2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhabalar güzel anneler :) sabah sağlık ocağından geldim. tetanoz aşımı oldum ayrıca tahlil için kan verdim. aşı yerim hiç ağrımadı henüzde ağrım yok, tahlil alınan yerde daha çok ağrı var. ayrıca kilodan bahsetmişsiniz sanırım rekor bende çünkü ben en başından beri 10 kg almışım öğleden sonra da devletten randevu aldım detaylıyı sorup ona göre fakültede yaptıracağım bakalım artık ne diyecek

Kaç kilo ile hamile kaldın, zayıf hamile kalan ve yapı gereği müsait olan kişilere doktorlar normal gözüyle bakıyor.

Vallahi dedemi bile tersleyince anladım normal olmadığımı inşallah hamile diyip sallamıyorlardır beni yoksa işim zor ☺
Bende de var sinir ve tahammülsüzlük birden parlama durumu.. Eşime aileme bu dönemlerde yaptıklarım söylediklerim hükümsüzdür lütfen beni ciddiye almayın diyorum :)

canım aslında çok zayıfta hamile kalmadım 62,5 ile hamile kaldım şuan 72,5 :) korkuyorum şeker falan çıkacak diye artık
Ben 66 ile hamile kaldim bu sabah tartildim tam 72 olmusum aslinda cokta sasirmadim bulantilar 13. Haftada gitti ve yerini asiri bir aclik aldi bi yere kadar zaten karsi koyabildim ve iste sonuc

Günaydın kızlar benmde kaç gündür başım agryo gece burun tikanikligiyla uyanıyorum illadin bağımlısıyım ztn onu çok kullandığım için vicdan azabı cekiyrm zararliymis
Ben de otrivine bagimlisiyim ama sukur bayadir kullanmiyorum fakat 12. Haftamda 1 hafta boyunca kullandim nezle olmustum doktora belirttim negatif konusmadi yine de o surenin disina cikmadim

Hosgeldin hayirli dogumlar

Ben 66 ile hamile kaldim bu sabah tartildim tam 72 olmusum aslinda cokta sasirmadim bulantilar 13. Haftada gitti ve yerini asiri bir aclik aldi bi yere kadar zaten karsi koyabildim ve iste sonuc
Ya nasıl şimşek hızında geliyor bu kilolar ben dünyayı mı yiyoruz sanki yok ama üzerimize gelip yapıştılar neyse şifa olsun inşallah yarasın bebişlerimize süt olsun bol bol

sinemist57 meslektasmısız sizinle. ne guzel haberlerle donmussunuz ayrıntılıdan. darısı bizlere insallah.
amiin inş meslektasim gercekten içim rahatladi iyiki yaptirmisim dedim doktor da cok iyiydi cok güleryüzlü baba gibiydi. Ins herkesin sonuclari iyi cikar mutlu haberlerle dönüş yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…