2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de gitmem lazım aşı için ama korkuyorum Çok ağrı yapmaz inşallah. bu hafta gitmem lazım normalde ama erteliyorum

İyi geceler kızlar baya uzun zamandır buralara hiç uğrayamadım. Umarım herkes ve bebişleri iyidir:) son mesajlara cevap yazayım bu arada yeni tetanoz aşımı oldum. Geçen çarşamba günü gittim kan da verdim. Ben sağlık ocağındaki aile hekimimden çok memnundum. O yüzden o ne derse yapıyorum. Tetanoz aşısı iğnesi açısından acı açısından çok kolay. Acı yok diyebilirim. Ağrısı oldu bende ama spor hamlaması gibi bir ağrı ve bir gün sonra başladı. Kolumun üstüne fln yatamadım o kadar. Yoksa kolumla birşeyler falan taşıdım yani. Bu arada kan testi de oldukça detaylıydı. Şeker değerim oldukça normal olduğu için şeker yüklemesini kendisi gerek görmedi. Tetanoz konusunda aşılarımı tamamlamayı düşünüyorum. Diğer dozu da bir ay sonra olacağım yani. Diğer üç doz doğumdan sonra olacakmış. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim bu konuda. Herkese selamlar

Merhaba arkadaşlar bende eğer 40 haftadan önce olursa ağustos annesi olacağım inşallah Şuan 18. haftadayım ve 8 haftadır inanılmaz baş agrısı cekiyorum.Hiç ilaç almadım bu zamana kadar, benim gibi baş agrisi ceken varmı aranizda?

Benim 3 hafta sürdü canım yanlış hatırlamıyorsan 13 14 15. Haftalar. Sadece bir gün geçerdi bir hafta hiç geçmezdi. İlaç etki etmedi asla, çok şükür geldi geçti. Senin uzun sürmüş baya doktoruna danış canım

Benimde 1 haftadir bas agrim var hala ilac içmedim agri başlayınca uyumaya çalışıyorum

8 hafta iyi dayanmissin canim ben 1 hafta basagrisi cektim parol iyi gelmedi ölüyodm doktorum kan sulandirici verdi artik o kdr agrimiyo. Bence doktoruna danismalisin bas agrisinin onemli sebepleri olabiliyor

teyzelerim;

anneme birkac kez malum olması icin içini hoppp ettirmistim, lakin kafası cok karısık bu aralar. soyleyin lutfen benimle konusmaya devam etsin, sesi cooook ise yarıyor:) elimden gelenin en iyisini yapmaya calısıyorum icerde. tıpkı ablam abim annem ve babam gibi,

ve ben evin kucuk kızı olacagım:) bir sevindiler bizimkiler bu duruma bir sevindiler, benimde hosuma gitti tabi bu kadar mutlu etmek onları:) abim hala tek erkek oldugu, ablam nihayet bir kızkardese kavustugu, babam ikinciye bir kız babası olacagı ve ah annem, canım annem. bende seni seviyorum annecim.

imza : kız bebek bilgevisne.

Güzel haberlerini bekliyoruz cnm

yazdım freshcigim:)

ilkecigim,

perinotolog asla ''bilim''in dısına cıkmıyor. nifty testi %99,9 dogruluk payı vermesine karsın, tanı degil tarama testi olmasından mutevellit %0,01 lik olası yuksek riski gozardı etmiyor. onumuzdeki hafta pazartesi gunune kadar bana sure verdi. amniyosentez icin en uygun zaman bu haftaymıs. amniyo sıvısı fazla, bebek elini kolunu daha az hareket ettiriyor vs. vs.. bir suru parametre var. bir karar vermemiz gerekecek bir hafta icinde. ve elbet amniyosentezin riskleride anlatıldı tozpembe bir tablo degil tabi. olcumleri gayet guzel kızımın, 200 gr olmus guzel kızım. usg de major bir sıkıntı goremedi lakin elbette bu isi de ''bilim'' ile yapmak istediginden ayın 16'sına detaylı usg icin baska bir uzmana sevk etti beni.

hayırlısı bakalım, anlayacagın yine beklemeler, sonuc almalar, kararlar.
dun benim yaslarımda iki yasında kızı olan anne olan arkadasımla konustuk da benzer surecler yasamısız. kucagıma alana kadar hep hasta mı saglıklı mı endisesi yasadım, buyurken de oyle diyor. sevinclerimiz kursaklarımızda olacak hep hep.

beri yandan daha net kafam, yuregim; kız oldugunu ogrendim, inancım hep tamdı, simdi daha yogun. her sey guzel olacak insallah.

oyle iste arkadasım.
elbet bin sukur cok sukur hep sukur, oyle bitireyim kelamı.

Çok tebrik ederim sağlıkla gelsin minik kızınız

cok tatlisiniz! saglikla gelsin kizin insallah!

gunaydin guzel anneler ve minikleri

dun agrilarim vardi karnimda, ozellikle gobegimin ust kisminda sag ve sol taraflarda. buyuyor sanirim gobegim (sanki cok kucuk ya....)
bugun guzel gecer insallah dedim kendimce ama trene dogru yururken alttan nasil vurdu, asagilarda ciddi bir baski ve agri vardi, ayagi mi basi mi bilemiyorum cok sertti orasi. ‘yerinde dursana cocuum’ diye fircaladim haha. oda benim gibi asiri erken kalkmayi sevmiyo sanirim...

Günaydınn güzel anneler Dün detaylı ultrasonumuzu yaptırdık. Çok şükür herşey normaldi. Bizim kız çok inatçı çıktı yüzünü zar zor gördükdoktor dedi Aslan burcu olucak dimi yandınız tamam Biz benzetmelere başladık bile babasına benziyor cimcime belki burun ve ağız kısmında bana çekebilir o kadarcık da olsun ama yani 6. Ayda tekrar kontrole gidicez bu arada Esentepe hastanesine gidiyorum ben Doğum ücretlerini de sordum 2750 tl sezaryen normal Doğum gayet iyi geldi.. epidural olursa ek ücret alıyorlarmış..

gunaydin. tetanoz asisini yazanlar olmus. ben dr onerisi ile oglumda yaptirmadim. simdiki doktorumda istemedi. o yuzden yine yaptirmadim. gerek gormediler.

2.5yil once ben dusup dizimi parcalamistim resmen. hatta dr kemik kirildi sanmisti. neyse o zaman tetanoz asisi yapmislardi. hic agri aci vs olmamisti ben de...

Bu çantalardan bende pek hoşlanmıyorum ama bol yer bol fonksiyon lazım bana. kizimda tarz herseydi ama bunda pratiklik kolaylık bol alan istiyorum
Kızlar ben de günlerdir anne bebek çantalarına bakıyorum ama bebiş biraz büyüyünce kullanamayacağımı düşünüyorum. biraz da hantal geldi baktıklarım.. şu sırt çantalarına bakıyorum daha kullanışlı gibi sanki sizce olur mu? elaide Efelihayat

Eklentiler

• E560C1EC-652D-4BBF-84C7-04A647196DB0.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 43
  • B75372AF-DF3A-4EC3-AC7E-75F254C0B704.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…