tabiki anlarim seni canim. hepimizin hormon etkileri baska baska. birine birsey demeye korkuyor insan. sanki bebegini istemedigini sanirlar vs diye. ben gebeyken bana denen en guzel yorum suydu belki "aslinda gebelik bir hastalik halidir. insanin her yonden vucudu ve ruhu degisiyor"... sen de oyle bir durum yasiyorsundur. esinin de seni biraz baskilamasi bunaltmistir. acikca esine dersin ikinci bebek muhabbeti beni rahatsiz ediyor diye. bi dursun bakalim bu ne acele...
ben ilk bebegimde bu asamalara gelemedigim icin farkliydi. 5.haftada pihtili kanamalarim baslamisti. her gidisim de bi umitsizlikle donuyordum. kalp atisi vardi ama her gidiste zayifliyordu. dr dr gezdik. o yuzden o kosturmada hamileligi anlamadim. 8+1de de kaybettim...
ama oglum da olay farkliydi. kalp atisini guclu duyunca tamam bu kez yasar dedim ve sonraki guclukler bana hiccccc dokunmadi. ama dedigim gibi 2 bebek kaybetmenin verdigi sahiplenmenin etkisi fazlaydi ben de sanirim. ben daha baska korkular yasadim. orasi ben de