2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben niye bebeği hissedemiyorum(
Ben de hissetmiyorum veya anlamıyoruz, boşver
Ben 18+ veya 19 + da net hissetmeye başlamıştım yanlış hatirlamiyorsam . Yakındır yani sizinde Allahın izniyle :) tok olduğunuzda uzanıp biraz kendinizi dinleyin . Herkes sola yat diyor ama ben encok arkama yaslanip otururken ve başım.hafif yuksekte uzanirken hissediyorum kızlar .

Oynuyor mu diye hic oturup dikkatimi ona vermedim. Hissediyorum deyince normal halinde hissediliyor saniyorum. Bir seyler var da bebek midir gaz mıdır duruma ayak uydurmaya calisan garibim organlarim midir bilemiyorum :)

S
Oynuyor mu diye hic oturup dikkatimi ona vermedim. Hissediyorum deyince normal halinde hissediliyor saniyorum. Bir seyler var da bebek midir gaz mıdır duruma ayak uydurmaya calisan garibim organlarim midir bilemiyorum :)
Su an da normal haldede evet belli ediyo kendini ama 17 18 19 ilk zamanlar da bulaşık yıkarken ya da yürürken anlamak zor bence :) tabi gelen tekmeye de bağlı :)

hosgeldin kudra,
yaslarımız ve oykulerimiz yakın birbirine. bebegini saglıkla kucagına almanı diliyorum.
sevgiler

hosgeldin kudra,
yaslarımız ve oykulerimiz yakın birbirine. bebegini saglıkla kucagına almanı diliyorum.
sevgiler

Evet takip ettim seni eminim senin kızın da benimki gibi sadece biraz nazlı, annelerini bi korkutmak istedi sıpalar :))
Ayrıca her sabah yazdığın günaydın mesajına da hayranım :) evde olan bir anne olarak sevgilerimi iletiyorum, çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum :)
Ben tam 1 sene önce kurumsal hayata veda ettim. Herkes boş durma sıkılırsın, kardeş yap bari diye takıldı ama saçmalamayın çocuk yapmaya mı işi bıraktım, keyif yapacağım ben dedim :)) sonuç, şimdi evde göbek büyütüyorum :) neymiş, büyük konuşmayacakmışız :)

Sevgiler..

kızlar uzun zamandır giremiyordum ben hiç bişe almadım daha bir çorap bile:) daha önce söylemişmiydim bilmiyorum kafasında bişey gördü kist olabilir dedi 3 lü tarama yaptırdı normal çıktı zamanla geçebilir dedi ama anne yüreği yinede tedirginim 5 nisanda kontrolüm detaylı ultrasyon var inşallah küçülme olur
çalışan anneyim eve gidince çok yorgun hissediyorum kendimi ayakta çalışmıyorum masa başıyım bedenimden ziyade zihnimi yoracak bir işim var muhasebe..ama ben eve gidince yorgun bitkin.. hiçbirşey yapmak istemiyorum uyumak istiyorum eşim kızıyor çok hantalsın yürüdüğün servis mesafesi diyor kan demir değerleri normal çıktı ondanmı desem
ne yapacağım bilemiyorum siz nasılsınız bana sizde akıl verin
67 ile hamile kaldım şuan 70-71 gidiyor benim tipim armut tipi kilo almaktanda korkuyorum:) boyum 1,65 ilk hamilelikten yedi kilo kaldı üzerimde

çok hoşmuş gerçekten bana da kuzenim ya kardeş yapsanıza abime de diyorum aynısını falan dedi. bende heh bunu büyüttüm de birde kardeş kaldı dedim. 2 hafta sonra spiralle hamile kaldığımı öğrendim. kuzenim takılıyor bana. lafımı bu kadar dinleyeceğini bilmiyordum diye.

Canım ben evde yatarken böyleyim sürekli uyuyorum sen çalışıyorsun bide çok normal öyle olman

bende masa başı ve aynen zihnimi yoracak bir işim var yazılımcıyım akşama kadar kodlara bakıyorum. akşam serviste tamamen pert durumda oluyorum. ama sonra evde 2 yaşındaki oğlum hadi saklambaç koşmaca derken açılıyorum. insan yattıkça yatası geliyor. bu doğru. bir şeyler yapmak için enerjiniz olmasa bile yapın enerjinizde gelecektir. bak zorunlu olunca o serviste bitmiş olan ben eve nasıl çıkacağımı düşünürken koştur koştur oyun oynayabiliyorum. uyku uykuyu getiriyor

Günaydın kızlarr❤ Bende bu ara aşırı sinirlilik ve tahammülsüzlük var.. biraz insanların kalbini kırıyorum sanırım sizde de varmı böyle bi durum?
bu bebeğimde değil ama ilk gebeliğimde vardı. iş arkadaşlarım çok sinirliydin ya diyorlardı. bunda biraz daha relax durumdayım. sanırım ilk gebeliğimden tecrübeli olduğum için aman boşver modundayım.

Evet yattıkça yatası geliyo insanın ama dışarı çıktığım da çok yoruluyorum hemen eve atmak istiyorum kendimi nefes nefese kalıyorum sürekli.. bide Bayılıcam korkusuda hala geçmedi onunda büyük etkisi oldu bende

Olabilir belki de.. Aslında herşeyi kafaya takan biri değilimdir ama örnek vereyim.. tv nin sesi çok yüksek açmışlar başım ağrıdı biraz kısın diye krize giriyorum sonradan gerek varmıyfı bu kadar sinire diye de kendime kızıyorum değişik bi haller

dışarı çıktığınızda daha az hareketli şeyler yapın yani yürüyüşü kısa tutup. bir parkta oturun açık hava çok iyi geliyor. özellikle benim gibi nefesi daralanlar için. bayılcam korkusu zor tabiki. benimde son haftalarımda işe gidip gelirken oluyordu gözüm tamamen gece gibi kararıp midem bulanıyordu. sonra kulak çınlamam oluyordu. insan çok korkuyor evet ama mümkünse yanınıza birini alıp çıkın. uyudukça uyuyoruz ve yorgunluğumuz artıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…