Önü inip çıkabiliyor, yatak 3 kademeli. Sallanabiliyor veya sabitlenebiliyor (sallamak istemiyorum) Yatak vs tekstiller dahil.
Linkteki naturel içi ekru olan daha uygun benim için. Magazalarda 1.450vs internette 1.190 kampanyalı. 60*120
part time ı sectim diyelim, ucuncu cocukta ikimiz de mesela 6 ay yarım gun calısıp tam maaş hakkını kullandık diyelim, yanıyor mu bizim sut izinleri? dogru mu anlamısım iclalcigim?
Işte canım 2d siyah beyaz ultarsn ile bile ayrntli ultrsn yaplyrms 3 ve 4 boyutlu olan renkli olana riskli deglsnz gerek yok diyor izledgm tüm doktrlar çünkü aşırı dalga gönderilip yaplyrms bu ulstrsn. Ben de evhamlı anne adayı olarak cekndm
Eki Görüntüle 2247546
Kızlar hafta hafta boy kilo tablosu bebek için. Heryerde aynı çıkıyor değerler bu tabloyu baz alabiliriz. Bir hafta önde veya geride değer çıkması normalmiş. Benim bebe 18haftalık, bir hafta önden gidiyormuş, 19cm 238gram çıktı. Boyu çok mu uzun ne❤ Eki Görüntüle 2247548
Eki Görüntüle 2247549
Birde karın büyüklükleri hakkında tablolar var. Genetik olarak fark eder tabiki, benimki tam ayımda yani 5aylık duruyor. Umarım yararlı olur❤
Masallah kuzuya
Benimkisi de 16+6 da 207gr cikti.. Onden gidiyo sanirim ay ins cok kilolu bi bebis olmaz normal dogrmak istiyorum korkmaya basldim bu tabloyu gorunce :))
Mobilya bakmaya gittik. Bir kac magaza gezdik. Ozetlersem takimlar 5k dan tek yataklar 1.5k dan başlıyor. Ve çok kokuyorlar. Ben yatamam onlarin oldugu odada o kadar diyim.
Çok kararsızım.
İkea yatak dusunuyordum ama onun on tarafi istediginde inip cikmiyor. Bakalım ne alacağım.
Kızlar bu bebek arabasıyla aşk yaşıyorum kaç gündür Bu modelin aynısı neredeyse farklı bir markada var Mima diye fakat o bize pahalı geldi. Bunu buldum Kiwi Egg. Çok şık bir tasarım. Kullananlar çok memnun kötü yorum yok. Kv ve kp e aldırıcam. Bebek odasını almadılar çünkü bizde adet öyledir. 3lü 2.500tl ve 2li 1.900tl. Nasıl sizce kızlar
Kızlar bu bebek arabasıyla aşk yaşıyorum kaç gündür❤ Bu modelin aynısı neredeyse farklı bir markada var Mima diye fakat o bize pahalı geldi. Bunu buldum Kiwi Egg. Çok şık bir tasarım. Kullananlar çok memnun kötü yorum yok. Kv ve kp e aldırıcam. Bebek odasını almadılar çünkü bizde adet öyledir. 3lü 2.500tl ve 2li 1.900tl. Nasıl sizce kızlar Eki Görüntüle 2247656
Eki Görüntüle 2247657
Eki Görüntüle 2247658
Kızlar bu bebek arabasıyla aşk yaşıyorum kaç gündür❤ Bu modelin aynısı neredeyse farklı bir markada var Mima diye fakat o bize pahalı geldi. Bunu buldum Kiwi Egg. Çok şık bir tasarım. Kullananlar çok memnun kötü yorum yok. Kv ve kp e aldırıcam. Bebek odasını almadılar çünkü bizde adet öyledir. 3lü 2.500tl ve 2li 1.900tl. Nasıl sizce kızlar Eki Görüntüle 2247656
Eki Görüntüle 2247657
Eki Görüntüle 2247658
Çok çok güzel canım bende aylardır bunlara bakıyorum sürekli ama çok pahalı bana öyle alcak kimsede yok daha uygun bakicam ama travel sistem istiyorum yinede
oktay beye giden buradan arkadaslarda vardı degil mi?
aksam hastaneden aradılar sorunu nasıl cozebilirz diye, dedim kapayın telefonu konusamayacak kadar kızgınım. evime yakın diyordum kızım ufak bir operasyon gecirmisti orada bina yeniydi vs. vs...
valla su an agzıyla kus tutsalar ben gitmem bir daha o hastaneye o derece kızdım. allah mecbur bırakmasın.
Çok çok güzel canım bende aylardır bunlara bakıyorum sürekli ama çok pahalı bana öyle alcak kimsede yok daha uygun bakicam ama travel sistem istiyorum yinede
Bende normalde bakmazdım canım ama kv tarafıyla birkaç sıkıntı oldu, 6bintl ye bileziğimi almadılar 8bintl boçlarını ödemediler, bebeğin odasını biz aldık vs vs. Bunuda alsınlar bir zahmet diye bakıyorum. Yoksa dediğin gibi kendim alacak olsam daha uygun yada en iyi markaların ikinciellerine bakarım. Kullanımı kısıtlı ürünler en fazla 2 3sene
Canım Önerin için teşekkür ederim , yoğurt suyu olabilir ama maydonoz suyu sakıncalı diye biliyorum hamilelikte.. bir de kara turp suyu iyi geliyormuş hamilelikte de kullanılmış doktoruma sordum onaylarsa onu yapıcam ciddi anlamda çöktüm çok yıpratıcı bi ağrı
Merhaba herkese umarım herkes iyidir. Yarın 4 lü testimin yaş faktöründen dolayı yüksek riskli çıktığı için nifty trsti yaptıracağım. Yaşım 42.2 risk 1/97 yaş riski 1/72
İlk kızımda da amniyosentez yaptırmıştım şükür sonuç temizdi. Umarım bunda da aynı sonucu alırız. Amniyosentez de yaptırabilirim ama nifty cok daha riski az bir test. Allah korusun yüksek trizomi 21 riski çıkarsa zaten amniyosentez yaptırmak zorundayım. Rahat olmakla birlikte azıcık gerginim. Hakkımızda hayırlısı...
Zengin ablalari ben de izlemistim. İtalyan lar suyunu cikarmis kusura bakmasinlar. Bu kadar görgüsüzlük boğar insanı.
Kuaförün karısı en derli toplusuydu.