2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnsanın en özel zamanlarını zehir ediyorlar yaa. Sonuçta genç neslin devamını sağlıyoruz burada:)) ülkemize, hayırlı sağlıklı akıllı bireyler yetiştiriyoruz ne kadar kutsal bir görev olduğunu anlayamıyorlar. Ben devlette çalışıyorum ama yine de zaman zaman mobinge uğradığım oluyor. Sorulan sorular belki onlara masumane geliyor ama tarafımca öyle algılayamıyorum.... Gerçekten çok zor. İş yerimde bir arkadaşımın yeğeni Almanya da 9 haftalık hamileymiş yoğun bakım hemşiresi. İşi risk taşıyabilir diye doktor raporuyla ücretli izine ayrılmış şuan evde maaşını da alıyor dedi. Sonra da 2 yıl yine ücretli izni var dedi. Yine aynı arkadaşımın diğer bir yeğeni Bursa da bir firmada Doğum sonrası 6 ay ücretsiz izin almış. İşe başlatmışlar 1 ay sonra işten çıkartmışlar. Resmen izin kullandığı için cezalandırmışlar, şaka gibi gerçekten... Allah bütün annelerin yardımcısı olsun, bütün kuzular annelerine doya doya büyüsün inşAllah.

arkadaşlar korkutmak istemem ama şeker yükleme testi yaptırmadığı için arkadaşım bebeğini 6.5 aylık kaybetti şeker direnci varmış bence yaptırın.1 icetea sekerinden.daha azmis yapılan test korkmayin
Bu arada arkadaslar aliexpressten alirken nakliyesiz alin.baktim o canta nakliyesi 38 tl onlari atlamayın ben dun 60 ,tl aldim ucretdiz kargo

36 hafta ve sonrasi dogumun olabilecegi haftalar olarak kabul ediliyor canim.
Ama sahsi fikrim erken dogum vs ihtimaline karsi 32.ci haftada en azindan temel ihtiyaclarin olmasi. Giyim bez hastane cantasi vs gibi...
Bence 32. Haftada hazır olsun ne olur ne olmaz

Teşekkür ederim cevaplar için önümde 12 haftam var o zaman hepsini ayni anda almak fazla masraflı olacağı için parca parca alıyordum ama bu kadar az az alirsamda yetişmeyecek dün pahalı ihtiyaçlardan bebek arabasını hallettik 25 26 gibi beşiği dolabı sonrada kıyafetleri olur tecrübesizlik çok zormuş bu konuda

36 dan sonra hazır olmalı bence bir çok arkadaşım 37 de doğum yaptı.

bende seninle ayni durumdayım canim daha cocuga ne giydirilir ilk zamanlar ne lazim olur onu bile bilmiyorum. Hicbirsey de almadim benimki temmuzda bile gelebilir yani kafam corba gibi nerden baslasam bilemiyorum

Stor perdeyi yikamasi temizlemesi zor diye normal perde alacağım. Zaten elektronik panjurlar var bizde, akşam yatirirken onları kapattim mi tamamdir.
Evde tulden başka perde yok onun odasına gündüz ve gece uykusunu ayird edebildim diye komple kesmeyen ama karartan bir perde yaptıracağını herhalde.
Dün dondurucuya nohut haslamis olmam ve bugün nohut pisirecek olmam Dun kayisi hosafi denedim ilk defa, tariften az sekee koydum ama çok sekerli geldi yine tadı, daha icmedim. 1lt suya 3yk seker koydum.
Bizim gruptan bir sorun çıkacağını, bebeklerin bizleri uzecegini düşünmüyorum. Kac haftayi bitirdi, daha da bir sey olmaz.
Sevindim canim Allah saglik versim peki yuz tipi hakkinda az cok bi kaniya variliyo mu yani bi fikrin oldu mu goruntulerden
Mart basi kontrolunde kayinvalidem esime benzetmisti bebegi :) ben daha elini kolunu zor ayird ediyorum, benzetme kısmına yukselemedim ahah
Biz senelerdir alisveris yapariz. Motor elektronikleri vs esimin sayfalarca alışverişi var. Kurun geldiği noktayla avantajini kaybetti.
Satici puani, yorumlari, kargo bedeli, yorumlardaki fotolar mühim.
Paket acma bedeli 5tl ondan korkmayin.

Normalde kışları hasta olurum, bu sene şükür olmadin. Hem ise gitmemek, is arkadaşlarımdan kapiyormusum belki de hem de motora binmemek etkiledi bence.
Yaza Allah kerim

Hayırlı haberlerle çıkarsın inşallah canim

bende seninle ayni durumdayım canim daha cocuga ne giydirilir ilk zamanlar ne lazim olur onu bile bilmiyorum. Hicbirsey de almadim benimki temmuzda bile gelebilir yani kafam corba gibi nerden baslasam bilemiyorum
En azından yenidoğan takımı kendin için pijama ve bebk bezi bulundurun hastaneye gidince olmazsa olmazları temin edin önce cıbıl kalmayın diğerlerini gönlünüzce alın

3 tane yeni doğan takimi var şapkalı falan ben yeter ya diyordum dün teyzem bunlari yarim günde kirletir dedi bir kisim diyorki cok alma hemen büyüyor bir kısım diyorki ilk zamanlar kusuyor bol bol al kafam çok karışık sanırım biz yaşayarak öğreneceğiz herşeyi

bende aynı durumdayım sizlerle bazen düşünüyorum sanki hiçbirşeyi yetişmeden doğacakmış gibi geliyor ne lazım ne fazla nasıl olacak düşününce gözüm korkuyor

Sadece alt üst/tulum toplamda 3 takımsa yetmez, kusmasa bile tulumuyla alt üstü takımıyla en az 6-7 takım olmalı.
Bazı bebek pek kusmuyor, benim kız öyle çok kusmadı ama terliyor, bez sızabiliyor falan yedekli olmak lazım. Bir de minnacık kıyafetler, 3 takımla makineyi de çalıştıramıyorsun çoğu zaman :)

Yine bana alışveriş yolları göründü yani :) dün yüklü bir alışverişten sonra 4 hafta birsey almayacağım o borc bitsin kiyafetede bakayim o zaman

Onu eczaneden sen alıyorsun kutu kola gıbı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…