- 21 Ağustos 2015
- 32.165
- 97.649
- 798
- 38
Cokk gecmiis olsunnnhastaneye cagirdi dr. besin zehirlenmesi dedi. 2 serum yazdi. ishal bitene kadarda ilac. bi zehirlenmedigim kalmisti
Evet canım ona bende dikkat ediyorum arabamız büyük olsada arka koltuk tamamen bebek oto koltuğu ve dogo cinsi köpeğimle kaplı olacakhayirli aksamlar kızlar bu bebek arabalari cok guzel ama eger kapamimca coo yer kapliyorsa arabyla yolculukta buyuk yer kapliyo bavullara yer kalmiyo
saol canim.Cokk gecmiis olsunnn
tuzu azalt canim. suyu artir. odem kaynakli sisersin.günaydın, benim doktorda detaylı istedi ama arkadaşıma gerek duymamış istemiş ona takıldı aklım acaba risk gördüğü birşey mi var diye? ayrıca bende şimdiden şişkinlik olmaya başladı alyans takamıyorum ne zamandır sabah uyandığımda ellerim o kadar şiş yumruk yapamıyorum. akşama eve gittiğimde çorap lastiği öyle bir oturmuş oluyor ki bildiğin çukur. bu durumu yaşayan var mı? gerçi bekarken de bu şişkinlik olayım oluyordu. özellikle sıcak havalarda
Canım ben iki oğlumu da litewayle buyuttum sıkıntı yaşamadım 3. De onla büyür inşallahcumleten gunaydın,
hava mis mis, gunes pırıl pırıl resmen bursa'da. calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdekilere sevgiler
dun aksam yeni dogum yapmıs arkadasımıza gittik esimle, 3 gunluk anne ilk bebegi. normal dogum ile gelmis, yahu unutmusum o gunleri. bebek surekli emmek istiyor arkadasımın meme ucu yarası olmus, canı yanıyor emzirmek icin ugrasıyor, dogum bir guzellestirmis onu, kırmızı bir takım da giymis, bir telase evde bir yandan. kısmetimize bebegin adını okudu arkadasımın babası kulagına, ezanla, ah allahım bir agladık bir duygulandık. adıyla yasasın bebek, omru uzun ve saglıklı olsun.
cok minik oluyorlar yahu, 3400 dogmus, 3300 cıkmıslar.
dunyanın bence en mucizevi hali yavrulamak anne olmak; allah dileyen her kadına nasip etsin, kimse mahrum kalmasın, amin.
tekrar anne olacagım icin de hamd olsun.
tutkucugum kuzenimin arkadası o hastaneye(hayat) gidiyor, hem polikilinik hem de dogum ucretleri acayip uygun. oyle olunca ya ne duruma gelmisiz bakar mısın, acaba var mı bu iste bir is diyordum. ama arastıracagım, gidip de gorecegim hatta.tutkuu85
iclalcigim aynı arabaya kafayı takmıs durumdayım. iki bebegimi de hauck marka ile buyuttum. kullandıgım arabanın artık uretimi yokmus, bu chicco'nun oto koltugunun da olusu inanılmaz kolaylık. eger temiz denk getirebilirsem ikinci el, getiremezsem de sıfırını alacagım. oto koltuklarında ikinci el icin uretim tarihi onemliymis, 5 yılı gecirmemek gerekiyormus, sayet denk getirebilirsem bakalım, kısmet.sumak85
yanıyor tabiki. ya süt izni ya part time seçiyorsunuz. part time seçeyim kalanı süt iznim olmuyor malesefpart time ı sectim diyelim, ucuncu cocukta ikimiz de mesela 6 ay yarım gun calısıp tam maaş hakkını kullandık diyelim, yanıyor mu bizim sut izinleri? dogru mu anlamısım iclalcigim?
hiç kusmadım iki hamileliğimde de ama ikisinde de tavuk etine illet olmuştum. pişerken de yemedim de zaten sonra geçiyor. doğumdan sonraTarif videosi çok izlerim, tavuk gogsu gordum en baslarimdaydi, ne yiyebiliyorum ne dusunebiliyorum. Misal bking tenders bayilirim yiyemem şimdi. Bu gidisle tavukla aramiz duzelmeyecek.
saol canim.
tuzu azalt canim. suyu artir. odem kaynakli sisersin.
[/QUOTzaten normalde tuzsuz yiyen biriyim günde de 3 litrreye yakın suyumu içiyorum çünkü en baştan düşük risk olunca doktor suyu bol iç demişti
süt içemiyorum, peynir aşeriyorum:)kizlar benim gibi hala sut ve sut urunlerinden tiksinen varmi
nirmalde sut icmeden duramayan ben 3 aydr agzima surmuyorum
15 gundur peynir yemeye basladim
normalde gunde 10 bardak cay icerim 3 ayi gecti cay in kokusundan bile hala tiksiniryom
bebek arabasında aklınızda olsun tekerlekler çıkıyor yalan yani çıksa bile hiç bir işinize yaramaz her arabaya binerken tekerlek mi çıkaracaksınız. satış kandırmacası. mümkün olduğunca tek elle katlanan ve katlandığında bagaja sığan model iyidir. ikincisi o araba altındaki sepet candır. bebeğin eşyaları elinizdeki bir iki parça poşet ve kol çantanızı koymak için büyük sepet iyidir. bir diğeri ise ittirme yerinin tek bar olması iyidir. tek elle ittirmeyi kolaylaştırır diğer eliniz telefon belki ayaküstü bir kahve için boş kalır. birde bebek arabasının yönü değişsin istiyorlar ya benimki değişmiyordu hiç eksikliğini çekmedim. hafif araba iyidir. güzelim yurdumda kimse tekerlekli sandalye ve bebeklileri düşünmediği için baya yüksekten içinde bebek varken arabayı kucaklamanız gerekecek malum bozuk kaldırımlar kaldırımdaki arabalar. bir daha ki yürüyüşünüzde etrafınıza bebek arabası gözünden bakın anlayacaksınız demek istediğimi. ikinciside bu bebek arabaları mesela kumda gideni var. koca amartisörleri olanları. yani gideceğiniz yer park veya avm olacaksa bunlara ihtiyaç yok. ama ben bebemi alıp o doğa yürüyüşü senin bu dağ benim gezmeyecekseniz bunlara ihtiyaç yok. boşa arabaya ağırlık. bir diğer konu ise iş arkadaşım aliexpressten aldı arabasını türkiyenin yarı fiyatına gayet güzeldi. bakılabilir.Evet canım ona bende dikkat ediyorum arabamız büyük olsada arka koltuk tamamen bebek oto koltuğu ve dogo cinsi köpeğimle kaplı olacakgerçi bizim kız nasıl sığacak bebek gelince oraya bilmiyorum ya totosu ya kafası çocuğun üstünde olur artık çok model baktım casuallar var mesela tanıdığımda gördüm kocaman resmen katlı hali.. bu baktığım hem küçük oluyor hemde büyük tekerler çıkıyor. Bakalım şimdilik kararım bu yönde ama quinny buzz da aklımı çelmiyor değil
Çok doğru tespit benimki de çok ağırdı çok zorlandım en hafif olanı alın mutlaka en çok o zorladı benibebek arabasında aklınızda olsun tekerlekler çıkıyor yalan yani çıksa bile hiç bir işinize yaramaz her arabaya binerken tekerlek mi çıkaracaksınız. satış kandırmacası. mümkün olduğunca tek elle katlanan ve katlandığında bagaja sığan model iyidir. ikincisi o araba altındaki sepet candır. bebeğin eşyaları elinizdeki bir iki parça poşet ve kol çantanızı koymak için büyük sepet iyidir. bir diğeri ise ittirme yerinin tek bar olması iyidir. tek elle ittirmeyi kolaylaştırır diğer eliniz telefon belki ayaküstü bir kahve için boş kalır. birde bebek arabasının yönü değişsin istiyorlar ya benimki değişmiyordu hiç eksikliğini çekmedim. hafif araba iyidir. güzelim yurdumda kimse tekerlekli sandalye ve bebeklileri düşünmediği için baya yüksekten içinde bebek varken arabayı kucaklamanız gerekecek malum bozuk kaldırımlar kaldırımdaki arabalar. bir daha ki yürüyüşünüzde etrafınıza bebek arabası gözünden bakın anlayacaksınız demek istediğimi. ikinciside bu bebek arabaları mesela kumda gideni var. koca amartisörleri olanları. yani gideceğiniz yer park veya avm olacaksa bunlara ihtiyaç yok. ama ben bebemi alıp o doğa yürüyüşü senin bu dağ benim gezmeyecekseniz bunlara ihtiyaç yok. boşa arabaya ağırlık. bir diğer konu ise iş arkadaşım aliexpressten aldı arabasını türkiyenin yarı fiyatına gayet güzeldi. bakılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?