Geçmiş olsun canım ben dayanamadım geçen 2 tane parol aldım istemesem de. Ama zararı yokmuş parolunMerhaba arkadaşlar bende eğer 40 haftadan önce olursa ağustos annesi olacağım inşallahŞuan 18. haftadayım ve 8 haftadır inanılmaz baş agrısı cekiyorum.Hiç ilaç almadım bu zamana kadar, benim gibi baş agrisi ceken varmı aranizda?
Sırt çantaları daha kullanışlı oluyor ben ikisinde de normal sirt çantası kullandım.tavsiye ederim.
tesekkur ederimÇok tebrik ederim sağlıkla gelsin minik kızınız
tesekkur ederim, insallah, hepimizinki dilerimcok tatlisiniz! saglikla gelsin kizin insallah!
Ben sezeryan oldum alt üst giyince sorun olmuyor. Ama bir elbise yanınızda olsun. Ben Son dakikada sezeryana döndüm sancı çektim açılmam 4 Cm çıkmıştı. Ama oğlum doğum kanalına yan gireceğine düz sokmuş kafasını. Suyunda da kaka vardı alel acele sezeryana girdim. Bebeğim çıktığında yanağı mosmordu. Yumuşak doku zedelenmesiymiş suyunda da kaka yoktu dedi drmuz . velhasıl normal dogum niyetiyle gidenler elbise giysin sonrasında sezeryanlı olsanız da lastikler ayarlandığı için sorun olmuyordüşündüğün mantıklı bencede :) bugun bende pijamalara baktım bır arkadasım gecelik olandan da al sezeryan olursa lastıklı alt ust takım gıyemezsın dedı daha once sezeryan olan arkadaşlar bılgılendırse bıze oyle mı almalıyız acaba
Gözün aydın bilge sağlıkla gelsin kızın inşallahtesekkur ederim
tesekkur ederim, insallah, hepimizinki dilerim
Günaydın kızlar. Bu sabah tetonoz aşısını oldum. Yaparken acımadı ki ben çok korkarak gittim bu muydu yani dedim. Hemşire 2 3 gün biraz ağrın olabilir dedi şuanlık pek ağrım yok inşallahta olmaz. İkinci dozunu da olacağım Bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Bebeğin
hareketlerini takip et sen artık dedi bir sorun olduğunda oradan anlarsın dedi. Birde kan tahlili aldı değerlerime bakmak için. Tansiyonuma kiloma baktı. Ben şuana kadar 2 buçuk 3 kilo gibi aldım biraz kilo al dedi çünkü 57.5 kiloyum. Aslında yemekte yiyorum hiç öyle şunu da yemeyeyim kilo yapar falan diye dikkat etmiyorum tatlı bile yiyorum ama pek kilo almıyorum benim gibi olanlar var mı?
Canim 8 hafta nasil cektinMerhaba arkadaşlar bende eğer 40 haftadan önce olursa ağustos annesi olacağım inşallahŞuan 18. haftadayım ve 8 haftadır inanılmaz baş agrısı cekiyorum.Hiç ilaç almadım bu zamana kadar, benim gibi baş agrisi ceken varmı aranizda?
Teşekkür ederim canım darısı başına. Benimde 20 haftam. O zaman bu kilo almanın yemekle bi alakası yok. Vücut ile alakalı bir şey. Bana da son aylarda çok alırsın şimdi almıyorsan diyorlarda bakalım kaç kilo alacağız.Canım gözün aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Bende tetanoz için bu hafta gideceğim sağlık ocağına.
20. haftadayım bende senin gibi çok kilo almadım, özellikle dikkat etmiyorum tatlı dahil ne olursa yiyorum.
63 le hamile kalmıştım şuan 66 yım.
Canim nacizane tavsiye ederim
kesinlikle öyle vücutla alakalı diye düşünüyorum.Teşekkür ederim canım darısı başına. Benimde 20 haftam. O zaman bu kilo almanın yemekle bi alakası yok. Vücut ile alakalı bir şey. Bana da son aylarda çok alırsın şimdi almıyorsan diyorlarda bakalım kaç kilo alacağız.
O sancısı sandığım şeyler bebek miymis? :O ben şokgunaydin guzel anneler ve minikleri
dun agrilarim vardi karnimda, ozellikle gobegimin ust kisminda sag ve sol taraflarda. buyuyor sanirim gobegim (sanki cok kucuk ya....)
bugun guzel gecer insallah dedim kendimce ama trene dogru yururken alttan nasil vurdu, asagilarda ciddi bir baski ve agri vardi, ayagi mi basi mi bilemiyorum cok sertti orasi. ‘yerinde dursana cocuum’ diye fircaladim haha. oda benim gibi asiri erken kalkmayi sevmiyo sanirim...
Benim başım çok ağrır, hamilelikte de korktuğun seylerdendi. Arada geliyor (misal dün) kaslı kocam sakaklaeimi avuclarinin icine alıp sıkıyor. Vıck diye beynim patlayacak bir gunCanim 8 hafta nasil cektinben migren hastasiyim asiri agrima yaptiginda o gun 6 saatte bir parol aliuorum bi de kafama skica tulbent bagliuorum bir gunde atlatiyorum... Tabii ki doktoruna sormadan ilac alma ama eger o agridigi gun ilac aalmassan ve kafani sarmazsan o agri gecmez ki gecmemiste zaten
O sancısı sandığım şeyler bebek miymis? :O ben şok
Herkes soruyor hissetmiyor musun ben hissetmistim öyle böyle, ya ben anlamıyorum yada kilodan garibim tepinse de hissetmiyorum.
Benim başım çok ağrır, hamilelikte de korktuğun seylerdendi. Arada geliyor (misal dün) kaslı kocam sakaklaeimi avuclarinin icine alıp sıkıyor. Vıck diye beynim patlayacak bir gunbir de parol. Şimdi kutudan kontrol ettim, 2.5 ayda 7 tane içmişim.
%0.01 yanilma payi zaten herkeste olmuyo mu yahu amniyosenteze gondermek icin fazla dusuk bi oran degil miyazdım freshcigim:)
ilkecigim,
perinotolog asla ''bilim''in dısına cıkmıyor. nifty testi %99,9 dogruluk payı vermesine karsın, tanı degil tarama testi olmasından mutevellit %0,01 lik olası yuksek riski gozardı etmiyor. onumuzdeki hafta pazartesi gunune kadar bana sure verdi. amniyosentez icin en uygun zaman bu haftaymıs. amniyo sıvısı fazla, bebek elini kolunu daha az hareket ettiriyor vs. vs.. bir suru parametre var. bir karar vermemiz gerekecek bir hafta icinde. ve elbet amniyosentezin riskleride anlatıldıtozpembe bir tablo degil tabi. olcumleri gayet guzel kızımın, 200 gr olmus guzel kızım. usg de major bir sıkıntı goremedi lakin elbette bu isi de ''bilim'' ile yapmak istediginden ayın 16'sına detaylı usg icin baska bir uzmana sevk etti beni.
hayırlısı bakalım, anlayacagın yine beklemeler, sonuc almalar, kararlar.
dun benim yaslarımda iki yasında kızı olan anne olan arkadasımla konustuk da benzer surecler yasamısız. kucagıma alana kadar hep hasta mı saglıklı mı endisesi yasadım, buyurken de oyle diyor. sevinclerimiz kursaklarımızda olacak hep hep.
beri yandan daha net kafam, yuregim; kız oldugunu ogrendim, inancım hep tamdı, simdi daha yogun. her sey guzel olacak insallah.
oyle iste arkadasım.
elbet bin sukur cok sukur hep sukur, oyle bitireyim kelamı.
tatlim ben sirt cantasi oldum olasi sevmemisimdir, hele bebek cantasi olarak, oh nooo dedirttiriyor bana.
oldum olasi vucudumu cok iyi dinler analiz ederim (edebilirim) haha, iki haftadir vurmalarini cok iyi hissediyorum. hamilelerin bazilarinda bebek karinin ic kisminda olurmus, bazisinda dis kisminda. bende dis kisimda oldugu cok belli haha. Bebek mi degil mi diye anlamak istiyosan; su anda bebeklerimiz oldukca asagida yatiyorlar. kasiklarinda minicik bir ‘pit pit’ hissediyosan, bu bebektir. hatta dun sabah hic hissetmeyince normalde hissettigim yerlere biraz basinc yaptim, hemen ardindan oda pit pit cevap verdi:))) masallah kuzuma gun boyu aktif haha..O sancısı sandığım şeyler bebek miymis? :O ben şok
Herkes soruyor hissetmiyor musun ben hissetmistim öyle böyle, ya ben anlamıyorum yada kilodan garibim tepinse de hissetmiyorum.
bende kasiklarimda hissediyom bebegimi bazen sagda bazen solda dolaşıyor pit yapip kaciyor ufaklik. bazende icimde oynastigini hissediyorumoldum olasi vucudumu cok iyi dinler analiz ederim (edebilirim) haha, iki haftadir vurmalarini cok iyi hissediyorum. hamilelerin bazilarinda bebek karinin ic kisminda olurmus, bazisinda dis kisminda. bende dis kisimda oldugu cok belli haha. Bebek mi degil mi diye anlamak istiyosan; su anda bebeklerimiz oldukca asagida yatiyorlar. kasiklarinda minicik bir ‘pit pit’ hissediyosan, bu bebektir. hatta dun sabah hic hissetmeyince normalde hissettigim yerlere biraz basinc yaptim, hemen ardindan oda pit pit cevap verdi:))) masallah kuzuma gun boyu aktif haha..
Eger karninin ust kisminda (yani gobek deliginin ust tarafinda) agrilar kramplar var ise, o bebek degil. o organlarin bebegin icin yer acmasi, cekilmesi, kaslarin gerilmesi filan oluyor.
teşekkürler verdiğin bilgiler içinBen sezeryan oldum alt üst giyince sorun olmuyor. Ama bir elbise yanınızda olsun. Ben Son dakikada sezeryana döndüm sancı çektim açılmam 4 Cm çıkmıştı. Ama oğlum doğum kanalına yan gireceğine düz sokmuş kafasını. Suyunda da kaka vardı alel acele sezeryana girdim. Bebeğim çıktığında yanağı mosmordu. Yumuşak doku zedelenmesiymiş suyunda da kaka yoktu dedi drmuz . velhasıl normal dogum niyetiyle gidenler elbise giysin sonrasında sezeryanlı olsanız da lastikler ayarlandığı için sorun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?