2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selamlar rezene çayı hamilelikte zararlı mi acaba 2 gündür kasik ağrılarından ölüyorum gaz sancısı mi bilemedim

benim kendi doktorum 2d ve 4 d ile bakıyor. ben riskli bişey görürsem yönlendiririm dedi. geçen kontrolde dudak yapısına midesine baktı.

Masallah kuzuya
Benimkisi de 16+6 da 207gr cikti.. Onden gidiyo sanirim ay ins cok kilolu bi bebis olmaz normal dogrmak istiyorum korkmaya basldim bu tabloyu gorunce :))

Babymall diye bi magazaya gitmistik ebebek gibi buyuk bi yer. orada yani inip cikan model besikler vardi.

Kızlar bu bebek arabasıyla aşk yaşıyorum kaç gündür Bu modelin aynısı neredeyse farklı bir markada var Mima diye fakat o bize pahalı geldi. Bunu buldum Kiwi Egg. Çok şık bir tasarım. Kullananlar çok memnun kötü yorum yok. Kv ve kp e aldırıcam. Bebek odasını almadılar çünkü bizde adet öyledir. 3lü 2.500tl ve 2li 1.900tl. Nasıl sizce kızlar

Hiçbir fikrim yok :))))

Çok çok güzel canım bende aylardır bunlara bakıyorum sürekli ama çok pahalı bana öyle alcak kimsede yok daha uygun bakicam ama travel sistem istiyorum yinede

Çok şaşırdım cnm nasıl kabul etmiyor boşluğu olmasa anlarım da randevu da almışsın ztn ama başka doktordan geliyon diye kabul etmemesi tuhaf

Çok çok güzel canım bende aylardır bunlara bakıyorum sürekli ama çok pahalı bana öyle alcak kimsede yok daha uygun bakicam ama travel sistem istiyorum yinede
Bende normalde bakmazdım canım ama kv tarafıyla birkaç sıkıntı oldu, 6bintl ye bileziğimi almadılar 8bintl boçlarını ödemediler, bebeğin odasını biz aldık vs vs. Bunuda alsınlar bir zahmet diye bakıyorum. Yoksa dediğin gibi kendim alacak olsam daha uygun yada en iyi markaların ikinciellerine bakarım. Kullanımı kısıtlı ürünler en fazla 2 3sene

Rica ederim canım Allah yardımcın olsun inşallah.

Nedense bu testlerde hep risk çıkıyor.. ama sonuç temiz oluyor cnm için rahat olsun hayırlı haberler alacaksın ins

Zengin ablalari ben de izlemistim. İtalyan lar suyunu cikarmis kusura bakmasinlar. Bu kadar görgüsüzlük boğar insanı.
Kuaförün karısı en derli toplusuydu.

Dogum hediyesi isteyecek miyiz kocalardan?
Ben istedim bile hemde hamile kalmadan önce netlestirmistim..evlenirken aldığı tek taşımı değiştirmesini ve taşını birazdaha buyutmesini

hayirli aksamlar kızlar bu bebek arabalari cok guzel ama eger kapamimca coo yer kapliyorsa arabyla yolculukta buyuk yer kapliyo bavullara yer kalmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…