Şekkğr ederim canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah..A tebrik ederim demek prensesmiş. Sağlıkla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin çocukları sevgi ile bağlanırlar ömür boyu..Gözünaydın canm. Ne güzel iki kız birbirlerine arkadaş olurlar. Biz 3 kız kardeşiz ablalarımdan Allah razı olsun iyi ki varlar. Benim 2. Oğlum olacak inşAllah onlarda ömür boyu birbirlerine bağlı sevgi dolu olurlar.
İnşAllah hayırlı haberler alırsınız. ALlah korktuklarımız ile sınamasın..
Benimki tecrübeli tektastan o konularda başının etini yemiştim birazay aldiricaz tabikide, 'life time event' dedikleri bir olay, kac kez anne oluyoruz ki! Saka bi yana Allah saglik sihhatle kavustursun insallah hepimizi!!
hahah luks problemler diyosun yani! tektasimi cok seviyorum, bestas alinca tektasimi takamiicam diye uzuluyorum, daha doyamadim buna diye. kaldi ki bestas var bestas var. taslar en az yarim karat olsun isterim. okey abartmiim hadi, tasin tanesi 0.40 olsun, lekesi az olsun, rengi acik olsun. bu kriterlerle fiyat zaten ucuyor, ozaman saat istemek daha mantikli. bestasida Allah izin verirse besinci yildonumumuzde isterim. heveslenecek biseylerimiz olsun ama dimi:))
haha yerim seni! bilme zaten, ben biliyorum da noluyo basimda tuy mu dikiliyo. bos bos hayal kurup duruyorum haha..ben 'ikinma hediyesi' istiyorum dedim
bu arada bana resmen google'lattirdin Cbf1000'u hahah kiz napican motoruuuu! araba daha mantikli, insallah istedigin modelin en kisa zamanda sahibi olursun, hic belli olmaz o isler!
Alet nalet ama, hem gidiyor hem konforlu. Biraz ağır olsa da hallederiz ne olcek yani :)ay aldiricaz tabikide, 'life time event' dedikleri bir olay, kac kez anne oluyoruz ki! Saka bi yana Allah saglik sihhatle kavustursun insallah hepimizi!!
hahah luks problemler diyosun yani! tektasimi cok seviyorum, bestas alinca tektasimi takamiicam diye uzuluyorum, daha doyamadim buna diye. kaldi ki bestas var bestas var. taslar en az yarim karat olsun isterim. okey abartmiim hadi, tasin tanesi 0.40 olsun, lekesi az olsun, rengi acik olsun. bu kriterlerle fiyat zaten ucuyor, ozaman saat istemek daha mantikli. bestasida Allah izin verirse besinci yildonumumuzde isterim. heveslenecek biseylerimiz olsun ama dimi:))
haha yerim seni! bilme zaten, ben biliyorum da noluyo basimda tuy mu dikiliyo. bos bos hayal kurup duruyorum haha..ben 'ikinma hediyesi' istiyorum dedim
bu arada bana resmen google'lattirdin Cbf1000'u hahah kiz napican motoruuuu! araba daha mantikli, insallah istedigin modelin en kisa zamanda sahibi olursun, hic belli olmaz o isler!
Anladım canm saol süt izni ilk 6 ay 3 saat. 4 ay yarım gün çalışırsam 2 ay 3 saatlik hakkım kalıyor mu? Sadece 4 aylık içindeki süt iznim yanmıyor mu?Yarim gün çalışma birleştirilmiyor canım ayrıca part time hakkını kullanınca süt izninden vazgeçmiş oluyorsun.bende ikincide parttime hakkimi kullanmıştım.
hic bile ruhsuz degiller, benimki gayet sexy, hos, ruhlu, dopdolu:)))Alet nalet ama, hem gidiyor hem konforlu. Biraz ağır olsa da hallederiz ne olcek yani :)
Arabada model anlamiyorum, ruhsuz aletler zaten. Otomatik olsun ki zaten trafikte çıldıracağım bari rahat ederiz. Simdiki manuel.
Saol canm. İşyeri çok sorun çıkartmaz diye düşünüyorum memurum, evime çok uzak diye onlarda biliyor zaten 1 saat yol sürüyor. Eşim Direk 6 ay - 1 yıl ücretsize çık diyor ama ben haklarımı kullanıp öyle çıkayım diyorum. Yarım gün tam maaş ta çok cazip geliyor oğlum özel okula gidiyor o yüzden destek olurum diyorum. Bebeği Bırakmakta zor geliyor. Oğlumda 3,5 aylık başladım 6 ay yarım gün gel idare ederiz seni rapor alma dediler kabul ettim. Maddi anlamda iyi oldu ama sabah kalkmak bebeği anneme bırakmak çok zor gelmişti geceler uykusuz geçiyor sabah kalkamıyordum. Bu kez 1-5 arası kullanırım diye düşündüm. Ama herkes diyor ki sabah iş başı yapmamız 9 u buluyor öğlen 11.30 da herkes yemeğe kaçıyor. Sabah daha karlı olur senin için diye. Bakalım bi karar vericem artıkIs yerine dore degisiyor canim benimkiler bana secenek sundular istersen sut izinlerini hesapliyim bastan kullan dediler istersen her hafta 1 gun gelme dediler istersen hergun ayri ayri kullan. Bastan kullanmak iyi degil bence ben haftada 1 gun gitmedim. 1 yasina kadar cok iyi olmustu ama her yer yaptirmaz yasada bu hergun kullandirilir biraz sirkete kalmis
Canım k.gun gibi kesinlikle şu içmemlsn üzerine beklemeli ve sonra sadece muz yemelsn. Mide alışık olmdgi bir tada tepki vermiş olablr ama gün boyu sürerse doktoruna gtmelsn geçms olsnKızlar dün gece hamburger yedim arkasına kahve içtim, sabah uyandım çıkardım hepsini. Peşine su içtim ağzımın tadı düzelsin diye tekrar çıkardım. Midem rahatlasın diye sıcak ıhlamur tuzlu bisküvi yedim yine çıkardım. Çok açım açlıktan miğdem çok kötü ağrıyor. Yine yesem yine durmayacak miğdemde. Çok uzun zamandır hiç çıkarmamıştım. Hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Normal değil dimi bu durum
Benimde aynı yerde aksamları rahat bırakmıyor bende yukarda olut demıstım ama baya asagıda hıssedıyorum ve hıc karnım cıkmadıgunaydin canim, haha, ne guzel! benim ki tam tersi aksamlari hisettiriyor kendini! donuyor ama biraz, ayaklariyla pit pit iki cm sagda veya solda vuruyor gibi, ama bayagi asagida aslinda? gobek deligimin cevresinde olur diye tahmin ediyordum ben..doktora soracagim persembe gunu randevumuzda.
Hayır canım olay şu şekilde 16 haftalık iznin bittikten sonra devlet sana 2 seçenek sunuyor ya parttime kullanacaksın cocuga göre 2,4 yada 6 ay veya 1 yıllık süt izni kullanacaksın. Yani 4 ay parttime kullanayim geriye kalan zamanda süt iznimi kullanayım durumu yok maalesef . Sut izninden işyerinle konuşup birleştirip ayrı nasıl anlasirsaniz o sekilde kullanabiliyorsun.Anladım canm saol süt izni ilk 6 ay 3 saat. 4 ay yarım gün çalışırsam 2 ay 3 saatlik hakkım kalıyor mu? Sadece 4 aylık içindeki süt iznim yanmıyor mu?
Çok geçmiş olsun canım yahastaneye cagirdi dr. besin zehirlenmesi dedi. 2 serum yazdi. ishal bitene kadarda ilac. bi zehirlenmedigim kalmisti
saol cnmm. senin de prenses hayirli olsunÇok geçmiş olsun canım ya
Peki ben o 4 aylık süreyi aldım, o 4 ay içinde yıllık iznimi kullanabiliyor muyum?Hayır canım olay şu şekilde 16 haftalık iznin bittikten sonra devlet sana 2 seçenek sunuyor ya parttime kullanacaksın cocuga göre 2,4 yada 6 ay veya 1 yıllık süt izni kullanacaksın. Yani 4 ay parttime kullanayim geriye kalan zamanda süt iznimi kullanayım durumu yok maalesef . Sut izninden işyerinle konuşup birleştirip ayrı nasıl anlasirsaniz o sekilde kullanabiliyorsun.
hastaneye cagirdi dr. besin zehirlenmesi dedi. 2 serum yazdi. ishal bitene kadarda ilac. bi zehirlenmedigim kalmisti
4d hangisi oluyor tam olarak bilmiyorum ama sabahtan doktorum normal ultrasonda epey inceledi. dudağına, ciğer,mesane beyinciğe falan baktı,epey inceledi. öyle olunca bu kez ayrıntılı ultrason olmucak mı diye sordum. o bir dahaki gelişine. başka bir doktor daha görücek dedi. anladığım kadarıyla risk olmasa bile ayrıntılıya gönderiyorArkadaşlar 17. Haftamda doktora gdnce 4d ultrasn istemişti randevu aldm haftaya. Ama internette doktorlarn söylediği şu var 2d ultrasn ile( siyah beyaz) ayrıntılı görebiliyoruz 4d ultrasnda gebelik zehirlenlemsi, yada yarıl damak dudak gibi şeylerden şüphe yoksa gereksiz diyor dr. Banu çiftçi hanim bile.
Ayrıntılı ultrsn yaptrnlar sizinkiler siyah beyaz 2d ile mi yoksa 4d ile mi yapıldı
Cok emin olmamakla beraber birlestirilemiyor diye bilmiyorumPeki ben o 4 aylık süreyi aldım, o 4 ay içinde yıllık iznimi kullanabiliyor muyum?
Mesela 1 hafta çalışsam (20 saat) ertesi hafta 5 gün izin alabiliyor muyum?
Benim planım o 4 aylık süreyi yıllık izinlerimle beraber kullanıp öyle ücretsize çıkmak, onu yapabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?