2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
4d makinesi ile 2d makinesi aynı aslında. İnceleme 2d şeklinde yapılıyor, bazen gerekli görürse ya da inceleme bitince bebeğin renkli fotoğrafını vermek için 4d ultrasona geçiyor doktor.
Eski ultrason makinelerinde sadece 2d var. Şu an çoğu özel hastanede makineler çok iyi. Kontrole gittiğim hastanede tüm makineler 4d şeklinde görüntü veriyor ama benim doktorum da 2d ile kontrol yapar daha hiç 4dye geçip fotoğraf vermedi. Bu tarz şeylere dikkat eder hatta ilk 12 hafta kalp atışını bile sesli dinletmedi, ses dalgaları zarar veriyor diye.
Bir de bence hamilelikteki en önemli test bu 2. trimester detaylı usg. Tek test hakkın var hangisi olsun deselerdi kesinlikle bunu seçerdim.

Benim bildigim memurlarin sut izin saatide fazla 3 saat diye biliyorum bizim 1.5 bu adaletsizlik cok kotu sanki memurun cocugu isci cocugundan daha mi cok sute ihtiyaci var madem 3 saat lazim herkes icin oyle olmali turk adalet sistemi

Işte canım 2d siyah beyaz ultarsn ile bile ayrntli ultrsn yaplyrms 3 ve 4 boyutlu olan renkli olana riskli deglsnz gerek yok diyor izledgm tüm doktrlar çünkü aşırı dalga gönderilip yaplyrms bu ulstrsn. Ben de evhamlı anne adayı olarak cekndm

Evet canim doktorn da cok iyi dusunms bence. Biraz daha baknca makine farklı degl ama verilen ses dalgalarinn yoğunluğu 4d de çok fazlyms 2d ile ayrıntılı baksn bana yeter diyorum. Çünkü 4dde gebelik zehirlenmesi ve yarik damak harici bisey görünmez diyor doktrlar.

Kızlar hafta hafta boy kilo tablosu bebek için. Heryerde aynı çıkıyor değerler bu tabloyu baz alabiliriz. Bir hafta önde veya geride değer çıkması normalmiş. Benim bebe 18haftalık, bir hafta önden gidiyormuş, 19cm 238gram çıktı. Boyu çok mu uzun ne

Birde karın büyüklükleri hakkında tablolar var. Genetik olarak fark eder tabiki, benimki tam ayımda yani 5aylık duruyor. Umarım yararlı olur

maşallah kuzuya :)

benimki böyleydi canm

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-19-16-20-08-565_com.android.chrome.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 44
Canım Önerin için teşekkür ederim , yoğurt suyu olabilir ama maydonoz suyu sakıncalı diye biliyorum hamilelikte.. bir de kara turp suyu iyi geliyormuş hamilelikte de kullanılmış doktoruma sordum onaylarsa onu yapıcam ciddi anlamda çöktüm çok yıpratıcı bi ağrı

Mobilya bakmaya gittik. Bir kac magaza gezdik. Ozetlersem takimlar 5k dan tek yataklar 1.5k dan başlıyor. Ve çok kokuyorlar. Ben yatamam onlarin oldugu odada o kadar diyim.
Çok kararsızım.
İkea yatak dusunuyordum ama onun on tarafi istediginde inip cikmiyor. Bakalım ne alacağım.

Kuzum ya çok çok geçmiş olsunn..Zaten hep bi sorunlarla uğraşmaktan hamileliğin tadına bi varamadık.. sonu güzel olsun ins bunları da unutur gideriz hayirlisiyla
Aynen canım her hafta yeni bi sorun yeni bi rahatsızlık yine de şükür ama çok yıprandım artık.. sonunu düşünüyorum tek tesellim bu bebeğime de üzülürüyorum ben ağladıkça o da etkileniyordur Eminim

Canım sana da geçmiş olsun Çok allah şifa versin tüm hastalara.. onu duymadım canım bi araştırayım bakayım

olabilir, sekreter de ortalığı karıstırmıs olabilir tabi, bak bu acıdan dusunmemistim. nese hanım'ı arastıracagım, tesekkur ederim arkadasım.

ben sizi okumustum, sonra da bir turlu denk getirememistim. cok aktif bir forum gun icinde iki saat bakma, sayfalarca yazı birikiyor. nifty testi ucretsiz yapılabiliyor, izmir de ben orada yaptırdım. vaktiniz olursa aklınızda olsun. bir saniye detaylı yazdıgım konuyu bulup paylasayım.

icinizi ferah tutun,
yeni yaptırdım bende.

avenerica

calısalım tutkucugum, yasımız ve saglıgımız el verirken calısalım, senin gibi dusunuyorum bende.

part time ı sectim diyelim, ucuncu cocukta ikimiz de mesela 6 ay yarım gun calısıp tam maaş hakkını kullandık diyelim, yanıyor mu bizim sut izinleri? dogru mu anlamısım iclalcigim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…