2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizlar benim gibi hala sut ve sut urunlerinden tiksinen varmi
nirmalde sut icmeden duramayan ben 3 aydr agzima surmuyorum
15 gundur peynir yemeye basladim
normalde gunde 10 bardak cay icerim 3 ayi gecti cay in kokusundan bile hala tiksiniryom

normalde gunde 10 bardak cay icerim 3 ayi gecti cay in kokusundan bile hala tiksiniryom
Ben içemiyorum ya zaten sevmezdim. Şimdi bazen peynir bile kokuyo

Ilk hamileligim de de bunda da şükür hiç birseyden tiksinmedim..ama neden se oğlumda tavuk yemedim hiç canım istemedi..bunda da h8c bir şekilde et istemiyor ama tiksinmeden değil yemek gelmiyor icimden

Bugün tiroidim 4.6 çıkınca doktor euthyroxu 100den 125e çıkar dedi ama bu ilacın 125liği yokmuş. Levotiron diye bi ilaç var birebir mudili dedi eczacı. Bu ilacı kullanan var mı eutroxla aynı mı
Bende 125 kullanıyorum euthyroxun 100 luk ve 25 ligini ayni anda içiyorum

Ilk hamileligim de de bunda da şükür hiç birseyden tiksinmedim..ama neden se oğlumda tavuk yemedim hiç canım istemedi..bunda da h8c bir şekilde et istemiyor ama tiksinmeden değil yemek gelmiyor icimden
Tarif videosi çok izlerim, tavuk gogsu gordum en baslarimdaydi, ne yiyebiliyorum ne dusunebiliyorum. Misal bking tenders bayilirim yiyemem şimdi. Bu gidisle tavukla aramiz duzelmeyecek.

Alsınlar tabi canım torun geliyor sonuçta beğendiğin model olsun almışken

ben et tavuk zeytin bal baya bisey yemiyorum yeni yeni bal ve yeşil zeytin yiyorum et tavuk goresim yok

Tarif videosi çok izlerim, tavuk gogsu gordum en baslarimdaydi, ne yiyebiliyorum ne dusunebiliyorum. Misal bking tenders bayilirim yiyemem şimdi. Bu gidisle tavukla aramiz duzelmeyecek.
Ben de ıspanak brokoli pırasa.. Allahım adını yazıyorum midem kalkıyor hala ama bulantı dönemlerimde buz gibi süt çok hoşuma gidiyordu içmek hala da öyle

Süt zaten faydali degil, iyi ki oyle olmus , sütü yogurt ve peynir ,çokelek olarak yemek çok daha faydali. Süt icmekle ilgili ciddi uyarilar yapiyor onemli doktorlar. Internetten bulabilirsiniz. Çay da kansizlik yapan birsey, demir ilaclarindan aldigimiz demirin emilimini de azaltiyor. Yani Allah korumus :)

Dimi, hamilelik cok ilginc, burnumuzun sismesinin sebebi de kokuyu daha iyi alip kendimizi yemememiz gereken seylerden korumakmis.
Harika bir sistem kurulmuş gerçekten vücudumuz mükemmel.. Ama mide bulantısı olmayaydı iyiydi

Gunaydin...
Ben oglumda travel system den almistim ama hicccc kullanmadik. Bosa almisiz. Cunku oglum oturmayi reddetti. Hep kucagimdaydi. Gezmeye gitsek bile kucagimda bebek elimde araba bir de...
2 yasinda baston tipi aldim. Suan 5.. Hala ona oturup ğezmek istiyor :)

Günaydın Ağustos’un güzel anneleri
Bursa da yine Bahar havası esiyor çok güzel. Çalışanlara kolaylık, ev hanımlarına daha çok kolaylık diliyorum
olabilir, sekreter de ortalığı karıstırmıs olabilir tabi, bak bu acıdan dusunmemistim. nese hanım'ı arastıracagım, tesekkur ederim arkadasım.
Canım Neşe hanım hala dönmemiş Doğum izninden. Hayat hastanesi sana çok terstir sanırım ama orada Nazmiye Şentürk var o da çok yoğun ama ilgili bir doktormuş. Aklında olsun.

Bana da cüz verir misin canm?
Kızlar ben dün akşam devlete gittim. Çok şükür herşey yolunda 200 ger olmuş benim temel reisim ayrıntılı usg için randevu isticektim dedim, Burda çekilmiyor dedi. Bi daha ki ay gelirsin bakabildiğimiz kadar bakarız dedi. Halbu ki 3 hafta önce kuzenim yaptırdı. Hocam dedim burdan sizin yönlendirmeniz ile perinatolojide yapılıyor Muş dedim. Baktı bana şöyle. Herkese ayrıntılı yapılmaz riskli gördüklerimizi yolluyoruz, her isteyeni yollasak ne olur buralar dedi. Şaşırdım. 17+6 sın 3 lü test istedim senden başka sıkıntı yok bebek gayet iyi dedi çıktım uyuz oldum sonuçta yaptıran yaptırıyor yani. Şimdi başka yollar araştırıyorum

Canım bebek odalarının boyaları daha farklı oluyor sanırım o yüzden koku yapıyor diye biliyorum. bebek odalarını doğumdan en az 3 hafta önce alın, havalandırın koku için iyi olur diye okumuştum 3 - 5 sene önce bir yerlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…