2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
54 kiloyum canım 5 kilo vermiştim geri aldım hepsini şuan hamile kaldığım kilodayım

I ikuayko bosver bizim ev de yıkılıyor aksam eve zor geliyorum haftasonu yarim yamalak supuruyorum kedi kopek annesi.olmak boyle bisey
S sewils88 deme ya vallahi ben de tirstigim kadar var offf doktor onermese kacicam 12 nisan.buyuk aci gecmis.olsun canim

Benimde göbiş çıktı baya baya hatta penguen yürüyüşüne geçtim diyebilirim bugün eşimle bi yürüyüşe çıktık fotoğraf çekilelim dedim bir baktım fotoğrafa yüzüm davul gibi nasıl şişmiş insan evdeyken anlayamıyormuş tetanoz ben yaptırmıcam dr da bişey demedi zaten..

perde konusunda aslinda ben karartma storlari seviyorum. cocugu olanlar anlar ...
kizima henuz oda yapmayacagim. ama yapacagim zaman karartma stor kesin...
Işık geçmesin diye diyosan benim çocuk odası yapacağım yer gunes görmüyor şuan normal güneşlik perdesi var gündüzleri kapalıyken ışıksız oluyo

Ben neden.hissetmiyorum yaaaa
Hadi hayirli.olsun kuzu artik icin.rahat eder darisi basima

Ben bır kılo aldm uc kılo vermıstım 62 kıloyum suan boyum 1.65 ben cok guzel hıssedıyorum gıderek artıyor haraketlerı. Bana doktorum kılo alman cok guzel dedı. Al demedı

Ayy canım üzüleceğini bilsem yazmazdım daha erken diye biliyorum zaten, benimkinin gelişimi bir buçuk hafta önden gidiyordu en son belki o yüzden olabilir. 21de bile hisseden var. İnan elimi koymasam hissetmezdim bile tamamen tesadüf oldu, gönlünü ferah tut merak etme canımm

Benim ki mizmiz hahaha kabullendim yok kiz uzulmedim vardir zamani masallah iyi olsun senin kucuk kuzun Allah tum.evlatlari bağışlasin korusun

Kilonuz nasıl o da etkılıyor bırde tatlı bıseyler ye uzan pıt pıt vurur. Ben cok erken basladım 11 hafta ve gıderek degısıyor daha ıyı hıssedıyorum ıs yaparken bıle vuruyor. Bebıslerınde rutını oluyor mesela benım sabah yatakda ve gece 11 gıbı uzanayım hemen gelır. Daha erken hıssedersın. Ben kendımı cok dınledıgım erken hıssettım. Streslı yorgun olursanzda zor hıssedılıyor.

Ben zayifim ama hissetmiyorum 6 kilo aldim.simdiye kadar o etkiliyorsa bilemem

Ben zayifim ama hissetmiyorum 6 kilo aldim.simdiye kadar o etkiliyorsa bilemem
Bak o olabılır yakın arladasımda 47 ıle hamıle kaldı bırden 7 8 kılo aldı 22 fılan hıssettı. Ben bır kılo aldm 62 kıloyum o da son ayda. Benım karnım bıle cıkmadı. Masallah onun kocaman cıktı kılo aldıgı ıcın.Hatta oturuyoruz benım dısardan gozukuyor bazen dıyor o kadar gozukmuyor benım sen bıraz daha bekle bence o etkıler. Bırsey olsa derdı doktor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…