- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
ben 2 hafta önce kan verirken karşımdaki hamile kadına bildiğin sofra şekeri ile su içirdiler. bana gazoz vermişlerdi elmalı. hatta eşim dalga geçmişti ooo gazoz vermişler bana yokmu diye. karşımdakine ise şekeri tarttılar ve suya karıştırdılar. kızcağıza içirdiler. bana ne ben gazoz istiyorum diyeceğim.guzel sonuclar al insallah cnm.
hepsi kana karisiyor canim.
muhtemelen karisma hizindan bahsediyorsundur ama ben sakinca gormuyorum. seker cunku ciddi bir problem benim icin..atlamak istemem.
Evet aslinda daha cok kucukler anladim canim sagolasin cevaplar icinGören herkes babaya benzettiama daha yag dokuları oluşmadığı için çok benzetmedim ben 30. haftalarda daha net olur diye düşünüyorum
araştırdım merak etmeyin ben bir sakınca görmüyorum açıkçası öyle abartıldığı gibi bir şeker değil katılan şekeri geçen hafta gördüm. benimki gazozdu ama geçen hafta kan verirlen bir bayana bildiğin sofra şekeri ile su yaptılar. herhangi bir tatlı bir bardak kola yada bir tabak makarna kadar şeker var içtim biliyorum. ama yine söylüyorum canan karatay haklı yaptırmayın onun gibi besleniliyorsa saçma. çünkü çıkarsa şeker canan karatayın listesini diyet olarak veriyor doktorlar. ama ben çok az kişinin öylle beslendiğini düşünüyorum şahsenCanım yapılan tüm testler öncesi iyi bir arastrn derim sadece. Kolay gelsn
oğlumun renkli ultrasonu ile kendi çok farklıydı. o kadar küçüklerki yapıldığında çok değişiyorlar. hatta burnu büyükmü bunun demiştik. oğlumun minnak bir burnu var şimdiEvet aslinda daha cok kucukler anladim canim sagolasin cevaplar icin
oğlumun renkli ultrasonu ile kendi çok farklıydı. o kadar küçüklerki yapıldığında çok değişiyorlar. hatta burnu büyükmü bunun demiştik. oğlumun minnak bir burnu var şimdi
Hamilelk sırasında degl öncesinde başlamk lazım aslnda sağlıklı beslenmye Karatay hep bunu soylyr canım dedgi gibi beslnmk degl tersi inan bana daha zor geliyor. Herkes içi nasıl rahat ederse çocuğu için onu yapar en iyisini anne bilir. Ben iyi ki tanmsm karatayi tüm kitaplarını videolarını da izlemsm diyorum.araştırdım merak etmeyin ben bir sakınca görmüyorum açıkçası öyle abartıldığı gibi bir şeker değil katılan şekeri geçen hafta gördüm. benimki gazozdu ama geçen hafta kan verirlen bir bayana bildiğin sofra şekeri ile su yaptılar. herhangi bir tatlı bir bardak kola yada bir tabak makarna kadar şeker var içtim biliyorum. ama yine söylüyorum canan karatay haklı yaptırmayın onun gibi besleniliyorsa saçma. çünkü çıkarsa şeker canan karatayın listesini diyet olarak veriyor doktorlar. ama ben çok az kişinin öylle beslendiğini düşünüyorum şahsen
Yaa yaz gelir de deli gibi soğuk içecekler içip yerim diye hayal ediyorum benoğlum ocak doğumlu benim. aralık ortasını geçene kadar çalıştım. hasta olmadım. herkes gripli iken ben işe gidip geldim. sonra ne oldu izine çıktım ve evdeyken sıcacık evimde grip oldum doğuma az kala ben kesin yazında olurum yani.
Bence 36 da hazır bekle canım ım..Tecrübeli annelere sorularımda bugünkü sorumu soruyorumarkadaşlar bebeğin tüm eşyaları sizce kaçıncı haftada tamamlanmalı her ihtimal düşünerek şu haftada hazır ol sonra bekle diyeceğiniz bir hafta var mi
evet maalesef işverenler sadece kendilerini ve işlerini düşünüyorlar ve günlük git gel 3 saatlik uzaklıkta işyerim buna rağmen fazla raporda almadım en sıkıntılı zamanlarımda çalıştım çalışıyorum da ama hala doğumdan sonra gelecek misin soru bune kadar gıcık patronlar var ya. benim aynı iş yerinde 2 gebeliğim bu. 2 sene öncede hamileydim. benimki duyunca tek üzüldüğü konu en eski mühendisi benim ekibin başındayım sen gidince kim toparlayacak işleri geri kalan acemi dedi. ne surat astı ne başka birşey. kendileri anne değil mi yada eşleri yokmu bir kadının mutluluğunu nasıl böyle zehir ederler ya
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın endişeler boşa çıkar Allah bağışlasın bize yavrularımızı ama korkma inşallah herşey güzel olacaktır dua ile çok zorlu hamilelik öyküleri var ve inşallah sonuç mutluluk dua ileteşekkür ederim ilk bebeğimde dpoktora uça uça giderdim. bunda her seferinde korkuyorum. kötü bir şey diyecekler diye randevu bile almak istemiyorum
Tamm cnm teşekkürler ben de bakmaya başlayayım biraz.tutkuu85 ben yıllardır aliyorum hic sorun.yasamadim.yasarsan zaten paran iaden ediliyor herseyimi ordan aldim hastane susleme malzemeleri vb vb
kızlar 2 gündür çok kötüyüm öksürük hapşırık mahvoldum. boğazım çok kötü ağrıyor. limonlu su içiyorum başka ne yapabilirim. öksürdükçe kasıklarıma sancı giriyor.
ailem uzakta gelemiyorlar bende oğlumamı bakayım kendimemi şaştım kaldım. sağolsun komşularım arayıp soruyorlar. bi ihtiyacın varmı diye. ailesi yakın olanlar nekadar şanslısınız
canım çok şanslısın inan ben işe başladığımda bekardım nişan durumum oldu patron odaya çekti beni evlenince çalışacak mısın eşinin durumu nasıl çocuk düşünüyor musun bu sorulara maruz kaldım,çocuk olursa eğer benim haberim olsun ilk falan öyle bir patron. çocuk oldu benim düşük riskim oldu doktor uzun bir rapor verdi mecbur söylemek zorunda kaldım bu sefer direk bebekten sonra çalışacak mısın kim bakacak bu sorular. inanın özel sektörde çalışmak ve anne olmak zor iş yoğun zaten birde bebek sağlıklı onun stresi evde zaten iş yemek temizlik Allah yardımcımız olsun kızlar
Bebek bakım çantasının resmini atar mısın bi ara. Şu önünde 3 göz biberonluk olan sırt çantasından mı? Geçen otobüste birinde gördüm aşırı büyük geldi.Battaniye ve bebek bakim cantasi almistim
TRY 30.15 | Anne Bezi Çanta Sırt Çantası Büyük Kapasiteli Bebek Nappy Annelik seyahat sırt çantası ToteBebek bakım çantasının resmini atar mısın bi ara. Şu önünde 3 göz biberonluk olan sırt çantasından mı? Geçen otobüste birinde gördüm aşırı büyük geldi.
Tamm canm saol karar vereyim yarın bakayım bende indirim de varken.Aliexpress....
ben sanirim 3 yildir aliyorum. orgu malzemeleri ama benim. magazalarin guvenilirlik puanlari var. onlara dikkat edin. en uzun 1 ayda geldi bana. bir sefer kargo kaybolmus onun da parasini iade ettiler. bir de urun ucreti 22 euro altinda olsun..yoksa gumruk vergisi odersiniz. ona dikkat. kanun bu yani..
Ayrica 28mart yildonumleri. o yuzden ekstra indirimleri var. onu bekleyin derim.
Tamm canm çok saol, diğer satıcılara bakarım ben.TRY 30.15 | Anne Bezi Çanta Sırt Çantası Büyük Kapasiteli Bebek Nappy Annelik seyahat sırt çantası Tote
Bu sekilde canim benim aldigim saticida urun bitmis baya oluyo alali ama modeli buydu
Böyle hiçbişeyi yok bebişin diye düşünüyorum arada cinsiyeti bekliyorduk şimdiye kadar şimdi de iyileşmeyi.. Dediğin gibi daha var inşallah hepsini de yaparız yavaş yavaşCanım valla bende almadım hiç bişey daha 7 aylık olsun öyle almayı düşünüyoruz biz hem ben de kendimi toparlıyım biraz daha.. ama yavaş yavaş bakınıyorum öyle en azından fikir oluşur
36 hafta ve sonrasi dogumun olabilecegi haftalar olarak kabul ediliyor canim.Tecrübeli annelere sorularımda bugünkü sorumu soruyorumarkadaşlar bebeğin tüm eşyaları sizce kaçıncı haftada tamamlanmalı her ihtimal düşünerek şu haftada hazır ol sonra bekle diyeceğiniz bir hafta var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?