2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eğer sizin ve ailenzn eşinde şeker hastalgi yoksa daha önce iri bebek dogurmamsnz ve önceki hamilelklernzde hamile sekerinz cikmamssa ve aşırı kilolu deglsnz açlık ve tokluk kan sekerne bakılması yeterli dedi dün tvdeki doktor tabi ben karatayin dediklerini de dinldm ve karar sizin.

Icilen şekerli şu direk kana karışıyor ve pasta ile kiyaslnmz canım. Ama şu da var sürekli kola gazoz asitli aşırı şekerli şeyler iciyrsnz dedgnz gibi.

Icilen şekerli şu direk kana karışıyor ve pasta ile kiyaslnmz canım. Ama şu da var sürekli kola gazoz asitli aşırı şekerli şeyler iciyrsnz dedgnz gibi.
mantığı anlayamadım canım. şekeri pastaya katınca yada suya katınca ne fark edecekki. şekerli su içiriyorlar. benim içtiğim sprite'a benziyordu. meyveli bir gazozdu. ve evet bir tabak makarna kadar şeker var içinde. kuzenimin eşinde çıktı gebelik şekeri ilk bebeği kilolu falanda değil. gayet sert bir diyet verdiler. meyve bile yiyemiyordu.

Günaydın güzeller anneler.. İnşallah herkes güzel sonuçlarla gelir hastalara da çok geçmiş olsun ciciler alanlar da güle güle güzel günlerde kullansın birikmiş sayfalar cümleten güzellikler diliyorum... Ben de bu kış iyileşemedim ya öksürük geçti boğaz baş ağrısı başladı kaç gündür çok rahatsızım.. Ama yine de hamdolsun bebişlerimiz iyi olsun ben hala hiç bişey almadım bir başlıcam bin başlıcam herhalde eksikler çok..

benimde dünden beri boğazım çok ağırıyor. bugünde hapşırık başladı. karnımdakini ayrı kucağımdakini ayrı düşünüyorum pof hasta olmasam

benimde dünden beri boğazım çok ağırıyor. bugünde hapşırık başladı. karnımdakini ayrı kucağımdakini ayrı düşünüyorum pof hasta olmasam
Çok geçmiş olsun sana da canım uyanır uyanmaz ılık su içtim limon koymadım çünkü yakıyor bildiğin yara gibi yumuşattı biraz su ama bakalım inşallah geçer benim çocuklar da hasta aynı şekilde karnımdaki de keyfi yerinde gibi tepikler atıyor inşallah iyidir onlar da.. Oyy havalar düzelse de artık rahatlasak inşallah.. Öğlen de ıhlamur içerim çocuklara ballı zencefil veriyorum öksürük leri için.. Bakalım doktora gerek kalmaz inşallah

oğlum ocak doğumlu benim. aralık ortasını geçene kadar çalıştım. hasta olmadım. herkes gripli iken ben işe gidip geldim. sonra ne oldu izine çıktım ve evdeyken sıcacık evimde grip oldum doğuma az kala ben kesin yazında olurum yani.

Canım valla bende almadım hiç bişey daha 7 aylık olsun öyle almayı düşünüyoruz biz hem ben de kendimi toparlıyım biraz daha.. ama yavaş yavaş bakınıyorum öyle en azından fikir oluşur

guzel sonuclar al insallah cnm.
hepsi kana karisiyor canim.
muhtemelen karisma hizindan bahsediyorsundur ama ben sakinca gormuyorum. seker cunku ciddi bir problem benim icin..atlamak istemem.

Allah yardımcın olsun korktuklarından emin umduklariniza nail eylesin. Güzel haberi bekliyoruz inşallah.

Aliexpress....
ben sanirim 3 yildir aliyorum. orgu malzemeleri ama benim. magazalarin guvenilirlik puanlari var. onlara dikkat edin. en uzun 1 ayda geldi bana. bir sefer kargo kaybolmus onun da parasini iade ettiler. bir de urun ucreti 22 euro altinda olsun..yoksa gumruk vergisi odersiniz. ona dikkat. kanun bu yani..
Ayrica 28mart yildonumleri. o yuzden ekstra indirimleri var. onu bekleyin derim.

aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse:) ben ilk günden söledim hamile olduğumu, hala kabullenemedi

aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse:) ben ilk günden söledim hamile olduğumu, hala kabullenemedi
ne kadar gıcık patronlar var ya. benim aynı iş yerinde 2 gebeliğim bu. 2 sene öncede hamileydim. benimki duyunca tek üzüldüğü konu en eski mühendisi benim ekibin başındayım sen gidince kim toparlayacak işleri geri kalan acemi dedi. ne surat astı ne başka birşey. kendileri anne değil mi yada eşleri yokmu bir kadının mutluluğunu nasıl böyle zehir ederler ya

maşallah canım şanslıymışsın, Allah patronunda iyisiyle karşılaştırsın

Ben bebek icin battaniye
Bebek iicin henuz baska bisey almadim ama ceyizime bile baya bisey almistim ordan okurken kirtaaiye malzemesi vs... ebay den de cok aldim...Artik 1 dolara bile urun alsan vergi gelecekmis paket acma parasi doye bisey o yuzden luzumlu gormedikce almayadabilirim bu kadar sk bundan sonra

Canım yapılan tüm testler öncesi iyi bir arastrn derim sadece. Kolay gelsn

Battaniye ve bebek bakim cantasi almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…