- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
canım şeker yüklemesi için randevu aldınmı benim doktorum 29 nisanda sabah aç karnına 8.30 da burda ol dedi. yanındada yarım limon getir dedi.Ben bugün girdim cd verdi icinde tüm çektiği fotoğraflar ve videolar var ayrıcabir kagit vermedi bana 19. Haftayla 22. Hafta arasi yapiyordu benim gittiğim doktor 24. Haftada doktoruma gidip sonuçları göstericem gitmişken şeker yüklenmesini de yaptırırım diye o hafta gideceğim
Halı perde avize takım yapsam nasıl olur model güzel mı sizceEki Görüntüle 2250675
ben de bunu diyecektimperde konusunda aslinda ben karartma storlari seviyorum. cocugu olanlar anlar...
kizima henuz oda yapmayacagim. ama yapacagim zaman karartma stor kesin...
canım çok şanslısın inan ben işe başladığımda bekardım nişan durumum oldu patron odaya çekti beni evlenince çalışacak mısın eşinin durumu nasıl çocuk düşünüyor musun bu sorulara maruz kaldım,çocuk olursa eğer benim haberim olsun ilk falan öyle bir patron. çocuk oldu benim düşük riskim oldu doktor uzun bir rapor verdi mecbur söylemek zorunda kaldım bu sefer direk bebekten sonra çalışacak mısın kim bakacak bu sorular. inanın özel sektörde çalışmak ve anne olmak zor iş yoğun zaten birde bebek sağlıklı onun stresi evde zaten iş yemek temizlik Allah yardımcımız olsun kızlarcumleten gunaydınlar,
@AlessiaLeon arkadaslar cok guzel paylasmıslar duygularını, bende gececektir diyorum bu ruh hali
sumak85 iclalcigim tesekkurler, benimki de seninki gibi, uc cocuk annesi ve ucunculerimiz kız olacak insallah, ne guzel
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp. bosver ilkecigim ev isi filan, bak keyfine cancagızım. @ikuayko
ve ve ve sonunda dun is yerime gebeligimi acıkladım:) cok sukur patronum acayip anlayıslı davrandı. anne ve ogul patronlarım. her ikiside onceligin bebegin saglıgı oldugunu yok dogumdan sonra calısırım yok iş yerini magdur etmem vs. vs.. bu konuları konusmanın sırası olmadıgını soylediler. icim cok rahatladı. ama sanki aksam uzerine dogru konuyu idrak edince bir suratları mı degisti, bana mı oyle geldi anlayamadım. ya da hassasım kendimi kuruyorum.
mesai arkadaslarım cok cok paylastılar mutlulugumu. ufak bir pasta almıslar, mini bir kutlama yaptık:) uzerimden bir yuk kalkmıs gibi hissediyorum. iyi ki soyledim.
oyle iste
ben bebegimin hareketlerini hissetmiyorum henuz bu arada. 17+2 idim usg'ye gore, 17+4 bugun o zaman. bebegim 200 gr'ı da gecmis, yok turlu turlu odaklanmaya calısıyorum henuz yok. insan dogumdan sonra en cok anne karnındaki bebek hareketini ozluyor zira. bakalım. hayırlısı...
ideali 20 ile 24. hafta arasında yapılması. kağıt veriyorlar. zaten doktorun liste gibi bir şeyi oluyor baktıklarını hemşireye söylüyor o yazıyor.Kızlar yarın ayrıntılı ultrason için randevu alacağım, öncelikle hangi haftalar arası olması gerekiyor? Birde aylık kontrolüme ultrasondan sonra gideyim diyorum. Kendi doktoruma da detayları anlatmış olurum. Ultrason sonrası herhangi bir kağıt sonuç vs veriyorlarmı 2li testteki gibi kendi doktoruma vermem için yoksa sözlü olarak mı anlatıyorlar?
yarin cnm detyali. 19+5te. Kendi dr.muz degil Deniz Dr yapiyior. Yarim saat. Ozel sigortaya fiyati bilemiyorum. Benim dogum paketi. O yuzden 550tl yerine 385tl.Canım sen ayrintili ultrasona girdin mi?kendi doktorumuz mu yapacak yoksa farkli birisi mi?fiyat ne oluyordu dogum paketi ve ozel saglik sigortasi olanlara?ay ne cok soru sordumbenim haftaya normal kontrolüm varda
Gecmis olsun. İhlamur ic canim.kızlar 2 gündür çok kötüyüm öksürük hapşırık mahvoldum. boğazım çok kötü ağrıyor. limonlu su içiyorum başka ne yapabilirim. öksürdükçe kasıklarıma sancı giriyor.
ailem uzakta gelemiyorlar bende oğlumamı bakayım kendimemi şaştım kaldım. sağolsun komşularım arayıp soruyorlar. bi ihtiyacın varmı diye. ailesi yakın olanlar nekadar şanslısınız
Ben oglumda yaptirdim. Simdi de yaptiririm. İcilen alti ustu 1 bardak sekerli su. Yenen cikolata pasta ile zaten ayni seker miktari aliniyor.Günaydın anneler ayrıntılı ultrason yaptırdık cinsiyet kesinleşti kızçok şükür her şey yolunda şeker yüklemesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz malum son zamanlarda bir sürü haber çıktı
şeker yüklemesi ben yaptıracağım. canan karataya katılıyorum bu arada. eğer onun gibi besleniyorsanız. yaptırmayın zaten şeker çıkarsa karatayın dediklerini diyet olarak veriyor doktorlar. makarna yeme pilav yeme ekmek şeker zaten zehir. ama benim gibi bir oturuşta bir tabak makarna yeniyorsa. yada bir bardak meyve suyu bence kesin yapılmalı. çok yakın arkadaş çevremde şekeri çıkanlar var. zor bir durum.Günaydın anneler ayrıntılı ultrason yaptırdık cinsiyet kesinleşti kızçok şükür her şey yolunda şeker yüklemesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz malum son zamanlarda bir sürü haber çıktı
Tamam canım saol bilgi için.yarin cnm detyali. 19+5te. Kendi dr.muz degil Deniz Dr yapiyior. Yarim saat. Ozel sigortaya fiyati bilemiyorum. Benim dogum paketi. O yuzden 550tl yerine 385tl.
kuru fasülye nohut gerçekten etkiliyo. ben de geçen hafta öğleyin nohut yedim akşama resmen kıvrandım.oturduğum yede oturamadım.karnım o kadar sertti ki balon gibiydim. siz siz olun nohut kuru fasülye az yiyin tamam mı kızlargünaydın kızlar çalışanlara kolay gelsin, evdekilere de bol bol dinlenmeler :) ben gece gaz sancısından öldüm. sanırım gazdı ayaklarımı hareket ettiremedim uzun süre galiba öğle yediğim kuru fasülyeden oldu
Yok canım birşey söylemedi bana genelde ben gidince bu hafta bunu yapacağız deyip yapıyor önceden bir plan yapmıyor hastanede sira bulmak sorun olmuyor ondan sanırımcanım şeker yüklemesi için randevu aldınmı benim doktorum 29 nisanda sabah aç karnına 8.30 da burda ol dedi. yanındada yarım limon getir dedi.
sabah aç karnına yapılıyor öncesinde bi kan alıyorlar sonra yükleme yapıldıktan 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar. diye hatırlıyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canım gönlünü ferah tutkızlar bugün fetal eko çektireceğim. ters a dalgasının sebebini öğrenmiş olacağım. umarım nadir kesimdeyimdir ve bebeğimde bir problem yoktur. eğer bir problem varsa da umarım ki tedavi edilebilen bir şeydir. çok stresliyim. keşke hemen 12 olsa
Sevindim canim Allah saglik versimYarım saatten fazla sürdü parmak sayısına kadar baktı omurgasi beyni kalbi midesi ve diger butun organları tek tek gösterdi şükür herşey yolunda cıktı
Hayırlı olsun kızınızGünaydın anneler ayrıntılı ultrason yaptırdık cinsiyet kesinleşti kızçok şükür her şey yolunda şeker yüklemesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz malum son zamanlarda bir sürü haber çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?