2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gözün aydın canım çok sevindim

Aldim gitti bu arada ben lcw den.alisveris yapamıyorum surekli hata veriyor deneyen var mi

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-26-16-51-31.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 48
Bebek arabası olarak tercihiniz neydi canım?

Bnm de tam tersi sülalede yok ama ilaç tedavisi gördüm ben o yüzden ikiz oldu sanırım Rabbim hepimizinde evlatlarına hayırlı ömürler versin ikinci ikiz olur bakarsın 3 kardeş olurlar
2. Artık dusunemyrm canım;(

2. Artık dusunemyrm canım;(
Hele doğsun azıcık büyüsün düşünürsün cnm yalniz olmak çok zor bir durum hiç bir cocuk kardeşsiz olmamalı bnce biz iki kardeşiz keşke 4 tane olsaymışız diyorum o yüzden 3. Istiyorum bunlar sağlıkla doğup büyüsünler azıcık :)

Gözün aydın cnm sağlıkla kucaginizada alın ins

Ben de o niyetle 2. Olur diyrdm ama bu acı bulantı yaşamı cekilmz hale getirdi eşim valla dogurulsa ben dogururdm 2. Diyor çok istyr ama inşallah sağ salim 1. Dogurym ben diyrm sadece

Ben de o niyetle 2. Olur diyrdm ama bu acı bulantı yaşamı cekilmz hale getirdi eşim valla dogurulsa ben dogururdm 2. Diyor çok istyr ama inşallah sağ salim 1. Dogurym ben diyrm sadece
Öncelikle herşey nasip ama şunu soylıyım arkadaşım çok zor gebelik geçirdi hamileyken böbrek taşı ameliyatı oldu sürekli kusuyor surekli enfeksiyonla geçti bir daha doğurmam diyordu kızı iki yaşına girdi şimdi gene istiyor zmn unutturuyormus acıları diyor kızına baktıkça :)

Anne olmak çok guzel bir şey sanırım ki böyle dusuneblms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…