2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
masallah canım, kaç dakika sürdü fetal eko benimde 18 nisanda randevum var.

Canım o kadar haklısın ki, herçekten öyleler

siz yazdikca dusundum de...
4 tane zibin takimi aldim ben. ic-dis zibin. alti patikli. sapka eldiven....
body ilk ay ben giydiremiyorum. giydirirken zarar veririm diye korkuyorum. o yuzden onlari 3-6 ay arasindan baslayarak aldim.
2 tane ikili alt ust takimi var. yeni dogan yine.
1 tane pijamasi var.
corap.
1 tane hastane cikisi alacagim. 5li alirim. cunku oglumdan kalan cok battaniye vs var.

geriye kalanlar 3-6 / 6-9 / 9-12 karisik seyler.
daha ekleme yaparim kesin de simdilik degil

O teyze grubu hiç bir zaman mutlu olmayacak hanımlar azda alsak ,çokta alsak ,emzirsekte, mama versekte(bir sonraki yorum konuları bu çünkü ), bebek kilolu olsada olmasada........hepbir yorum hep bir karşılaştırma bu yuzden cok takılmayalım kendimiz nasıl davranmaktan mutluysak ole yapalım. Benden nacizane tavsiye

kucağında bebeyi gören emiyormu mama mı veriyon emiyorsa zayıf bu doymuyordur. mama desen aaaa neden mama veriyon emzir emzir gelir. ya sana ne teyze ne istiyon lohusa anneden

canım ya ben oğlumda korkuyordum zorla giydirdim ama sonradan yandan çıtçıtlıları görünce hadi beee demiştim kolayı varmış ahanda aşağıda bu arada lcw ve sevi bebenin gördüğüm markalar

Eklentiler

• zıbın.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 53
canım ya ben oğlumda korkuyordum zorla giydirdim ama sonradan yandan çıtçıtlıları görünce hadi beee demiştim kolayı varmış ahanda aşağıda bu arada lcw ve sevi bebenin gördüğüm markalar
bunun kisa kollusundan var bben de cnm. zibin turu bunlar

Herkese merhaba

Neredeyse ilk günlerden beri takipteyim ama başından beri sıkıntılı, bol bulantılı ve soru işaretli bir hamilelik geçirdiğim için hiç yazasım gelmedi açıkcası. Son 2 haftadır amniyosentez sonucumu bekliyordum ve şükürler olsun bugün doktorum güzel haberi verdi Artık ben de hamile moduna girip, aranıza katılabilirimDarısı soru işaretleri, endişeleri olan, haber bekleyen tüm arkadaşların başına, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Kısaca kendimi tanıtayım :)
Yaş 39, İstanbul' da yaşıyorum, 7.5 yaşında 1. sınıfa giden bir oğlum var ve şimdi bir kız bekliyoruz. Kardeş kesinlikle düşünmüyoruz, allah isteyenlere versin derken bir anda sürpriz yumurtamızın haberini aldık İlk ay şoku atlatıp kendime gelemedim, 2 ay bulantılardan kafamı kaldıramadım, şu son 1,5 ay ise Nifty testi, amniyosentez vs kabus gibi geçti ve sonunda şükür bugünü gördük.

İlk mesajımı daha fazla uzatarak sizleri sıkmayayım :) Bundan sonra burdayım nasıl olsa Şimdilik hoşçakalın..

Gözün aydın sağlıkla gelsin minnoş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…