2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evwt cnm tamda o tamamdır teşekkür ederim
Hepimizin aynı takımı begenmesi yalnız
Bebeler aynı olacak :)
Benim ki mizmiz hahaha kabullendim yok kiz uzulmedim vardir zamani masallah iyi olsun senin kucuk kuzun Allah tum.evlatlari bağışlasin korusun
Boy kilo orani en kötü benimdir yüksek ihtimal.
Subatta 1 martta 1 kilo almistim ama simdi tartiliyorum 2 cikacak herhalde nisanda.
Garibim yaglardan ulasamiyordur ki anasina kendini hissettirsin.

Boy kilo orani en kötü benimdir yüksek ihtimal.
Subatta 1 martta 1 kilo almistim ama simdi tartiliyorum 2 cikacak herhalde nisanda.
Garibim yaglardan ulasamiyordur ki anasina kendini hissettirsin.
Valla boy kilo oranı en kötü asıl benimdir birde bir şiştim kii vah banaa vahlar banaa

Ben bugün girdim cd verdi icinde tüm çektiği fotoğraflar ve videolar var ayrıcabir kagit vermedi bana 19. Haftayla 22. Hafta arasi yapiyordu benim gittiğim doktor 24. Haftada doktoruma gidip sonuçları göstericem gitmişken şeker yüklenmesini de yaptırırım diye o hafta gideceğim

Canim ne kadar surdu ve nasil gecti.. cok merak ettigim icin pek bi bilgim yok insallah binskinti cikmamistir

Ben de o niyetle 2. Olur diyrdm ama bu acı bulantı yaşamı cekilmz hale getirdi eşim valla dogurulsa ben dogururdm 2. Diyor çok istyr ama inşallah sağ salim 1. Dogurym ben diyrm sadece
Biraz zaman geçsin allahinizniyle 1.ci büyüsün sen kendin isteyeceksin ikinciyi..hamilelikte doğumda yaşanılan herşey bir süre sonra unutuluyor..

Yok yok sen değilsin bence 86 olmuşum doktora göre alacağım 9 kilom kaldi ama bu kilolar daha fazla ilerliyor bide 163 boyum var yakinda enim boyumla eşit olacak
Birincilik bende valla ahahah ben 90 oldum boyda 160 rezilliiikkkk resmeen son aylarımı düşünemiyorum

Ben 57 ile hamile kaldim 16. Haftamda 60 kg geldim ve hemsire uyardı daha fazla alirsanız doktor diyetisyene yollayabilir dedi şaşırdım 4 ayda 3 kilo çokmu demişim
Valla canım tabiki çok kilo almak iyi değildir dikkat etmekte fayda var ama hiç canını sıkma mükemmel bir kiloyla hamile kalmışsın 4 ayda 3 kiloda gayet normal bence :)

Valla canım tabiki çok kilo almak iyi değildir dikkat etmekte fayda var ama hiç canını sıkma mükemmel bir kiloyla hamile kalmışsın 4 ayda 3 kiloda gayet normal bence :)
Aslında bende normal gidiyorum diye düşünüyordum ama hemsirenin uyarisi şaşırttı beni.Şuan 18. Haftamdayım kesin 2kg daha almisimdir bakalim ayrintili ultrosana gittigimde ne diyecekler

gunaydın ruzgar,
bu kadar detayını bilmiyordum. bakıyorum da her kadın baska bir hikaye. onceki kayıbın icin uzgunum. yavrularımızı saglıkla alırıız insallah kucaklarımıza.

gunaydın ruzgar,
bu kadar detayını bilmiyordum. bakıyorum da her kadın baska bir hikaye. onceki kayıbın icin uzgunum. yavrularımızı saglıkla alırıız insallah kucaklarımıza.
Gunaydin cnm. Hamd olsun atlattik...
Hepimiz yavrularimiza saglikla kavusalim :)

cumleten gunaydınlar,

PiaLeon arkadaslar cok guzel paylasmıslar duygularını, bende gececektir diyorum bu ruh hali
sumak85 iclalcigim tesekkurler, benimki de seninki gibi, uc cocuk annesi ve ucunculerimiz kız olacak insallah, ne guzel

calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp. bosver ilkecigim ev isi filan, bak keyfine cancagızım. I ikuayko

ve ve ve sonunda dun is yerime gebeligimi acıkladım:) cok sukur patronum acayip anlayıslı davrandı. anne ve ogul patronlarım. her ikiside onceligin bebegin saglıgı oldugunu yok dogumdan sonra calısırım yok iş yerini magdur etmem vs. vs.. bu konuları konusmanın sırası olmadıgını soylediler. icim cok rahatladı. ama sanki aksam uzerine dogru konuyu idrak edince bir suratları mı degisti, bana mı oyle geldi anlayamadım. ya da hassasım kendimi kuruyorum.

mesai arkadaslarım cok cok paylastılar mutlulugumu. ufak bir pasta almıslar, mini bir kutlama yaptık:) uzerimden bir yuk kalkmıs gibi hissediyorum. iyi ki soyledim.

oyle iste

ben bebegimin hareketlerini hissetmiyorum henuz bu arada. 17+2 idim usg'ye gore, 17+4 bugun o zaman. bebegim 200 gr'ı da gecmis, yok turlu turlu odaklanmaya calısıyorum henuz yok. insan dogumdan sonra en cok anne karnındaki bebek hareketini ozluyor zira. bakalım. hayırlısı...

gunes degil kuzu. isik gelmesi getiyor. yani sabah olmasi
Canım sen ayrintili ultrasona girdin mi?kendi doktorumuz mu yapacak yoksa farkli birisi mi?fiyat ne oluyordu dogum paketi ve ozel saglik sigortasi olanlara?ay ne cok soru sordumbenim haftaya normal kontrolüm varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…