2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ilk 3 ay bulantidan çektim şimdi yanmadan mahvediyor

62 ile hamile.kaldim 68 oldum boyum 172 doktor.normal diyor kiloya kizsada ben cok.yemiyorum aslinda odem.sanirim tuz da tuketmiyorum ama anlamadım saglikli.sukur bebis gec hareket etse de sorun yok Allah saglik.versin bekleriz
1 kg super.masallah

Ben bır kılo aldm uc kılo vermıstım 62 kıloyum suan boyum 1.65 ben cok guzel hıssedıyorum gıderek artıyor haraketlerı. Bana doktorum kılo alman cok guzel dedı. Al demedı
Bence de çok kilo sağlıklı bir şey değil ki çok zayıfta değilim. Kendi doktorumunda kilo al falan diyeceğini sanmıyorum zaten ideal kilo 8 ile 13 14 arasında almak hamilelikte. Daha önümüzde baya zaman var alırız elbet bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter ki.

62 ile hamile.kaldim 68 oldum boyum 172 doktor.normal diyor kiloya kizsada ben cok.yemiyorum aslinda odem.sanirim tuz da tuketmiyorum ama anlamadım saglikli.sukur bebis gec hareket etse de sorun yok Allah saglik.versin bekleriz
1 kg super.masallah
Tabıkı benım bebek sagda ılk 11. Haftada bısey yedım ayaklarımı uzattım o zaman cok yemıyordum ama meyve yıyordum baktım bı agırlık gıbı bısey oldu sagımda ıkı uc gune hıssettım 16 17 hafta bırgun yatarken pıt pıt ettı gobegımın ıkı uc parmak altında gaz sandım sonra yıne pıt pıt ettı nete baktm bebısmıs sonra hep aynı saatte bekledım gelıyordu pıt pıt edıp godıyordu sımdı bır kac sn ıcınde ıkı ıc farklı yerde pıt pıt edıyor. Belkı senınde pıt pıt eder ama sen yanlıs yerde atmasını beklersın gobek delıgı uc parmak altında rahımın ustunde oluyor.

Ben anlıyorum canım ilk çocuğumda lohusalıktan çıkınca gerçekten annelik duygusu geldi bana biraz geç gelmiş gibi olabilir ama öyle oldu. Lohusa depresyonuydu göğüs yaralarıydı bi türlü anneliğimi anlayamadım. Ama şimdi bakıyorum o kadar fark var ki o zamanla. Bunda biraz daha yoğun ama yine de doğduktan sonra çok daha farklı oluyo.

Gaz cok ben de en başından beri sanirim arada kaynıyor hahaha belki ben de anlamiyorum gaz sanıyorum dur bakalim.yatarken azcik deneyim vuruyum

Bir an önce yaz gelse mesela bu ay sanki hızlı geçti benim için nisan mayıs haziran temmuuzzz ağustosu saymiyrm

Anlaştık teşekkürler canim
canim zamani gelince zaten ayakta da olsan is yaparkenki yogunlukta da olsan hissediyorsun. bende 19 haftalik olunca hissetmistim önceki haftalarda cikolata yiyip bekliyodum hissetmeyince üzülüyordum. Simdi hareketleri güçlendi bugun pazar alisverisinde bi tepikledi karnimi tuttum noluyoruz oglusum sakin ol dedim.

Kızlar yarın ayrıntılı ultrason için randevu alacağım, öncelikle hangi haftalar arası olması gerekiyor? Birde aylık kontrolüme ultrasondan sonra gideyim diyorum. Kendi doktoruma da detayları anlatmış olurum. Ultrason sonrası herhangi bir kağıt sonuç vs veriyorlarmı 2li testteki gibi kendi doktoruma vermem için yoksa sözlü olarak mı anlatıyorlar?

19 ile 23 hafta arası diye biliyorum ben tam vakti yani ama sonuç veriyolar mı bilmiyorum. Benimde 6 nisanda

Ilaç icmemek icin direniyorum canim.doktor 20. Haftadan sonra gecer dedi sabrediyorum insallah gecer ya cok zor

Benim randevum 21. Haftaya denk geliyo canim benim hastane cd veriyor tum goruntuler videolar cd de olacak ayrica doktora verilecek bir kagit verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…