2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
guzel sonuclar al insallah cnm.

hepsi kana karisiyor canim.
muhtemelen karisma hizindan bahsediyorsundur ama ben sakinca gormuyorum. seker cunku ciddi bir problem benim icin..atlamak istemem.
ben 2 hafta önce kan verirken karşımdaki hamile kadına bildiğin sofra şekeri ile su içirdiler. bana gazoz vermişlerdi elmalı. hatta eşim dalga geçmişti ooo gazoz vermişler bana yokmu diye. karşımdakine ise şekeri tarttılar ve suya karıştırdılar. kızcağıza içirdiler. bana ne ben gazoz istiyorum diyeceğim.

Canım yapılan tüm testler öncesi iyi bir arastrn derim sadece. Kolay gelsn
araştırdım merak etmeyin ben bir sakınca görmüyorum açıkçası öyle abartıldığı gibi bir şeker değil katılan şekeri geçen hafta gördüm. benimki gazozdu ama geçen hafta kan verirlen bir bayana bildiğin sofra şekeri ile su yaptılar. herhangi bir tatlı bir bardak kola yada bir tabak makarna kadar şeker var içtim biliyorum. ama yine söylüyorum canan karatay haklı yaptırmayın onun gibi besleniliyorsa saçma. çünkü çıkarsa şeker canan karatayın listesini diyet olarak veriyor doktorlar. ama ben çok az kişinin öylle beslendiğini düşünüyorum şahsen

oğlumun renkli ultrasonu ile kendi çok farklıydı. o kadar küçüklerki yapıldığında çok değişiyorlar. hatta burnu büyükmü bunun demiştik. oğlumun minnak bir burnu var şimdi
ayy yerim onun findik burnunu annesi.. hani tipi hakkinda genel bi profil ciziyomu onu merak etmistim aslinda insan herseyini merak ediyo

Tecrübeli annelere sorularımda bugünkü sorumu soruyorum arkadaşlar bebeğin tüm eşyaları sizce kaçıncı haftada tamamlanmalı her ihtimal düşünerek şu haftada hazır ol sonra bekle diyeceğiniz bir hafta var mi

Hamilelk sırasında degl öncesinde başlamk lazım aslnda sağlıklı beslenmye Karatay hep bunu soylyr canım dedgi gibi beslnmk degl tersi inan bana daha zor geliyor. Herkes içi nasıl rahat ederse çocuğu için onu yapar en iyisini anne bilir. Ben iyi ki tanmsm karatayi tüm kitaplarını videolarını da izlemsm diyorum.

Yaa yaz gelir de deli gibi soğuk içecekler içip yerim diye hayal ediyorum ben şimdi bile zor tutuyorum kendimi.. İnşallah düzeliriz yaa

evet maalesef işverenler sadece kendilerini ve işlerini düşünüyorlar ve günlük git gel 3 saatlik uzaklıkta işyerim buna rağmen fazla raporda almadım en sıkıntılı zamanlarımda çalıştım çalışıyorum da ama hala doğumdan sonra gelecek misin soru bu

teşekkür ederim ilk bebeğimde dpoktora uça uça giderdim. bunda her seferinde korkuyorum. kötü bir şey diyecekler diye randevu bile almak istemiyorum
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın endişeler boşa çıkar Allah bağışlasın bize yavrularımızı ama korkma inşallah herşey güzel olacaktır dua ile çok zorlu hamilelik öyküleri var ve inşallah sonuç mutluluk dua ile

ıhlamur, kabuk tarcın, karanfil, elma, limon. cayı. aslında bu cayın icinde zencefil ve havlucan da var ama alengirli zerzavatlar icin gebelikte bilemiyorum. gecmis olsun.

beni de bebek dogduktan sonra donmesi dusunduruyor gujan dedklerine katılamamak mumkun mu, yuzde yuz katılıyorum. ozel sektor korku cumhuriyeti malesef hasılı, kadın olmak, ozellikle ulkemizde, malesef...

snowmotion icini ferah tut e mi? guzel haberlerle donersin insallah canım

Bebek bakım çantasının resmini atar mısın bi ara. Şu önünde 3 göz biberonluk olan sırt çantasından mı? Geçen otobüste birinde gördüm aşırı büyük geldi.
TRY 30.15 | Anne Bezi Çanta Sırt Çantası Büyük Kapasiteli Bebek Nappy Annelik seyahat sırt çantası Tote
Bu sekilde canim benim aldigim saticida urun bitmis baya oluyo alali ama modeli buydu

Tamm canm saol karar vereyim yarın bakayım bende indirim de varken.

Canım valla bende almadım hiç bişey daha 7 aylık olsun öyle almayı düşünüyoruz biz hem ben de kendimi toparlıyım biraz daha.. ama yavaş yavaş bakınıyorum öyle en azından fikir oluşur
Böyle hiçbişeyi yok bebişin diye düşünüyorum arada cinsiyeti bekliyorduk şimdiye kadar şimdi de iyileşmeyi.. Dediğin gibi daha var inşallah hepsini de yaparız yavaş yavaş

36 hafta ve sonrasi dogumun olabilecegi haftalar olarak kabul ediliyor canim.
Ama sahsi fikrim erken dogum vs ihtimaline karsi 32.ci haftada en azindan temel ihtiyaclarin olmasi. Giyim bez hastane cantasi vs gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…