2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar çok güzel geçti kontrolum. ters a dalgam düzelmiş. bebeğin kalbi hem şekil olarak hemde boy olarak olması gereken büyüklükte. ritmi gayet güzel hiç bir problem görmüyorum dedi. çok mutlu oldum. kızım bir dakika bile durmadı yerinde kalbinin olduğu yere geliyor. tam ölçüm alacakken bir bakıyoruz ayaklarını dayamış. kıpır kıpırdı.

G
Gözün aydın ya çok sevindim inşallah hep güzel haberler alırız.. Sağlıkla gelsin prensesler & prensler

Gözün aydın canım çok sevindim.

Gozun aydin canim. Cok sevindim :)

bazilari cok alma bebek hemen büyüyor diyor bazilari da cok kusuyolar uzerlerini pisletiyorlar cok al diyor, bir de hediye cok gelir acele etmeyin alışveriş icin diyen de var. ilk bebekte biraz acemilik yasayacagiz anlasilan

Maşallah canım gözün aydın

Yaaaa çok çok çok mutlu oldum gözün aydın

bazilari cok alma bebek hemen büyüyor diyor bazilari da cok kusuyolar uzerlerini pisletiyorlar cok al diyor, bir de hediye cok gelir acele etmeyin alışveriş icin diyen de var. ilk bebekte biraz acemilik yasayacagiz anlasilan
gerçekten çabuk büyüyorlar ama şahsi görüşüm. bebeği tutmakta bile zorluk çekecek acemi anne bir de büyük bebek elbiseleri ile daha da zorlanır. o aldığımız 50 cm gözümüze minnacık gelecek elbiseler bile büyük gelecek. yeni doğana nasıl 3 ay kıyafet giydiriyorlar ben merak ediyorum ve evet kusuyorlar terliyorlar bezi değişirken değiyor. tamam 5 tane hastane çıkışına gerek yok ama günde 3-4 kere üst değişecek şekilde 2 günde bir çamaşır yıkamaya göre almakta fayda var hediyelere güvenmeyin oğluma en az 50 takım geldi. bazıları halen dolapta 3-4 yaş alanlar vardı. hediyeler ya süslü yada çok büyük geliyor.

Maşallah kuzuya çok sevindim cnm gözün aydın

Vallahi cok haklisiniz0 3 ay icin tulum aldim 3 tane bide yenidpgan setinde de varya bana diyolarki o kadar tulumu cocuk giyicek mi yahu bu cocuk o fazla bu fazla ne giyecek ben anlamadim bisey almaya korkar oldum daha arrik kimseyi dinlemicem

Allah saglik versin ikinize de

Banada hep öyle diyorlar cabuk buyur giyemez bn de 0-3 ayda aldım ama daha çok 3-6 ay aldım diyenlere geniş geniş giydiririm diyorum biraz büyükte olsalar yetmezse eğer yeni doğanlarım:)

Herkesin bir fikri var, evlenirken de en uyuz olduğum seydi. Sanane?
Ok yardimci olmak istiyorsunuz, niyet kötü değil. Sorarasak soyleyin de daha hamile konusu acilinca normal mi sezeryan mi diye sorup kendi hikayelerini anlatanlar, aman böyle yap diyenler
Önce soralım, sonra anlatilsin.
Ona gerek yok aman bunu almadan olmaz.

Araştırmalarımla yeterli fikre ulasamadigim nadir seyledi de gorumceme sordum, iki küçük cocugu var, en taze annelerden biri o cevremde.
Geri kalanlar sormadan söylüyor zaten :))))

Ya ben huysuz muyum bu ara ne?

snowmotion gecti gitti bak

Evet evlenirken ve nisanlilikta da ayniydi herkes yorumda bulunuyodu onzaman cok takmiyodum ama bebek konusunda cocuga iyce hassaslasinca acaba ben mi yanlis dusunuyorum acaba yanlis mi diye dusunmeye basliyorum hele dogunca kim bilir ne yorumlar ne yorumlar ne mudahaleler lohusa kafasiyla bakalim nasil cekilecek Allah selamet wersin

Çoğumuz sehirdeyiz sanırım? Baktik yetmedi kiyafet gider alırız. Cikamadik netten siparis veririz 2 güne gelir. Ana malzemeler olsun, saglikli sihhatli olsunlar gerisi dert değil.

Kesinlikle 7de bitirilmeli, erken doğum riski göz önünde bulundurulmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…