2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anne olmak çok guzel bir şey sanırım ki böyle dusuneblms
simdiden ikinci vs diye dusunup bunaltma kendini canim.

ben sadece kendimden ornek verebilirim. ilk iki bebegi kaybettim. ucuncuyu yatarak igneyle ilacla dogurdum. biri bana 2.ci dedigi an tirnaklarimi cikariyordum. Allah korusun ne ikincisi tovbe istemem diyordum. cunku 1 bebek daha kaybetme fikrine gucum yoktu (pihtilasmamdan dolayi). oglum kolik bebekti, uyku nedir bilmedim. o da baska saglik sorunlarina sebep oldu ben de. vs vs vs.... ama iste zaman... unutturuyor demeyim de sanirim daha guclu yapiyor insani. yine istiyorsun bebek... oyle olmasa simdi benim minnos olmazdi dimi ...

Zaten o acilari unutmasa anneler kımsenin 2. Çocuğu olmazdı sanrm sanrm esimin büyük aile olma baskısı beni bunaltyr bu akşam knscgm ben 2. Çocuk konsnu ben açana kadar konsmylm diye.
Bir de siz ill ccgnzda hamile iken nasl hisstnz ben sanki hastym da iyilescm umudu olan biri gibiyim ultrsnda bile sanki film izlyrmsm gibi geliyor. Belki baskasna desem yanls anlar ama siz anlarsnz beni

Bazisi daha hamile kalmadan bağ kuruyor bazisi ancak dogunca veya bir anda anneye muhtac olduğunu fark ettiğinde.
Ben de hayatima ara vermisim ve bu ara dogunca gecmeyecek, hayatimi kisitlama devam edecek diye hissediyorum.
Minnos annelee olmak zorununda değiliz. İcimizden gecenleri anlatsak cocugu istemedigimizi dusunecekler diye de konusamiyoruz.
Gececek bence.

tabiki anlarim seni canim. hepimizin hormon etkileri baska baska. birine birsey demeye korkuyor insan. sanki bebegini istemedigini sanirlar vs diye. ben gebeyken bana denen en guzel yorum suydu belki "aslinda gebelik bir hastalik halidir. insanin her yonden vucudu ve ruhu degisiyor"... sen de oyle bir durum yasiyorsundur. esinin de seni biraz baskilamasi bunaltmistir. acikca esine dersin ikinci bebek muhabbeti beni rahatsiz ediyor diye. bi dursun bakalim bu ne acele...

ben ilk bebegimde bu asamalara gelemedigim icin farkliydi. 5.haftada pihtili kanamalarim baslamisti. her gidisim de bi umitsizlikle donuyordum. kalp atisi vardi ama her gidiste zayifliyordu. dr dr gezdik. o yuzden o kosturmada hamileligi anlamadim. 8+1de de kaybettim...

ama oglum da olay farkliydi. kalp atisini guclu duyunca tamam bu kez yasar dedim ve sonraki guclukler bana hiccccc dokunmadi. ama dedigim gibi 2 bebek kaybetmenin verdigi sahiplenmenin etkisi fazlaydi ben de sanirim. ben daha baska korkular yasadim. orasi ben de

Evet bulantı kötü hissetme hali gecip şöyle azcik ferahlask tahmin edyrm ki annelik modu yuklnck inşallah annem kendi haline dustgn için kötü oldgn icin böyle diyor ama annelik okadar kutsal ki annelrmzn degerini 1 kez daha anlyrm

aynen cnm. haklisin...sonucta her kim olursa olsun, bebegi annesi gibi sevemez ama bu da hormon, insani arada dellendiriyor

Canımsın Rabbim bu evladni saglickla kucagna almak nasip etsin. 5. Aya girdik ne zaman iyilescm diye evde aglyrm. Kulakları gelsms duyar beni diye uzulyrm da dedgmden annelign kutsallgi bambaşka

Canımsın Rabbim bu evladni saglickla kucagna almak nasip etsin. 5. Aya girdik ne zaman iyilescm diye evde aglyrm. Kulakları gelsms duyar beni diye uzulyrm da dedgmden annelign kutsallgi bambaşka
amin cnm hepimiz saglikla alalim.
bebegimi uzdum.aman zarar verdim.diye dusunup.de kendini yeme..kendini yipratma. insansin. gebeligin biraz zorlu geciyor. senin de bir dayanma noktan var. cok normal aglaman. oh icin ferahlar.

amin cnm hepimiz saglikla alalim.
bebegimi uzdum.aman zarar verdim.diye dusunup.de kendini yeme..kendini yipratma. insansin. gebeligin biraz zorlu geciyor. senin de bir dayanma noktan var. cok normal aglaman. oh icin ferahlar.

perde konusunda aslinda ben karartma storlari seviyorum. cocugu olanlar anlar ...
kizima henuz oda yapmayacagim. ama yapacagim zaman karartma stor kesin...

Düşme bu tuzaklara PiaLeon böyle böyle kandırıp uremeye sevk ediyorlar bizi

Bir günde salonu temizleyemedim, hadi bende iki kedi var, işi biraktigimdan beri de disiplinimi kaybettim, evi temizlemiyorum. Ama yine de bu nedir kardesim insan bir temizlik yapamiyor. Yarisinda yattim uyuyacaktim neredeyse

Bir günde salonu temizleyemedim, hadi bende iki kedi var, işi biraktigimdan beri de disiplinimi kaybettim, evi temizlemiyorum. Ama yine de bu nedir kardesim insan bir temizlik yapamiyor. Yarisinda yattim uyuyacaktim neredeyse
..ev temizligi mi o da ne .. bana komple yasakladigi icin dr yapamiyorum.
ama yorulursun canim. o deli enerji doguma cok yakin zamanda geliyor. dogumdan 5gun once cam kapi silme evi sil supur... oooo atom karinca gibiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…