2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende kullanıyorum benim morluk olmuyo hiç yerleri bellide değil kendim yapıyorum hep bazen çok acıyo bazen hissetmiyorum bile
Önceleri yoktu son bir haftadır resmen kat kat göbeğime batışını hissediyorum aynı yere denk gelirse işkence oluyor her şey ufaklık için şafak 145

Pineapple60 evet evet arkadasım onlardan.

tutkuu85 onu mu alayım bunu mu alayım derken anında karar degistirdim, heree hoop evdeki kullanmadıgım cantama karar verdim. onu kullanacagım. almadım hicbirini.

mavilibalik iki tane aldım ayakkabılardan, ne tatlılar. tekrar tesekkurler

ayakkabılar: https://tr.aliexpress.com/item/Simf...327.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4dc44c4duqhzP1

bebegime ilk alışveriş oldugu icin, yani babaannesinin hazırladıgı bohca haric. bu arada yazmalıyım: bursa'da adettir. bebege once don alınır, ''donansın'' derler. bende bu mantıkla kızım ve ogluma bittabi bu bebegime de once kitap aldım ilk alışveris.

alim ulema olsun insallah, cahil cuhela olmasın diye. amin.

bu da kitabın linki:https://tr.aliexpress.com/item/Bebe...671.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4dc44c4duqhzP1

lcw sitesine uye oldum, ilk alışveriste kargo ucretsizmis arkadaslar. bilginiz olsun. kargoya verilen paraya hep uzulurum. guzel oldu para vermemek:)

hepinize guzel bir aksam diliyorum.

Önceleri yoktu son bir haftadır resmen kat kat göbeğime batışını hissediyorum aynı yere denk gelirse işkence oluyor her şey ufaklık için şafak 145
Benim şafak da 142:) ben işten çıkınca sağlık ocağında kolumdan yaptırmayı düşünüyorum her gün yürüyüş yaparken yaptırırım göbekten olmaz zaten büyüdükçe doktor da öyle söylemişti

Bende alttan alıyorum sabah 100 lük akşam 200 lük iğrenç oluyor yaa önce ağızdan alıyordum midem çok kötü olunca başka yolları denedim
Ben ikisini birden gece yatarken alıyorum sabah alınca hemen geri geliyor meğer doktor ikisini birden gece al demiş kontrolde anlamıştım sonra hep öyle kullandim

Genelde 22 ye kadar en gec yapilmis oluyo canim ama nasil istiyosan oyle
Allah guzen gunlerde kullandirsin ozellikle kitaba bayildim

Bana da hiç sorun olmaz doğuma kadar göbekten devam edebilirsin dedi Allah tan işi bırakmışım kendime bile faydam olmuyor okulda çocuklara sadece zararım olurduyürüyüş hala yasak ayrıca sağa sola dönüp yatıyoruz o zavallı kol ve bacak ağrılarını düşünüyorum puff göbek devam arkadaş

Doktorun nasil istiyosa uygun goruyosa oyle yap yazacaktim cikmamis

Sevindim bir sorun olmamasına bende senin gibi testleri yaptırmamıstim. Çok büyük ihtimalle down sendromlu değil normal her şeyi demişti. Sağlıkla gelsin prenses :)

Bana göbek büyüdükçe kol yada bacağa geçeriz demişti yürüyüş içinde sorcam onunda sorar öyle bakarım artik

Ağrı yapsa da çok zorlamıyor benim üç gün oldu olalı aşıyı nerdeyse tamam geçti ağrısı biraz dokununca iğne yeri acıyor o kadar oda ben biraz narinim ondan da olabilir :) inşallah yarında güzel haberler ile gelirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…