kizlar benim gibi hala sut ve sut urunlerinden tiksinen varmi
nirmalde sut icmeden duramayan ben 3 aydr agzima surmuyorum
15 gundur peynir yemeye basladim
normalde gunde 10 bardak cay icerim 3 ayi gecti cay in kokusundan bile hala tiksiniryom
normalde gunde 10 bardak cay icerim 3 ayi gecti cay in kokusundan bile hala tiksiniryom
Ilk hamileligim de de bunda da şükür hiç birseyden tiksinmedim..ama neden se oğlumda tavuk yemedim hiç canım istemedi..bunda da h8c bir şekilde et istemiyor ama tiksinmeden değil yemek gelmiyor icimden
Bugün tiroidim 4.6 çıkınca doktor euthyroxu 100den 125e çıkar dedi ama bu ilacın 125liği yokmuş. Levotiron diye bi ilaç var birebir mudili dedi eczacı. Bu ilacı kullanan var mı eutroxla aynı mı
Ilk hamileligim de de bunda da şükür hiç birseyden tiksinmedim..ama neden se oğlumda tavuk yemedim hiç canım istemedi..bunda da h8c bir şekilde et istemiyor ama tiksinmeden değil yemek gelmiyor icimden
Tarif videosi çok izlerim, tavuk gogsu gordum en baslarimdaydi, ne yiyebiliyorum ne dusunebiliyorum. Misal bking tenders bayilirim yiyemem şimdi. Bu gidisle tavukla aramiz duzelmeyecek.
Bende normalde bakmazdım canım ama kv tarafıyla birkaç sıkıntı oldu, 6bintl ye bileziğimi almadılar 8bintl boçlarını ödemediler, bebeğin odasını biz aldık vs vs. Bunuda alsınlar bir zahmet diye bakıyorum. Yoksa dediğin gibi kendim alacak olsam daha uygun yada en iyi markaların ikinciellerine bakarım. Kullanımı kısıtlı ürünler en fazla 2 3sene
Tarif videosi çok izlerim, tavuk gogsu gordum en baslarimdaydi, ne yiyebiliyorum ne dusunebiliyorum. Misal bking tenders bayilirim yiyemem şimdi. Bu gidisle tavukla aramiz duzelmeyecek.
Ben de ıspanak brokoli pırasa.. Allahım adını yazıyorum midem kalkıyor hala ama bulantı dönemlerimde buz gibi süt çok hoşuma gidiyordu içmek hala da öyle
Süt zaten faydali degil, iyi ki oyle olmus , sütü yogurt ve peynir ,çokelek olarak yemek çok daha faydali. Süt icmekle ilgili ciddi uyarilar yapiyor onemli doktorlar. Internetten bulabilirsiniz. Çay da kansizlik yapan birsey, demir ilaclarindan aldigimiz demirin emilimini de azaltiyor. Yani Allah korumus :)
Süt zaten faydali degil, iyi ki oyle olmus , sütü yogurt ve peynir ,çokelek olarak yemek çok daha faydali. Süt icmekle ilgili ciddi uyarilar yapiyor onemli doktorlar. Internetten bulabilirsiniz. Çay da kansizlik yapan birsey, demir ilaclarindan aldigimiz demirin emilimini de azaltiyor. Yani Allah korumus :)
Gunaydin...
Ben oglumda travel system den almistim ama hicccc kullanmadik. Bosa almisiz. Cunku oglum oturmayi reddetti. Hep kucagimdaydi. Gezmeye gitsek bile kucagimda bebek elimde araba bir de...
2 yasinda baston tipi aldim. Suan 5.. Hala ona oturup ğezmek istiyor :)
Canım Neşe hanım hala dönmemiş Doğum izninden. Hayat hastanesi sana çok terstir sanırım ama orada Nazmiye Şentürk var o da çok yoğun ama ilgili bir doktormuş. Aklında olsun.
Bana da cüz verir misin canm?
Kızlar ben dün akşam devlete gittim. Çok şükür herşey yolunda 200 ger olmuş benim temel reisim ayrıntılı usg için randevu isticektim dedim, Burda çekilmiyor dedi. Bi daha ki ay gelirsin bakabildiğimiz kadar bakarız dedi. Halbu ki 3 hafta önce kuzenim yaptırdı. Hocam dedim burdan sizin yönlendirmeniz ile perinatolojide yapılıyor Muş dedim. Baktı bana şöyle. Herkese ayrıntılı yapılmaz riskli gördüklerimizi yolluyoruz, her isteyeni yollasak ne olur buralar dedi. Şaşırdım. 17+6 sın 3 lü test istedim senden başka sıkıntı yok bebek gayet iyi dedi çıktım uyuz oldum sonuçta yaptıran yaptırıyor yani. Şimdi başka yollar araştırıyorum
Mobilya bakmaya gittik. Bir kac magaza gezdik. Ozetlersem takimlar 5k dan tek yataklar 1.5k dan başlıyor. Ve çok kokuyorlar. Ben yatamam onlarin oldugu odada o kadar diyim.
Çok kararsızım.
İkea yatak dusunuyordum ama onun on tarafi istediginde inip cikmiyor. Bakalım ne alacağım.
Canım bebek odalarının boyaları daha farklı oluyor sanırım o yüzden koku yapıyor diye biliyorum. bebek odalarını doğumdan en az 3 hafta önce alın, havalandırın koku için iyi olur diye okumuştum 3 - 5 sene önce bir yerlerde :)