dışarı çıktığınızda daha az hareketli şeyler yapın yani yürüyüşü kısa tutup. bir parkta oturun açık hava çok iyi geliyor. özellikle benim gibi nefesi daralanlar için. bayılcam korkusu zor tabiki. benimde son haftalarımda işe gidip gelirken oluyordu gözüm tamamen gece gibi kararıp midem bulanıyordu. sonra kulak çınlamam oluyordu. insan çok korkuyor evet ama mümkünse yanınıza birini alıp çıkın. uyudukça uyuyoruz ve yorgunluğumuz artıyor bence.
Olabilir belki de.. Aslında herşeyi kafaya takan biri değilimdir ama örnek vereyim.. tv nin sesi çok yüksek açmışlar başım ağrıdı biraz kısın diye krize giriyorum sonradan gerek varmıyfı bu kadar sinire diye de kendime kızıyorum değişik bi haller
Ben de yurudukce daralıyorum nefes nefese kaliyorum dun tıkandım resmen sese karsi tahammulum yok resmen deliriyorum yüksek ses ve isiga ama normalde agresiftim.bebek sakin bir insan yaptı
Ben de yurudukce daralıyorum nefes nefese kaliyorum dun tıkandım resmen sese karsi tahammulum yok resmen deliriyorum yüksek ses ve isiga ama normalde agresiftim.bebek sakin bir insan yaptı
ben normaldede sakin değildim ilk gebeliğimde iyice çekilmez olmuştum. neyseki bunda tecrübe kaynaklı saçmalama bunda kızcak bir şey yok. diyerek zaptediyorum kendimi
kızlar uzun zamandır giremiyordum ben hiç bişe almadım daha bir çorap bile:) daha önce söylemişmiydim bilmiyorum kafasında bişey gördü kist olabilir dedi 3 lü tarama yaptırdı normal çıktı zamanla geçebilir dedi ama anne yüreği yinede tedirginim 5 nisanda kontrolüm detaylı ultrasyon var inşallah küçülme olur
çalışan anneyim eve gidince çok yorgun hissediyorum kendimi ayakta çalışmıyorum masa başıyım bedenimden ziyade zihnimi yoracak bir işim var muhasebe..ama ben eve gidince yorgun bitkin.. hiçbirşey yapmak istemiyorum uyumak istiyorum eşim kızıyor çok hantalsın yürüdüğün servis mesafesi diyor kan demir değerleri normal çıktı ondanmı desem
ne yapacağım bilemiyorum siz nasılsınız bana sizde akıl verin
67 ile hamile kaldım şuan 70-71 gidiyor benim tipim armut tipi kilo almaktanda korkuyorum:) boyum 1,65 ilk hamilelikten yedi kilo kaldı üzerimde
Masa başı iş, zihin yorgunluğu, eve gidince hiçbir şey yapmak istememe aynı durumdayız.
Bir enerji bulup bir şeyler yapmaya başlayınca ama devamı çorap söküğü gibi geliyor, kendini zorlamak lazım.
Bazen 8 de uyuduğum oluyor ama artık kendimi zorlamaya çalışıyorum, çünkü ne kadar dinlenirsem dinleneyim oh güzel dinlendim çok enerjiğim falan diyemiyorsun. Hareket ettikçe o enerji kendiliğinden geliyor.
kızlar uzun zamandır giremiyordum ben hiç bişe almadım daha bir çorap bile:) daha önce söylemişmiydim bilmiyorum kafasında bişey gördü kist olabilir dedi 3 lü tarama yaptırdı normal çıktı zamanla geçebilir dedi ama anne yüreği yinede tedirginim 5 nisanda kontrolüm detaylı ultrasyon var
Ben de hala hiç birşey almadım, sağlıklı olsunlar da herşey alınır acelesi yok inşallah güzel haberler alır rahatlarsın sen de..
Ben de ilk hamileligimde çalıştığım için senin gibiydim..aksam eve gelince kafam yorgun, pert oluyordum. zar zor birşeyler yer, laptop i alıp koltuğa çekilirdim :) nerdeyse bütün alışverişi netten araştırıp yapmıştım :) şimdi 1.sınıfa giden bir sıpa daha olunca, sabah yolladıktan sonra biraz dinlensem bile 15.30 da koşturmaca tekrar başlıyor. Okuldan al, park bahçe gönlünü eyle, yemeği çamaşırı ödevleri...bi de paşadan top oynarken koşmuyorsun diye azar işit :)) yani mecbur kalınca o enerji bulunuyor bi şekil sevgiler..
günaydın güzel anne adayları :)) ilk hamileliğimde inanılmaz sıcak alıyordum .. bunda ise uşuyorum :) dün dr kontrolumuz vardı boyu haftasına göre uzunmuş :) uzun boylu olacak gibi yaramaz bir sanıye durmadı . cinsiyetini göstermedi ama allahtan dna testinde kız olduğunu öğrenmiştik :) haftaya detaylıya gireyeceyiz çok heycanlıyım :) buarada bende henüz birşey almayanlardanım. ilk kızımdan kalanlara bakacayım önce neler sağlam neler sağlam değil cunku ambara kaldıralı yıllar oldu. ona göre de havalar biraz daha ısınıp yazlıklar ıyıce cıkınca alıs veriş yapacayım. kıbrs cok sıcak ilk hafta belki bir ıkı gun uzun gıydırebilirim onun dışında askılı body giyecek yoksa ısılık olur ilk kızımdan deneyımım bu :)
Canim aklima bak ne geldi. Bu sinirlilik genelde benim regl dongulerime denk geliyor. Vucut regl olamadigi icin o donemler daha gergin mutsuz depresif oluyorum. Oglumda da oyleydi. Sen de bi dikkat et bakalim.
Günaydınlarrr.. Ben de gerginim ben deee uykucuyum da evde çocuklar koştursun tepem atıyor sonra da üzülüyorum yumuşacık oluveriyorum inişli çıkışlı oluyorum baya hormonların istilası işte napcaz sağlık olsun da.. Ben de 67. 5 olmuşum 3.5 kilo ne ara geldi noldu bilmiyorm
Ben son randevumda sormayi unuttum kendi de bise demedi. Saglik ocagindan yaptirmam soylendi. Doktoruma yazdim. Doktorum zorunlu degilsiniz. Hemsireye doktorum gerek görmedi diyin dedi. Agri sislik iltihap yapabiliyor dedi. Ben hem şaşırdım hemde bana aşının etkisi ne olur diye de bi tedirginligim vardi doktor gerek yok deyince de bi degisik oldum :)