2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi aksamlar hanimlar bende sizde gorup musli battaniye siparis verdim iki tane size bir sorum olacakti yarin saglik ocagindan tetanoz aşısı için cagirdilar beni. Siz vurdurdunuz mu? Ne dusunuyorsunuz bu konuda ben kararsiz kaldim

İyi aksamlar hanimlar bende sizde gorup musli battaniye siparis verdim iki tane size bir sorum olacakti yarin saglik ocagindan tetanoz aşısı için cagirdilar beni. Siz vurdurdunuz mu? Ne dusunuyorsunuz bu konuda ben kararsiz kaldim
12 nisan ben de gidicem cok korkuyorum acirmi diye

Ben gecen cuma ilk dozunu vurdurdum. Doktoruma sordugumda saglik bakanligi gebelerin asilanmasini istiyor, o yuzden 1 ay arayla 2 doz vurdurman gerekli diye soyledi.

Inş canm inş 20 21den sonra diyolar ama kimisi çok erken hissedincede talas yapiyoruz

Mide yanmasına bi çözüm bulabildiniz mi delirtiyor resmen

Mide yanmasına bi çözüm bulabildiniz mi delirtiyor resmen
Benım erken basladı 16 hafta bıttı. Zeytın yaglı yıyecek asıtlı ıcecek portakal mandalına kahve uzak durmanız lazm yatarken yuksek yastıkla yatın sade maden suyu tuketın cam sekerde bana ıyı gelmıstı soguk sutte ıyı gelır ama herkesın bunyesı farklı sıze neyın ıyı gelecegını deneyerek bulabılırsınız. Sımdı gectı sukurler olsun cok kotu olmustum mıdem bulanmadı ama mıde yanmasından uc kılo verdım.

Ben vurundum riske atmak istemedim. Oğlumda 2 doz vurunmuştum zaten buda devamı oldu. 3 gün kolum ağrıdı ama. yükseğe kaldıramadım kolumu öncekilerde böyle olmamıştı.

Ben vurdurdum doktorumunda önerisiyle

Vurulalı bır hafta oldu cok agrıdı ıgne yerınde sıvılce gıbı ıcı dolu sıslık var yasan oldu mu boyle gecer mı gıdeyım mı saglık ocagına.

Bide bu hoşuma gitti benim. Kullanışlı gibi baya.

Eklentiler

• Screenshot_20190325-225410.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bi hastahane çıkışı paylaşılmıştı hayvan fihorlünsiyah beyaz kimindi ve nerden temindi acaba?

Kızlar bi hastahane çıkışı paylaşılmıştı hayvan fihorlünsiyah beyaz kimindi ve nerden temindi acaba?
Ben siyah beyaz kedili bi takim paylasmistim gordugun o muydu acaba? Instagramda jammybaby sayfasindan aldik

Sağol canım tabi daha bebekte kullanamadık ama kendimizde denediğimiz kadarıyla baya iyi ben bir tane braun ın normal koltuk altı Ateş ölçerini almıştım onunla doğruladım. Tavsiye ederim canım. Linki ekliyorum

Bu arada çanta linki için teşekkür ederim :)

TRY 98.66 15% İndirim | ELERA Yeni Termometre Dijital Kızılötesi IR LCD Bebek Alın ve Kulak Temassız Yetişkin Vücut Bakım Ateş Ölçüm Termometro

Ya bende bir normal doğum korkusu başladı anlatamam size şimdiden sezaryan olsun diye düşünüyorum sancıyla gitsem dahi sezaryan olsun diyeceğim gibi geliyor insallah geçer bu korku
Bence bunları şimdiden düşünme cnm..bu tarz şeyler bizim dememizle olmuyor..bende korkuyordum dr um beni ikna etti yaparsın sen dedi herşeyin müsait dedi tam cesaretimi topladım ama bu seferde bizimkinin gelmeye niyeti olmadı 40 haftam doldu ama.hala yola girmemişti dr.da.bu saatten sonra girmez.artik dedi.sezeryan oldum o yüzden..ki benim dr um normal doğumdan yanadır.. O yüzden şimdiden düşünüp strese girme bosa.bebislerin keyfi ne isterse o

Benim son iki ayda gece uykularım zehir olmuştu mide bulantısı halt etmiş yanında dr un doğru söylemiş son aylarda çok şiddetli oluyor bazılarında.. ben gaviscon şişesini direk dikerdim ağzıma.ama 15.20 dak etki ediyordu.soguk süt iyi gelir bikac yudum al o da rahatlatıyor süt kutusuna pipet taktığımi bilirim bardak yetmiyordu dusun

Ben ilk elbise giymiştim ama bi kaç saat sonra degistirdim pijama takım giydim rahat ti cnm bi sorun olmadi

Beni de cagirdilar kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…