiiic hosuma gitmedi. orda da kadin cikardi mi bana Chopard'lari, Allah im nasil muazzam guzeller! ama cok pahalilar, okadar para verilir mi bir saate. Rolex'e dondum tekrar. oha dedigini duyar gibiyim, inan en namuslu fiyat yine rolex lerde hahah..
her an ondanda vazgecip bestas isteyebilirmisim gibi bir halim var ama. ama vazgecmeyedebilirim.
sen ne istiiceksin bakalim??
benimde yeri surekli degisiyor bazen kasiklarimda hissediyorum bazen daha asagida harekletler yapiyor. keyfine gore heralde dun aksam o kadar bekledim hic tepki vermedi bugunde kipir kipir hic durmuyor sabahtan beri tepik yiyorum.gunaydin canim, haha, ne guzel! benim ki tam tersi aksamlari hisettiriyor kendini! donuyor ama biraz, ayaklariyla pit pit iki cm sagda veya solda vuruyor gibi, ama bayagi asagida aslinda? gobek deligimin cevresinde olur diye tahmin ediyordum ben..doktora soracagim persembe gunu randevumuzda.
gündüz işteyken ilgilenemiyorum ya yada işyeri stresli moralim bozulduğunda o an onu hissetmek :) yok öyle birşey akşamda ilgileneyim konuşayım belki babasıda hisseder diyorum ama inat sanki :) benimkide göbeğin aşağısında sağ ve sol kasığa doğru hareketleri mi dönerken mi onu kestiremiyorum henüz :) ay sonunda tetanozum var ay başında da detaylıya giderim sonra kontrol baya var benimkine ama detaylıyı henüz karar veremedim nerede nasıl yaptıracağımıgunaydin canim, haha, ne guzel! benim ki tam tersi aksamlari hisettiriyor kendini! donuyor ama biraz, ayaklariyla pit pit iki cm sagda veya solda vuruyor gibi, ama bayagi asagida aslinda? gobek deligimin cevresinde olur diye tahmin ediyordum ben..doktora soracagim persembe gunu randevumuzda.
bende aynı kasıklarda hissettim hep ve gündüz akşamları uyku modunda :) ama pıt pıt şeklinde tekme evresine henüz geçemedik :)benimde yeri surekli degisiyor bazen kasiklarimda hissediyorum bazen daha asagida harekletler yapiyor. keyfine gore heralde dun aksam o kadar bekledim hic tepki vermedi bugunde kipir kipir hic durmuyor sabahtan beri tepik yiyorum.
Is yerine dore degisiyor canim benimkiler bana secenek sundular istersen sut izinlerini hesapliyim bastan kullan dediler istersen her hafta 1 gun gelme dediler istersen hergun ayri ayri kullan. Bastan kullanmak iyi degil bence ben haftada 1 gun gitmedim. 1 yasina kadar cok iyi olmustu ama her yer yaptirmaz yasada bu hergun kullandirilir biraz sirkete kalmisKızlar ben Doğumdan sonra biraz rapor biraz izin kullanıp sonra 6-7 ay ücretsiz izne çıkmayı düşünüyorum. ikinci çocukta 4 ay yarım gün çalışıp tam maaş hakkı var ya o yarım günü birleştirip 2 ay tam izinli gibi kullansak oluyor mu? Bilginiz var mı? Bir de bu 4 ay bitince 3,5 saatlik süt izni hakkından 2 ay kalmış olacak, bu 3,5 saati toplatıp 1-2 hafta gibi izin kullanılıyor mu? Umarım anlatabilmişimdiramacım ücretsiz izne çıkmadan süt izni ve diğer hakları toplayıp normal izin gibi kullanmak.
Oglumda kolye takmisti bakalim kizda ne takacakZengin ablalari ben de izlemistim. İtalyan lar suyunu cikarmis kusura bakmasinlar. Bu kadar görgüsüzlük boğar insanı.
Rolex le cartier i bilmeme sukrettim anam ne cahilim o digerleri ne?pushpresentimi hazirla dedim benimkinden zaten haha!
dizinin gazina gelip Cartier den kol saati istedim. gecenlerde arkadasimla Londra'da bir magaza da 'su saati bide canli goreyim' dedim, hiiiic hosuma gitmedi. orda da kadin cikardi mi bana Chopard'lari, Allah im nasil muazzam guzeller! ama cok pahalilar, okadar para verilir mi bir saate. Rolex'e dondum tekrar. oha dedigini duyar gibiyim, inan en namuslu fiyat yine rolex lerde hahah..
her an ondanda vazgecip bestas isteyebilirmisim gibi bir halim var ama. ama vazgecmeyedebilirim.
sen ne istiiceksin bakalim??
Ne kocalar var bea.Ahah bestas konusunda hemfikiriz canım, gerçi benimki şimdi istesemde alır ama doğum hediyesine ne istiycem bilemiyorum bu sefer
ay aldiricaz tabikide, 'life time event' dedikleri bir olay, kac kez anne oluyoruz ki! Saka bi yana Allah saglik sihhatle kavustursun insallah hepimizi!!ben şimdiden başladım şunu istiyorum diyetabi en güzel hediyem bebeğim olacak ama yinede insan istiyor bir hediye
hahah luks problemler diyosun yani! tektasimi cok seviyorum, bestas alinca tektasimi takamiicam diye uzuluyorum, daha doyamadim buna diye. kaldi ki bestas var bestas var. taslar en az yarim karat olsun isterim. okey abartmiim hadi, tasin tanesi 0.40 olsun, lekesi az olsun, rengi acik olsun. bu kriterlerle fiyat zaten ucuyor, ozaman saat istemek daha mantikli. bestasida Allah izin verirse besinci yildonumumuzde isterim. heveslenecek biseylerimiz olsun ama dimi:))Ahah bestas konusunda hemfikiriz canım, gerçi benimki şimdi istesemde alır ama doğum hediyesine ne istiycem bilemiyorum bu sefer
haha yerim seni! bilme zaten, ben biliyorum da noluyo basimda tuy mu dikiliyo. bos bos hayal kurup duruyorum haha..ben 'ikinma hediyesi' istiyorum dedimRolex le cartier i bilmeme sukrettim anam ne cahilim o digerleri ne?
Cbf1000 istemistim sonradan otomatik vites arabaya da ok dedim ama aradığınız kocaya şu anda ulaşılamıyor ahahah
Adı"itmehediyesi" olan şeyi nasıl anlatacagiz türk erkeğine :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?