2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet havalar da biraz daha güzelleşsin annemle çıkmayı düşünüyorum bende yat yat nereye kadar. Temiz hava iyi geliyor gerçekten

çok normal gerçekten. insan daha az sabırlı oluyor. ama bu gebeliğimde dizginliyorum kendimi

Ben de yurudukce daralıyorum nefes nefese kaliyorum dun tıkandım resmen sese karsi tahammulum yok resmen deliriyorum yüksek ses ve isiga ama normalde agresiftim.bebek sakin bir insan yaptı
ben normaldede sakin değildim ilk gebeliğimde iyice çekilmez olmuştum. neyseki bunda tecrübe kaynaklı saçmalama bunda kızcak bir şey yok. diyerek zaptediyorum kendimi

Ben de yurudukce daralıyorum nefes nefese kaliyorum dun tıkandım resmen sese karsi tahammulum yok resmen deliriyorum yüksek ses ve isiga ama normalde agresiftim.bebek sakin bir insan yaptı

Bi ara ben de çok sakindim şaşırıyodum kendime.. şimdi öyle değilim ama tam bir cadı

Günaydın herkese,
Aliexpressten alışveriş yapacak arkadaşlar, bu ev ayakkabılarından çok memnun kalmıştık, kızımda 2 çift vardı, döndürüp döndürüp kullanıyorduk.
Tavsiye ederim.

Masa başı iş, zihin yorgunluğu, eve gidince hiçbir şey yapmak istememe aynı durumdayız.
Bir enerji bulup bir şeyler yapmaya başlayınca ama devamı çorap söküğü gibi geliyor, kendini zorlamak lazım.
Bazen 8 de uyuduğum oluyor ama artık kendimi zorlamaya çalışıyorum, çünkü ne kadar dinlenirsem dinleneyim oh güzel dinlendim çok enerjiğim falan diyemiyorsun. Hareket ettikçe o enerji kendiliğinden geliyor.

Ben de hala hiç birşey almadım, sağlıklı olsunlar da herşey alınır acelesi yok inşallah güzel haberler alır rahatlarsın sen de..
Ben de ilk hamileligimde çalıştığım için senin gibiydim..aksam eve gelince kafam yorgun, pert oluyordum. zar zor birşeyler yer, laptop i alıp koltuğa çekilirdim :) nerdeyse bütün alışverişi netten araştırıp yapmıştım :) şimdi 1.sınıfa giden bir sıpa daha olunca, sabah yolladıktan sonra biraz dinlensem bile 15.30 da koşturmaca tekrar başlıyor. Okuldan al, park bahçe gönlünü eyle, yemeği çamaşırı ödevleri...bi de paşadan top oynarken koşmuyorsun diye azar işit :)) yani mecbur kalınca o enerji bulunuyor bi şekil sevgiler..

günaydın güzel anne adayları :)) ilk hamileliğimde inanılmaz sıcak alıyordum .. bunda ise uşuyorum :) dün dr kontrolumuz vardı boyu haftasına göre uzunmuş :) uzun boylu olacak gibi yaramaz bir sanıye durmadı . cinsiyetini göstermedi ama allahtan dna testinde kız olduğunu öğrenmiştik :) haftaya detaylıya gireyeceyiz çok heycanlıyım :) buarada bende henüz birşey almayanlardanım. ilk kızımdan kalanlara bakacayım önce neler sağlam neler sağlam değil cunku ambara kaldıralı yıllar oldu. ona göre de havalar biraz daha ısınıp yazlıklar ıyıce cıkınca alıs veriş yapacayım. kıbrs cok sıcak ilk hafta belki bir ıkı gun uzun gıydırebilirim onun dışında askılı body giyecek yoksa ısılık olur ilk kızımdan deneyımım bu :)

Vallahi dedemi bile tersleyince anladım normal olmadığımı inşallah hamile diyip sallamıyorlardır beni yoksa işim zor ☺
Canim aklima bak ne geldi. Bu sinirlilik genelde benim regl dongulerime denk geliyor. Vucut regl olamadigi icin o donemler daha gergin mutsuz depresif oluyorum. Oglumda da oyleydi. Sen de bi dikkat et bakalim.

Annelere ve bebişlere selam :)
Kızlar aranızda tetanoz aşısı vurulmayacak olan var mı ? Yani doktoru yaptırmana gerek yok diyen ?
Ben vurulmdm canım eskiden aletler paslı fln olblyrms şuan öyle bir risk yok gerek de yok dedi. Ki zorunlu olsa da vurdurmzdm

Günaydınlarrr.. Ben de gerginim ben deee uykucuyum da evde çocuklar koştursun tepem atıyor sonra da üzülüyorum yumuşacık oluveriyorum inişli çıkışlı oluyorum baya hormonların istilası işte napcaz sağlık olsun da.. Ben de 67. 5 olmuşum 3.5 kilo ne ara geldi noldu bilmiyorm

Işte bilinçli doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…