2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin çocukları sevgi ile bağlanırlar ömür boyu..

Benimki tecrübeli tektastan o konularda başının etini yemiştim biraz büyük taşlar sevmiyorum ellerim çok küçük☹ Daha kibar durması lazım. Tektası bile 0,35 aldırdım ikisi tek parmakta hoş oluyor kaba durmadığı sürece, bakalım söyledim artık alması lazım

Alet nalet ama, hem gidiyor hem konforlu. Biraz ağır olsa da hallederiz ne olcek yani :)
Arabada model anlamiyorum, ruhsuz aletler zaten. Otomatik olsun ki zaten trafikte çıldıracağım bari rahat ederiz. Simdiki manuel.

Yarim gün çalışma birleştirilmiyor canım ayrıca part time hakkını kullanınca süt izninden vazgeçmiş oluyorsun.bende ikincide parttime hakkimi kullanmıştım.
Anladım canm saol süt izni ilk 6 ay 3 saat. 4 ay yarım gün çalışırsam 2 ay 3 saatlik hakkım kalıyor mu? Sadece 4 aylık içindeki süt iznim yanmıyor mu?

Alet nalet ama, hem gidiyor hem konforlu. Biraz ağır olsa da hallederiz ne olcek yani :)
Arabada model anlamiyorum, ruhsuz aletler zaten. Otomatik olsun ki zaten trafikte çıldıracağım bari rahat ederiz. Simdiki manuel.
hic bile ruhsuz degiller, benimki gayet sexy, hos, ruhlu, dopdolu:)))
ben manuel sevenlerdenim, otomatikler bana nedense cekici gelmiyor. ama trafik asiri yogunsa daha uygun olur eminim:) ay gonlumuzce olsun insallah!

Saol canm. İşyeri çok sorun çıkartmaz diye düşünüyorum memurum, evime çok uzak diye onlarda biliyor zaten 1 saat yol sürüyor. Eşim Direk 6 ay - 1 yıl ücretsize çık diyor ama ben haklarımı kullanıp öyle çıkayım diyorum. Yarım gün tam maaş ta çok cazip geliyor oğlum özel okula gidiyor o yüzden destek olurum diyorum. Bebeği Bırakmakta zor geliyor. Oğlumda 3,5 aylık başladım 6 ay yarım gün gel idare ederiz seni rapor alma dediler kabul ettim. Maddi anlamda iyi oldu ama sabah kalkmak bebeği anneme bırakmak çok zor gelmişti geceler uykusuz geçiyor sabah kalkamıyordum. Bu kez 1-5 arası kullanırım diye düşündüm. Ama herkes diyor ki sabah iş başı yapmamız 9 u buluyor öğlen 11.30 da herkes yemeğe kaçıyor. Sabah daha karlı olur senin için diye. Bakalım bi karar vericem artık

Arkadaşlar 17. Haftamda doktora gdnce 4d ultrasn istemişti randevu aldm haftaya. Ama internette doktorlarn söylediği şu var 2d ultrasn ile( siyah beyaz) ayrıntılı görebiliyoruz 4d ultrasnda gebelik zehirlenlemsi, yada yarıl damak dudak gibi şeylerden şüphe yoksa gereksiz diyor dr. Banu çiftçi hanim bile.
Ayrıntılı ultrsn yaptrnlar sizinkiler siyah beyaz 2d ile mi yoksa 4d ile mi yapıldı

Canım k.gun gibi kesinlikle şu içmemlsn üzerine beklemeli ve sonra sadece muz yemelsn. Mide alışık olmdgi bir tada tepki vermiş olablr ama gün boyu sürerse doktoruna gtmelsn geçms olsn

Benimde aynı yerde aksamları rahat bırakmıyor bende yukarda olut demıstım ama baya asagıda hıssedıyorum ve hıc karnım cıkmadı

Anladım canm saol süt izni ilk 6 ay 3 saat. 4 ay yarım gün çalışırsam 2 ay 3 saatlik hakkım kalıyor mu? Sadece 4 aylık içindeki süt iznim yanmıyor mu?
Hayır canım olay şu şekilde 16 haftalık iznin bittikten sonra devlet sana 2 seçenek sunuyor ya parttime kullanacaksın cocuga göre 2,4 yada 6 ay veya 1 yıllık süt izni kullanacaksın. Yani 4 ay parttime kullanayim geriye kalan zamanda süt iznimi kullanayım durumu yok maalesef . Sut izninden işyerinle konuşup birleştirip ayrı nasıl anlasirsaniz o sekilde kullanabiliyorsun.

Peki ben o 4 aylık süreyi aldım, o 4 ay içinde yıllık iznimi kullanabiliyor muyum?
Mesela 1 hafta çalışsam (20 saat) ertesi hafta 5 gün izin alabiliyor muyum?
Benim planım o 4 aylık süreyi yıllık izinlerimle beraber kullanıp öyle ücretsize çıkmak, onu yapabilir miyim?

Bir önceki mesajımda yuksek down sendromu riski için nifty yaptırmaya karar verdiğimi yazmıştım. Eşimle dokrorlarında önerisi ile kararımızı amniyosentez yönünde değiştirdik. çünkü nifty de bir tarama testiymiş, riske atamam.Ayrıca biyokimyasal sonucumda oldukca yüksek risk tasıyor. perşembe günü gideceğiz bakalım. Dualrınızı esirgemeyin bizden ...

hamilelikten sonra en cok bebegimin tepiklerini ozlicem galiba harika bir duygu ya ben burdayim annecim diyor sanki minigim...

Öğleden önce kontrolüm vardı. artık kesinleşti oğlum oluyor :) bir kızım vardı. güzel oldu :) ekler misin P Pisay

4d hangisi oluyor tam olarak bilmiyorum ama sabahtan doktorum normal ultrasonda epey inceledi. dudağına, ciğer,mesane beyinciğe falan baktı,epey inceledi. öyle olunca bu kez ayrıntılı ultrason olmucak mı diye sordum. o bir dahaki gelişine. başka bir doktor daha görücek dedi. anladığım kadarıyla risk olmasa bile ayrıntılıya gönderiyor

Cok emin olmamakla beraber birlestirilemiyor diye bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…