2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Boşver veririz ben takmiyorum veririz havalar isinsn yuruyus yapcam kilolarimi. doktorum takıyor
Veririz tabi ama tombiş yuvarlak gezinicem yaa puff böreği gibi kabarık hem de ufak ayy çok komik oluyorum diğerlerinde de öyleydim demek bünyem bu kabul etmeliyim yola devam bana karışan yok doktor takmıyo hiç

Merhaba Ağustos böceği anneleri

Hayırlı olsun, Sağlıkla gelsin kızın, benim de 6 yaşında oğlum var, biz de sürekli koşturuyoruz maç yapıyoruz.. Kız olsaydı bi köşe de evcilik oynar hasta ya da yaşlı rolünü kapardım:))

Ben de Ali express e bakıyorum indirim 4 gün sürecekmiş. O anne bakım çantaları 45 tl ye inmiş. Alınabilecek olanları paylaşırsan bize de fikir olsun. Çanta alıcam bende.

Kızlar Tahammülsüzlük ve sinirlilik hali arada bana da geliyor. Oğlum tv sesini açıyor hemen kıstırıyorum. Normal bir süreç hormonlar tavan:)
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun
Bu arada ben 2017 de Ales’e girmiştim puanlar 5 yıl geçerli diye araştırdım 2017 yi de kapsıyor mu? Bilgisi olan var mı? 2020 de Şubat yada Eylül döneminde yüksek yapmayı düşünüyorum ama 3 yıl geçerli ise puanım yanacak ona göre bu sene 3 sınav var birine girmem gerekecek.

erkek çocukları gerçekten yaramaz ya hastanede oğlumla yaşıt bir kız çocuğu annesinin yanında oturuyordu akıllı akıllı ya dedim benim oğlum olsaydı şimdiye 5-6 kere koridorda koşturmuştu. 3 kez asansöre binelim diye beni sürüklemişti. en az 2-3 kerede düşme tehlikesi yaşamıştık. inşallah kızım akıllı bir çocuk olur

okurken kendimi gördüm bende muhasebe sorumlusu olarak calisiyorum aksama kadar bin tane şeyle ugrasiyorum kafam bidon gibi oluyor eve gidince yorgun dusuyorum. haftasonu desen temizlik ütü vs ile geçiyor. Disari cikip gezeyim dolaşayım desen evin işi kaliyor.
bu arada ben bugun detaylı ultrasona girdim. bebek gayet saglikli dedi doktorum 440 gr olmuş bende 4.5 kilo almisim. 21 hafta 4 gunluk oldu bebisim. kalbine beynine midesine damarlarina herşeyine bakti. ufaklik yüzüne eliyle ve ayağıyla kapatti guzel poz alamadik ama olsun. Bebek ters dedi doktorum eger düzelmezse sezeryan olur dedi.

Günaydın kızlar benmde kaç gündür başım agryo gece burun tikanikligiyla uyanıyorum illadin bağımlısıyım ztn onu çok kullandığım için vicdan azabı cekiyrm zararliymis
benim hamileliğimin başından beri tıkalı ya. hiç açılmadı hep bir nefes alamıyorum modundayım.

daha donmesi icin cokkkkk zamani var canim.... 30lu haftalardan sonra donuyorlar. bazen dogumdan 1 gun once bile dönen var

Hoşgeldin bakalım sende aramıza..umarım hep hayırlı haberlerle dönmek nasip olur doktorlardan..sonucunun temiz çıkmasına sevindim..saglilikli bir şekilde alalım.kucagimiza insallah

Günaydın kızlar benmde kaç gündür başım agryo gece burun tikanikligiyla uyanıyorum illadin bağımlısıyım ztn onu çok kullandığım için vicdan azabı cekiyrm zararliymis
canim. 5 gunden uzun kullaniiyordu sanki. dr.una danismissindir kesin. ara ara kullanmanda sakinca varmidir danissaydin...
burun tikanmasi genel sorunumuz. gebelikte burun ici yapisi sisiyor cunku. dogum sonrasi geriye donus

2018 2. Sınavından sonra 5 yıl.gecerli sistemn degstigi sinavdn sonra. 2017 kapsamıyor canım

kudracıgım, cok mutlu oldum:) bilmukabele cok cok sevgiler diger mesajında okudum oglunu kucaklıyorum, ne tatlı anlatmıssın, benim oglumda 1. sınıfta okuma yazmaya yeni basladıgında sey yapardı, diyelim iki sesli heceyi birlestiri bir kelime cıkartıyor, mesela, kelime bitince anne yazdım iste simdi topuma bir kez vurup geleyim diyordu:)

kendimi bildim bileli calısıyorum ben de. nasıl denk gelmis senin durumun bakar mısın:) var her iste bir hayır hakikaten. bence super olmus, doya doya hamilelik doya doya bebek bakımı, ne guzel

aynen aynen, ne kadar buyuk konustuysam hep basıma geliyor ve fakat konusmamayı da basaramıyorum:)

cok sevgiler

mavilibalik cok cok mersi, hemen bakıyorum bu ayakkabılara. kafam binbesyuz oldu yareppicim amma cok cesit var uzakdogulularda.

canim. 5 gunden uzun kullaniiyordu sanki. dr.una danismissindir kesin. ara ara kullanmanda sakinca varmidir danissaydin...
burun tikanmasi genel sorunumuz. gebelikte burun ici yapisi sisiyor cunku. dogum sonrasi geriye donus
Sordum cnm evet 5 günden sonra zararlı dedi ama ben ayda 1 sise bitiriyorum zaten benm hamilelikten öncede burnumda sorun vardı tıkanıyor du smdi daha kötü oldu bir sürü şey denedim hiç fayda etmedi

benim oğlum doğumdan 3 gün önce ters döndü. daha çoook uzun zaman var

Kızlar bizde oğluşumun odasına karar verdik çok kullanışlı geldi ilerdede rahatlıklıkla kullanabilir iki tane komidini oluyo rengi falan çok hoşuma gitti

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-28-11-51-27-1.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2019-03-28-11-51-32-1.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…