2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım şeker yüklemesi için randevu aldınmı benim doktorum 29 nisanda sabah aç karnına 8.30 da burda ol dedi. yanındada yarım limon getir dedi.
sabah aç karnına yapılıyor öncesinde bi kan alıyorlar sonra yükleme yapıldıktan 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar. diye hatırlıyorum

Halı perde avize takım yapsam nasıl olur model güzel mı sizceEki Görüntüle 2250675
perde konusunda aslinda ben karartma storlari seviyorum. cocugu olanlar anlar ...
kizima henuz oda yapmayacagim. ama yapacagim zaman karartma stor kesin...
ben de bunu diyecektim kızımın odasına perde almadım. kalın fon perde kullandım. gece olunca ya da gündüz uykusunda kapatıyorum çok güzel oluyor. zaten gece karanlık yerde yatsın diyorlar.kordidora da bir gece lambası koydum. bakacağım zaman onu kullanıyorum. karanlıktan korkar diye düşünmeyin bebeklikten böyle yatınca hiç garipsemiyorlar. hatta o karanlıkta yolu bulup bizim odaya geliyor anne ben geldim diyo
hatta bir arkadaş masa lambası al yazmıştı. o da çok kullanışlı çünkü diğer türlü ışık direkt bebişin gözüne giriyor. masa lambası olunca gece onu uyandırmadan bile altını temizleyebilirsin. ay yine çok uzun yazdım galiba

kızlar 2 gündür çok kötüyüm öksürük hapşırık mahvoldum. boğazım çok kötü ağrıyor. limonlu su içiyorum başka ne yapabilirim. öksürdükçe kasıklarıma sancı giriyor.
ailem uzakta gelemiyorlar bende oğlumamı bakayım kendimemi şaştım kaldım. sağolsun komşularım arayıp soruyorlar. bi ihtiyacın varmı diye. ailesi yakın olanlar nekadar şanslısınız

günaydın kızlar çalışanlara kolay gelsin, evdekilere de bol bol dinlenmeler :) ben gece gaz sancısından öldüm. sanırım gazdı ayaklarımı hareket ettiremedim uzun süre galiba öğle yediğim kuru fasülyeden oldu

canım çok şanslısın inan ben işe başladığımda bekardım nişan durumum oldu patron odaya çekti beni evlenince çalışacak mısın eşinin durumu nasıl çocuk düşünüyor musun bu sorulara maruz kaldım,çocuk olursa eğer benim haberim olsun ilk falan öyle bir patron. çocuk oldu benim düşük riskim oldu doktor uzun bir rapor verdi mecbur söylemek zorunda kaldım bu sefer direk bebekten sonra çalışacak mısın kim bakacak bu sorular. inanın özel sektörde çalışmak ve anne olmak zor iş yoğun zaten birde bebek sağlıklı onun stresi evde zaten iş yemek temizlik Allah yardımcımız olsun kızlar

ideali 20 ile 24. hafta arasında yapılması. kağıt veriyorlar. zaten doktorun liste gibi bir şeyi oluyor baktıklarını hemşireye söylüyor o yazıyor.

Canım sen ayrintili ultrasona girdin mi?kendi doktorumuz mu yapacak yoksa farkli birisi mi?fiyat ne oluyordu dogum paketi ve ozel saglik sigortasi olanlara?ay ne cok soru sordumbenim haftaya normal kontrolüm varda
yarin cnm detyali. 19+5te. Kendi dr.muz degil Deniz Dr yapiyior. Yarim saat. Ozel sigortaya fiyati bilemiyorum. Benim dogum paketi. O yuzden 550tl yerine 385tl.

Gecmis olsun. İhlamur ic canim.

Ben oglumda yaptirdim. Simdi de yaptiririm. İcilen alti ustu 1 bardak sekerli su. Yenen cikolata pasta ile zaten ayni seker miktari aliniyor.
Anne ya da bebekte seker hastaligi ile ilgili sorun yasanacagina, testi yaptirip gerekli onlemi almayi tercih ederim ben canim.

şeker yüklemesi ben yaptıracağım. canan karataya katılıyorum bu arada. eğer onun gibi besleniyorsanız. yaptırmayın zaten şeker çıkarsa karatayın dediklerini diyet olarak veriyor doktorlar. makarna yeme pilav yeme ekmek şeker zaten zehir. ama benim gibi bir oturuşta bir tabak makarna yeniyorsa. yada bir bardak meyve suyu bence kesin yapılmalı. çok yakın arkadaş çevremde şekeri çıkanlar var. zor bir durum.

kuru fasülye nohut gerçekten etkiliyo. ben de geçen hafta öğleyin nohut yedim akşama resmen kıvrandım.oturduğum yede oturamadım.karnım o kadar sertti ki balon gibiydim. siz siz olun nohut kuru fasülye az yiyin tamam mı kızlar

kızlar bugün fetal eko çektireceğim. ters a dalgasının sebebini öğrenmiş olacağım. umarım nadir kesimdeyimdir ve bebeğimde bir problem yoktur. eğer bir problem varsa da umarım ki tedavi edilebilen bir şeydir. çok stresliyim. keşke hemen 12 olsa

Yok canım birşey söylemedi bana genelde ben gidince bu hafta bunu yapacağız deyip yapıyor önceden bir plan yapmıyor hastanede sira bulmak sorun olmuyor ondan sanırım

Güzel haberlerini bekliyoruz canım gönlünü ferah tut

Yarım saatten fazla sürdü parmak sayısına kadar baktı omurgasi beyni kalbi midesi ve diger butun organları tek tek gösterdi şükür herşey yolunda cıktı
Sevindim canim Allah saglik versim peki yuz tipi hakkinda az cok bi kaniya variliyo mu yani bi fikrin oldu mu goruntulerden

Hayırlı olsun kızınız
Ben oğlumda şeker yüklemesi yaptırmıştım, şimdi de yaptırmayı düşünüyorum

Ali express ten anne çantaları paylaşılmıştı. O çantaları nette görüyorum fiyatları 120 civarı. Ali de daha uygun fakat daha önce güvenip alışveriş yapmadım. Var mı aranızda anne çantasından ya da farklı malzemeler alan? Bazı forum sitelerinde 5-6 ay da gelmiyor kargolar yazmışlar. Aldığınız linkleri atarsanız sevinirim. Belirli kullanıcılardan mı almak gerekli acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…