2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bnmde aynı cnm hiçbirşey belli dglken 3 günde göbekli oldum şaşkınım bu kdr hızlı birden cikmasına :)
Evet aynada bakınca şok oldum hep diyorm ay ay foto cekilcem diye ama seminerler hariç 1 fotom yok hamile pozu bu gidişle son ay olcak sanrm

ben 50 kiloyla başlayıp 46ya düştüm şimdi 48 e yaklaştım hala eksideyim ama doktorum sorun yok dedi öncesinde banada hemşire böyle olmaz kilo al falan demişti ama doktor bebeğin sağlıklı herşey yolunda dedi

Evet aynada bakınca şok oldum hep diyorm ay ay foto cekilcem diye ama seminerler hariç 1 fotom yok hamile pozu bu gidişle son ay olcak sanrm
Bundan sonra başlıyor asıl hamilelik topaç topaç gezicez önceden belli olmuyordu artık belli olmaya başladı daha çok belli olur fotolardada geç kalmis sayılmazsın bundan sonra çekilirsin cnm

kesinlikle öyle vücutla alakalı diye düşünüyorum.
ayrıca doktor gayet iyi gidiyorsun dedi, bu aylarda kilo almamak avantaj son 3 ayda ister istemez alıcaz zaten :)
önemli olan sağlıklı olmak
Bence de bebeğimizde çok şükür sağlıklı kilosu her şeyi yerinde ben çok kilo almasam yararıma zaten :)

Eki Görüntüle 2250621 kızlar bebislere bu biberonlardan aldim ins memeyi de emer biberonuda alırlar
insallah cnm.
bir de bu markanin meme ucu kremini almani tavsiye ederim. 8 aydan itibaren kullanmaya baslamistim ben. dogumdan sonra cok sukur hic meme ucu yarasi yasamamistim. tabi ayva cekirdeginden jel yapip onu da dogum sonrasi kullanmistim.

Zaten bebek sağlık olduktan sonra alınan kilonun miktarına çok takılmamak lazım

Bundan sonra başlıyor asıl hamilelik topaç topaç gezicez önceden belli olmuyordu artık belli olmaya başladı daha çok belli olur fotolardada geç kalmis sayılmazsın bundan sonra çekilirsin cnm
Kendimde yapılı oldgm için gizleyblyrdm şimdiye kadar sanırım şimdi saklymcgm iyi hisstmye başlasak ve gobisimizle sevimli topaç olsak ne tatlı olur kii bu ay cekilcm inşallah siz de her ay cekldnz mi iyi hissdyr msbz

Bnde şimdiye kdr hiç çekilmedim ama dedigim gibi su bir kaç güne kdr belli bile dgldi bundan sonra her muayene sonrası çekilmeyi düşünüyorum unutmazsam :)

insallah cnm.
bir de bu markanin meme ucu kremini almani tavsiye ederim. 8 aydan itibaren kullanmaya baslamistim ben. dogumdan sonra cok sukur hic meme ucu yarasi yasamamistim. tabi ayva cekirdeginden jel yapip onu da dogum sonrasi kullanmistim.
Ayva çekirdeklerini attım buzluğa yapcam ins ama kremini de alayim bn teşekkür ederim tavsiyen için

Bnde şimdiye kdr hiç çekilmedim ama dedigim gibi su bir kaç güne kdr belli bile dgldi bundan sonra her muayene sonrası çekilmeyi düşünüyorum unutmazsam :)
Sizin bir de ikiz olacakmış ne guzel masallah. hayalimizdi eşimle onun sulalesinde cok var diye ben de 1 doğumla artık tamamdır diye dusunyrdm ama :) şimdi 2. Bebek olyni hiç dusunemyrm

Sizin bir de ikiz olacakmış ne guzel masallah. hayalimizdi eşimle onun sulalesinde cok var diye ben de 1 doğumla artık tamamdır diye dusunyrdm ama :) şimdi 2. Bebek olyni hiç dusunemyrm
Bnm de tam tersi sülalede yok ama ilaç tedavisi gördüm ben o yüzden ikiz oldu sanırım Rabbim hepimizinde evlatlarına hayırlı ömürler versin ikinci ikiz olur bakarsın 3 kardeş olurlar

Selamlarr bizde bugün detaylı ultrasonumuzu çektirdik öyle suratimiza bakti babasinin ikizi geliyor resmen :) bugün çoğu ihtiyacımı aldım ankaradan bebek arabasını emzirme yastigi biberon gibi ihtiyaçlarını aldik birde kanama sebebim bebekle ilgili değilmiş benim doktorum düşük tehlikesi diyerek sürekli yatırıyordu beni hastaneye bu doktor düşük tehliken erken doğum riskin yok dedi rahim agzinda bir kist varmis o kanıyormuş ve bebege bir zarari yokmuş ve bunca zaman bunu hic bir doktor dikkat etmedi en azindan icim rahatladi kızımın fotograflarinin olduğu bir cd sini aldık tüm organlarının fotoğrafını cekti doktor Allahim saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayida nasip etsin inşallah

gozun aydin canim. cok sevindim. insallah dogumla birlikte kistte yok olur gider.

vans daha kullanışlı sanki canım

renk mi sorulur mu kararın belli canım gri

Ne kadara aldın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…