Eğer sizin ve ailenzn eşinde şeker hastalgi yoksa daha önce iri bebek dogurmamsnz ve önceki hamilelklernzde hamile sekerinz cikmamssa ve aşırı kilolu deglsnz açlık ve tokluk kan sekerne bakılması yeterli dedi dün tvdeki doktor tabi ben karatayin dediklerini de dinldm ve karar sizin.Günaydın anneler ayrıntılı ultrason yaptırdık cinsiyet kesinleşti kızçok şükür her şey yolunda şeker yüklemesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz malum son zamanlarda bir sürü haber çıktı
Evet aşırı kusmam vardı ilk 3 buçuk ay yiyemedenNeden kilo vermiştin ilk aylarda yiyemiyor muydun
Icilen şekerli şu direk kana karışıyor ve pasta ile kiyaslnmz canım. Ama şu da var sürekli kola gazoz asitli aşırı şekerli şeyler iciyrsnz dedgnz gibi.Ben oglumda yaptirdim. Simdi de yaptiririm. İcilen alti ustu 1 bardak sekerli su. Yenen cikolata pasta ile zaten ayni seker miktari aliniyor.
Anne ya da bebekte seker hastaligi ile ilgili sorun yasanacagina, testi yaptirip gerekli onlemi almayi tercih ederim ben canim.
mantığı anlayamadım canım. şekeri pastaya katınca yada suya katınca ne fark edecekki. şekerli su içiriyorlar. benim içtiğim sprite'a benziyordu. meyveli bir gazozdu. ve evet bir tabak makarna kadar şeker var içinde. kuzenimin eşinde çıktı gebelik şekeri ilk bebeği kilolu falanda değil. gayet sert bir diyet verdiler. meyve bile yiyemiyordu.Icilen şekerli şu direk kana karışıyor ve pasta ile kiyaslnmz canım. Ama şu da var sürekli kola gazoz asitli aşırı şekerli şeyler iciyrsnz dedgnz gibi.
benimde dünden beri boğazım çok ağırıyor. bugünde hapşırık başladı. karnımdakini ayrı kucağımdakini ayrı düşünüyorum pof hasta olmasamGünaydın güzeller anneler.. İnşallah herkes güzel sonuçlarla gelir hastalara da çok geçmiş olsun ciciler alanlar da güle güle güzel günlerde kullansın birikmiş sayfalar cümleten güzellikler diliyorum... Ben de bu kış iyileşemedim ya öksürük geçti boğaz baş ağrısı başladı kaç gündür çok rahatsızım.. Ama yine de hamdolsun bebişlerimiz iyi olsun ben hala hiç bişey almadım bir başlıcam bin başlıcam herhalde eksikler çok..
Çok geçmiş olsun sana da canım uyanır uyanmaz ılık su içtim limon koymadım çünkü yakıyor bildiğin yara gibi yumuşattı biraz su ama bakalım inşallah geçer benim çocuklar da hasta aynı şekilde karnımdaki de keyfi yerinde gibi tepikler atıyor inşallah iyidir onlar da.. Oyy havalar düzelse de artık rahatlasak inşallah.. Öğlen de ıhlamur içerim çocuklara ballı zencefil veriyorum öksürük leri için.. Bakalım doktora gerek kalmaz inşallahbenimde dünden beri boğazım çok ağırıyor. bugünde hapşırık başladı. karnımdakini ayrı kucağımdakini ayrı düşünüyorum pof hasta olmasam
oğlum ocak doğumlu benim. aralık ortasını geçene kadar çalıştım. hasta olmadım. herkes gripli iken ben işe gidip geldim. sonra ne oldu izine çıktım ve evdeyken sıcacık evimde grip oldum doğuma az kala ben kesin yazında olurum yani.Çok geçmiş olsun sana da canım uyanır uyanmaz ılık su içtim limon koymadım çünkü yakıyor bildiğin yara gibi yumuşattı biraz su ama bakalım inşallah geçer benim çocuklar da hasta aynı şekilde karnımdaki de keyfi yerinde gibi tepikler atıyor inşallah iyidir onlar da.. Oyy havalar düzelse de artık rahatlasak inşallah.. Öğlen de ıhlamur içerim çocuklara ballı zencefil veriyorum öksürük leri için.. Bakalım doktora gerek kalmaz inşallah
Canım valla bende almadım hiç bişey daha 7 aylık olsun öyle almayı düşünüyoruz biz hem ben de kendimi toparlıyım biraz daha.. ama yavaş yavaş bakınıyorum öyle en azından fikir oluşurGünaydın güzeller anneler.. İnşallah herkes güzel sonuçlarla gelir hastalara da çok geçmiş olsun ciciler alanlar da güle güle güzel günlerde kullansın birikmiş sayfalar cümleten güzellikler diliyorum... Ben de bu kış iyileşemedim ya öksürük geçti boğaz baş ağrısı başladı kaç gündür çok rahatsızım.. Ama yine de hamdolsun bebişlerimiz iyi olsun ben hala hiç bişey almadım bir başlıcam bin başlıcam herhalde eksikler çok..
guzel sonuclar al insallah cnm.kızlar bugün fetal eko çektireceğim. ters a dalgasının sebebini öğrenmiş olacağım. umarım nadir kesimdeyimdir ve bebeğimde bir problem yoktur. eğer bir problem varsa da umarım ki tedavi edilebilen bir şeydir. çok stresliyim. keşke hemen 12 olsa
hepsi kana karisiyor canim.Icilen şekerli şu direk kana karışıyor ve pasta ile kiyaslnmz canım. Ama şu da var sürekli kola gazoz asitli aşırı şekerli şeyler iciyrsnz dedgnz gibi.
Allah yardımcın olsun korktuklarından emin umduklariniza nail eylesin. Güzel haberi bekliyoruz inşallah.kızlar bugün fetal eko çektireceğim. ters a dalgasının sebebini öğrenmiş olacağım. umarım nadir kesimdeyimdir ve bebeğimde bir problem yoktur. eğer bir problem varsa da umarım ki tedavi edilebilen bir şeydir. çok stresliyim. keşke hemen 12 olsa
aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse:) ben ilk günden söledim hamile olduğumu, hala kabullenemedicanım çok şanslısın inan ben işe başladığımda bekardım nişan durumum oldu patron odaya çekti beni evlenince çalışacak mısın eşinin durumu nasıl çocuk düşünüyor musun bu sorulara maruz kaldım,çocuk olursa eğer benim haberim olsun ilk falan öyle bir patron. çocuk oldu benim düşük riskim oldu doktor uzun bir rapor verdi mecbur söylemek zorunda kaldım bu sefer direk bebekten sonra çalışacak mısın kim bakacak bu sorular. inanın özel sektörde çalışmak ve anne olmak zor iş yoğun zaten birde bebek sağlıklı onun stresi evde zaten iş yemek temizlik Allah yardımcımız olsun kızlar
ne kadar gıcık patronlar var ya. benim aynı iş yerinde 2 gebeliğim bu. 2 sene öncede hamileydim. benimki duyunca tek üzüldüğü konu en eski mühendisi benim ekibin başındayım sen gidince kim toparlayacak işleri geri kalan acemi dedi. ne surat astı ne başka birşey. kendileri anne değil mi yada eşleri yokmu bir kadının mutluluğunu nasıl böyle zehir ederler yaaynı şeyleri yaşamışız nerdeyse:) ben ilk günden söledim hamile olduğumu, hala kabullenemedi
teşekkür ederim ilk bebeğimde dpoktora uça uça giderdim. bunda her seferinde korkuyorum. kötü bir şey diyecekler diye randevu bile almak istemiyorumAllah yardımcın olsun korktuklarından emin umduklariniza nail eylesin. Güzel haberi bekliyoruz inşallah.
maşallah canım şanslıymışsın, Allah patronunda iyisiyle karşılaştırsınne kadar gıcık patronlar var ya. benim aynı iş yerinde 2 gebeliğim bu. 2 sene öncede hamileydim. benimki duyunca tek üzüldüğü konu en eski mühendisi benim ekibin başındayım sen gidince kim toparlayacak işleri geri kalan acemi dedi. ne surat astı ne başka birşey. kendileri anne değil mi yada eşleri yokmu bir kadının mutluluğunu nasıl böyle zehir ederler ya
Ben bebek icin battaniyeAli express ten anne çantaları paylaşılmıştı. O çantaları nette görüyorum fiyatları 120 civarı. Ali de daha uygun fakat daha önce güvenip alışveriş yapmadım. Var mı aranızda anne çantasından ya da farklı malzemeler alan? Bazı forum sitelerinde 5-6 ay da gelmiyor kargolar yazmışlar. Aldığınız linkleri atarsanız sevinirim. Belirli kullanıcılardan mı almak gerekli acaba?
Bebek iicin henuz baska bisey almadim ama ceyizime bile baya bisey almistim ordan okurken kirtaaiye malzemesi vs... ebay den de cok aldim...Artik 1 dolara bile urun alsan vergi gelecekmis paket acma parasi doye biseyAli express ten anne çantaları paylaşılmıştı. O çantaları nette görüyorum fiyatları 120 civarı. Ali de daha uygun fakat daha önce güvenip alışveriş yapmadım. Var mı aranızda anne çantasından ya da farklı malzemeler alan? Bazı forum sitelerinde 5-6 ay da gelmiyor kargolar yazmışlar. Aldığınız linkleri atarsanız sevinirim. Belirli kullanıcılardan mı almak gerekli acaba?
Gören herkes babaya benzettiSevindim canim Allah saglik versimpeki yuz tipi hakkinda az cok bi kaniya variliyo mu yani bi fikrin oldu mu goruntulerden
Canım yapılan tüm testler öncesi iyi bir arastrn derim sadece. Kolay gelsnmantığı anlayamadım canım. şekeri pastaya katınca yada suya katınca ne fark edecekki. şekerli su içiriyorlar. benim içtiğim sprite'a benziyordu. meyveli bir gazozdu. ve evet bir tabak makarna kadar şeker var içinde. kuzenimin eşinde çıktı gebelik şekeri ilk bebeği kilolu falanda değil. gayet sert bir diyet verdiler. meyve bile yiyemiyordu.
Battaniye ve bebek bakim cantasi almistimAli express ten anne çantaları paylaşılmıştı. O çantaları nette görüyorum fiyatları 120 civarı. Ali de daha uygun fakat daha önce güvenip alışveriş yapmadım. Var mı aranızda anne çantasından ya da farklı malzemeler alan? Bazı forum sitelerinde 5-6 ay da gelmiyor kargolar yazmışlar. Aldığınız linkleri atarsanız sevinirim. Belirli kullanıcılardan mı almak gerekli acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?