2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun canım ben dayanamadım geçen 2 tane parol aldım istemesem de. Ama zararı yokmuş parolun

Günaydın.
Freshh iki çanta da çok güzel. Ben de normal bir sırt çantası almayı planlıyorum, ilkinde anne bakım çantası almıştım hiç memnun kalmadım, normal sırt çantasına dönmüştüm.

Sırt çantaları daha kullanışlı oluyor ben ikisinde de normal sirt çantası kullandım.tavsiye ederim.

Ben sezeryan oldum alt üst giyince sorun olmuyor. Ama bir elbise yanınızda olsun. Ben Son dakikada sezeryana döndüm sancı çektim açılmam 4 Cm çıkmıştı. Ama oğlum doğum kanalına yan gireceğine düz sokmuş kafasını. Suyunda da kaka vardı alel acele sezeryana girdim. Bebeğim çıktığında yanağı mosmordu. Yumuşak doku zedelenmesiymiş suyunda da kaka yoktu dedi drmuz . velhasıl normal dogum niyetiyle gidenler elbise giysin sonrasında sezeryanlı olsanız da lastikler ayarlandığı için sorun olmuyor

Günaydın kızlar. Bu sabah tetonoz aşısını oldum. Yaparken acımadı ki ben çok korkarak gittim bu muydu yani dedim. Hemşire 2 3 gün biraz ağrın olabilir dedi şuanlık pek ağrım yok inşallahta olmaz. İkinci dozunu da olacağım Bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Bebeğin
hareketlerini takip et sen artık dedi bir sorun olduğunda oradan anlarsın dedi. Birde kan tahlili aldı değerlerime bakmak için. Tansiyonuma kiloma baktı. Ben şuana kadar 2 buçuk 3 kilo gibi aldım biraz kilo al dedi çünkü 57.5 kiloyum. Aslında yemekte yiyorum hiç öyle şunu da yemeyeyim kilo yapar falan diye dikkat etmiyorum tatlı bile yiyorum ama pek kilo almıyorum benim gibi olanlar var mı?

Canım gözün aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Bende tetanoz için bu hafta gideceğim sağlık ocağına.
20. haftadayım bende senin gibi çok kilo almadım, özellikle dikkat etmiyorum tatlı dahil ne olursa yiyorum.
63 le hamile kalmıştım şuan 66 yım.

Canim 8 hafta nasil cektin ben migren hastasiyim asiri agrima yaptiginda o gun 6 saatte bir parol aliuorum bi de kafama skica tulbent bagliuorum bir gunde atlatiyorum... Tabii ki doktoruna sormadan ilac alma ama eger o agridigi gun ilac aalmassan ve kafani sarmazsan o agri gecmez ki gecmemiste zaten

Teşekkür ederim canım darısı başına. Benimde 20 haftam. O zaman bu kilo almanın yemekle bi alakası yok. Vücut ile alakalı bir şey. Bana da son aylarda çok alırsın şimdi almıyorsan diyorlarda bakalım kaç kilo alacağız.

Canim nacizane tavsiye ederim
TRY 54.98 26%OFF | Moda Mumya Annelik Bez Torba Büyük Kapasiteli Bez Torba seyahat sırt çantası Hemşirelik Çanta Bebek Bakımı için kadın Moda Çanta
Gercekten cok rahat ince saglam ve kullanisli.. ince oldugu icin cantanin ayri agirligini cekmiyosun

kesinlikle öyle vücutla alakalı diye düşünüyorum.
ayrıca doktor gayet iyi gidiyorsun dedi, bu aylarda kilo almamak avantaj son 3 ayda ister istemez alıcaz zaten :)
önemli olan sağlıklı olmak

O sancısı sandığım şeyler bebek miymis? :O ben şok
Herkes soruyor hissetmiyor musun ben hissetmistim öyle böyle, ya ben anlamıyorum yada kilodan garibim tepinse de hissetmiyorum.
Benim başım çok ağrır, hamilelikte de korktuğun seylerdendi. Arada geliyor (misal dün) kaslı kocam sakaklaeimi avuclarinin icine alıp sıkıyor. Vıck diye beynim patlayacak bir gun bir de parol. Şimdi kutudan kontrol ettim, 2.5 ayda 7 tane içmişim.

guldurdun beni.. benim de bulmustur 5 6 taneyi

%0.01 yanilma payi zaten herkeste olmuyo mu yahu amniyosenteze gondermek icin fazla dusuk bi oran degil mi

tatlim ben sirt cantasi oldum olasi sevmemisimdir, hele bebek cantasi olarak, oh nooo dedirttiriyor bana.
ben paraya kiyicam orasi kesin, su anda moschinonun, armaninin ve bossun bebek cantalari arasinda dusunuyorum. bebek arabamin rengine karar verince cantama da karar vericem:)

O sancısı sandığım şeyler bebek miymis? :O ben şok
Herkes soruyor hissetmiyor musun ben hissetmistim öyle böyle, ya ben anlamıyorum yada kilodan garibim tepinse de hissetmiyorum.
oldum olasi vucudumu cok iyi dinler analiz ederim (edebilirim) haha, iki haftadir vurmalarini cok iyi hissediyorum. hamilelerin bazilarinda bebek karinin ic kisminda olurmus, bazisinda dis kisminda. bende dis kisimda oldugu cok belli haha. Bebek mi degil mi diye anlamak istiyosan; su anda bebeklerimiz oldukca asagida yatiyorlar. kasiklarinda minicik bir ‘pit pit’ hissediyosan, bu bebektir. hatta dun sabah hic hissetmeyince normalde hissettigim yerlere biraz basinc yaptim, hemen ardindan oda pit pit cevap verdi:))) masallah kuzuma gun boyu aktif haha..
Eger karninin ust kisminda (yani gobek deliginin ust tarafinda) agrilar kramplar var ise, o bebek degil. o organlarin bebegin icin yer acmasi, cekilmesi, kaslarin gerilmesi filan oluyor.

bende kasiklarimda hissediyom bebegimi bazen sagda bazen solda dolaşıyor pit yapip kaciyor ufaklik. bazende icimde oynastigini hissediyorum

teşekkürler verdiğin bilgiler için

kızlar merhaba. bugün tam 20 haftayı doldurdum çok şükür. tetenoz aşımı vuruldum sabah ağırlık olabilir dedi kolunda . vurulurken acımadı ama daha sonra acırmı bilmiyorum. kalp atışını dinlettirdi sonra aşı oldum ve kan tahlili verdim. bu arada şeker yüklemesini sağlık ocaklarıda yapıyomuş doktoruna sor dedi kam ml lilk istiyor ona göre eczaneden al dedi 10 tl civarı birşey miş. burda da yapabiliriz dedi. Kendi doktorumla konuştuktan sonra yapıp yaptırmamak konusunda fikir sahibi oluıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…