Sız kac kılo aldınız merak ettımKizlar umarim herkeş iyidir biz iyiyiz sukur doktor kontrolumuz vardi detayli sukurler olsun hersey iyi cikti 26 cm boyumuz 500 gr kilomuz olmus darisi digerlerinin basina opuyorumm
benim yaptırdığım hastanede laboratuvarda vermişlerdi. ama iki hafta önce bir bayana kendileri su hazırladı. umarım sistemleri değişmemiştir.Onu eczaneden sen alıyorsun kutu kola gıbı.
Gözün aydın ya çok sevindim inşallah hep güzel haberler alırız.. Sağlıkla gelsin prensesler & prenslerkızlar çok güzel geçti kontrolum. ters a dalgam düzelmiş. bebeğin kalbi hem şekil olarak hemde boy olarak olması gereken büyüklükte. ritmi gayet güzel hiç bir problem görmüyorum dedi. çok mutlu oldum. kızım bir dakika bile durmadı yerinde kalbinin olduğu yere geliyor. tam ölçüm alacakken bir bakıyoruz ayaklarını dayamış. kıpır kıpırdı.
Gözün aydın canım çok sevindim.kızlar çok güzel geçti kontrolum. ters a dalgam düzelmiş. bebeğin kalbi hem şekil olarak hemde boy olarak olması gereken büyüklükte. ritmi gayet güzel hiç bir problem görmüyorum dedi. çok mutlu oldum. kızım bir dakika bile durmadı yerinde kalbinin olduğu yere geliyor. tam ölçüm alacakken bir bakıyoruz ayaklarını dayamış. kıpır kıpırdı.
Gozun aydin canim. Cok sevindim :)kızlar çok güzel geçti kontrolum. ters a dalgam düzelmiş. bebeğin kalbi hem şekil olarak hemde boy olarak olması gereken büyüklükte. ritmi gayet güzel hiç bir problem görmüyorum dedi. çok mutlu oldum. kızım bir dakika bile durmadı yerinde kalbinin olduğu yere geliyor. tam ölçüm alacakken bir bakıyoruz ayaklarını dayamış. kıpır kıpırdı.
bazilari cok alma bebek hemen büyüyor diyor bazilari da cok kusuyolar uzerlerini pisletiyorlar cok al diyor, bir de hediye cok gelir acele etmeyin alışveriş icin diyen de var. ilk bebekte biraz acemilik yasayacagiz anlasilan3 tane yeni doğan takimi var şapkalı falan ben yeter ya diyordum dün teyzem bunlari yarim günde kirletir dedi bir kisim diyorki cok alma hemen büyüyor bir kısım diyorki ilk zamanlar kusuyor bol bol al kafam çok karışık sanırım biz yaşayarak öğreneceğiz herşeyi
Maşallah canım gözün aydınkızlar çok güzel geçti kontrolum. ters a dalgam düzelmiş. bebeğin kalbi hem şekil olarak hemde boy olarak olması gereken büyüklükte. ritmi gayet güzel hiç bir problem görmüyorum dedi. çok mutlu oldum. kızım bir dakika bile durmadı yerinde kalbinin olduğu yere geliyor. tam ölçüm alacakken bir bakıyoruz ayaklarını dayamış. kıpır kıpırdı.
Yaaaa çok çok çok mutlu oldum gözün aydınkızlar çok güzel geçti kontrolum. ters a dalgam düzelmiş. bebeğin kalbi hem şekil olarak hemde boy olarak olması gereken büyüklükte. ritmi gayet güzel hiç bir problem görmüyorum dedi. çok mutlu oldum. kızım bir dakika bile durmadı yerinde kalbinin olduğu yere geliyor. tam ölçüm alacakken bir bakıyoruz ayaklarını dayamış. kıpır kıpırdı.
gerçekten çabuk büyüyorlar ama şahsi görüşüm. bebeği tutmakta bile zorluk çekecek acemi anne bir de büyük bebek elbiseleri ile daha da zorlanır. o aldığımız 50 cm gözümüze minnacık gelecek elbiseler bile büyük gelecek. yeni doğana nasıl 3 ay kıyafet giydiriyorlar ben merak ediyorum ve evet kusuyorlar terliyorlar bezi değişirken değiyor. tamam 5 tane hastane çıkışına gerek yok ama günde 3-4 kere üst değişecek şekilde 2 günde bir çamaşır yıkamaya göre almakta fayda var hediyelere güvenmeyin oğluma en az 50 takım geldi. bazıları halen dolapta 3-4 yaş alanlar vardı. hediyeler ya süslü yada çok büyük geliyor.bazilari cok alma bebek hemen büyüyor diyor bazilari da cok kusuyolar uzerlerini pisletiyorlar cok al diyor, bir de hediye cok gelir acele etmeyin alışveriş icin diyen de var. ilk bebekte biraz acemilik yasayacagiz anlasilan
Çok şükür cnm gözün aydınçok teşekkür ederim arkadaşlar. inanın çok mutlu oldum bebeğim sağlıklı artık rahat bir nefes alabiliyorum
Maşallah kuzuya çok sevindim cnm gözün aydınkızlar çok güzel geçti kontrolum. ters a dalgam düzelmiş. bebeğin kalbi hem şekil olarak hemde boy olarak olması gereken büyüklükte. ritmi gayet güzel hiç bir problem görmüyorum dedi. çok mutlu oldum. kızım bir dakika bile durmadı yerinde kalbinin olduğu yere geliyor. tam ölçüm alacakken bir bakıyoruz ayaklarını dayamış. kıpır kıpırdı.
Vallahi cok haklisinizgerçekten çabuk büyüyorlar ama şahsi görüşüm. bebeği tutmakta bile zorluk çekecek acemi anne bir de büyük bebek elbiseleri ile daha da zorlanır. o aldığımız 50 cm gözümüze minnacık gelecek elbiseler bile büyük gelecek. yeni doğana nasıl 3 ay kıyafet giydiriyorlar ben merak ediyorum ve evet kusuyorlar terliyorlar bezi değişirken değiyor. tamam 5 tane hastane çıkışına gerek yok ama günde 3-4 kere üst değişecek şekilde 2 günde bir çamaşır yıkamaya göre almakta fayda var hediyelere güvenmeyin oğluma en az 50 takım geldi. bazıları halen dolapta 3-4 yaş alanlar vardı. hediyeler ya süslü yada çok büyük geliyor.
Allah saglik versin ikinize dekızlar çok güzel geçti kontrolum. ters a dalgam düzelmiş. bebeğin kalbi hem şekil olarak hemde boy olarak olması gereken büyüklükte. ritmi gayet güzel hiç bir problem görmüyorum dedi. çok mutlu oldum. kızım bir dakika bile durmadı yerinde kalbinin olduğu yere geliyor. tam ölçüm alacakken bir bakıyoruz ayaklarını dayamış. kıpır kıpırdı.
Banada hep öyle diyorlar cabuk buyur giyemez bn de 0-3 ayda aldım ama daha çok 3-6 ay aldım diyenlere geniş geniş giydiririm diyorum biraz büyükte olsalar yetmezse eğer yeni doğanlarım:)bazilari cok alma bebek hemen büyüyor diyor bazilari da cok kusuyolar uzerlerini pisletiyorlar cok al diyor, bir de hediye cok gelir acele etmeyin alışveriş icin diyen de var. ilk bebekte biraz acemilik yasayacagiz anlasilan
Evet evlenirken ve nisanlilikta da ayniydi herkes yorumda bulunuyodu onzaman cok takmiyodum ama bebek konusunda cocuga iyce hassaslasinca acaba ben mi yanlis dusunuyorum acaba yanlis mi diye dusunmeye basliyorum hele dogunca kim bilir ne yorumlar ne yorumlar ne mudahaleler lohusa kafasiyla bakalim nasil cekilecek Allah selamet wersinHerkesin bir fikri var, evlenirken de en uyuz olduğum seydi. Sanane?
Ok yardimci olmak istiyorsunuz, niyet kötü değil. Sorarasak soyleyin de daha hamile konusu acilinca normal mi sezeryan mi diye sorup kendi hikayelerini anlatanlar, aman böyle yap diyenler
Önce soralım, sonra anlatilsin.
Ona gerek yok aman bunu almadan olmaz.
Araştırmalarımla yeterli fikre ulasamadigim nadir seyledi de gorumceme sordum, iki küçük cocugu var, en taze annelerden biri o cevremde.
Geri kalanlar sormadan söylüyor zaten :))))
Ya ben huysuz muyum bu ara ne?
snowmotion gecti gitti bak
Çoğumuz sehirdeyiz sanırım? Baktik yetmedi kiyafet gider alırız. Cikamadik netten siparis veririz 2 güne gelir. Ana malzemeler olsun, saglikli sihhatli olsunlar gerisi dert değil.Evet evlenirken ve nisanlilikta da ayniydi herkes yorumda bulunuyodu onzaman cok takmiyodum ama bebek konusunda cocuga iyce hassaslasinca acaba ben mi yanlis dusunuyorum acaba yanlis mi diye dusunmeye basliyorum hele dogunca kim bilir ne yorumlar ne yorumlar ne mudahaleler lohusa kafasiyla bakalim nasil cekilecek Allah selamet wersin
Kesinlikle 7de bitirilmeli, erken doğum riski göz önünde bulundurulmalıTecrübeli annelere sorularımda bugünkü sorumu soruyorumarkadaşlar bebeğin tüm eşyaları sizce kaçıncı haftada tamamlanmalı her ihtimal düşünerek şu haftada hazır ol sonra bekle diyeceğiniz bir hafta var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?