- 28 Mart 2019
- 36
- 117
- 23
- 38
Önceleri yoktu son bir haftadır resmen kat kat göbeğime batışını hissediyorum aynı yere denk gelirse işkence oluyor her şey ufaklık için şafak 145Bende kullanıyorum benim morluk olmuyo hiç yerleri bellide değil kendim yapıyorum hep bazen çok acıyo bazen hissetmiyorum bile
Ben hala veriyorumMerhaba kızlar yazdıklarınızı okudum da tedirgin oldum biraz ben sadece bir buçuk kilo anca aldım
Bende renk değişikliği hiç olmadı hep krem bir de ilacın dışı beyaz oluyor o kadarKizlar akıntısı şekil değiştiren var mı benim sürekli kahverengi oluyor arada krem gibi geliyor normal mi acaba sizler ne durumdasiniz
Bazen şeffaf bazen beyaz oluyor. Şeffaf olunca baya akışkan beyaz olunca daha ağdalı oluyor bende soracağım kontroldeKizlar akıntısı şekil değiştiren var mı benim sürekli kahverengi oluyor arada krem gibi geliyor normal mi acaba sizler ne durumdasiniz
Benim şafak da 142:) ben işten çıkınca sağlık ocağında kolumdan yaptırmayı düşünüyorum her gün yürüyüş yaparken yaptırırım göbekten olmaz zaten büyüdükçe doktor da öyle söylemiştiÖnceleri yoktu son bir haftadır resmen kat kat göbeğime batışını hissediyorum aynı yere denk gelirse işkence oluyor her şey ufaklık için şafak 145
Ben ikisini birden gece yatarken alıyorum sabah alınca hemen geri geliyor meğer doktor ikisini birden gece al demiş kontrolde anlamıştım sonra hep öyle kullandimBende alttan alıyorum sabah 100 lük akşam 200 lük iğrenç oluyor yaaönce ağızdan alıyordum midem çok kötü olunca başka yolları denedim
Benim hiç gelmiyor gibi biseydir bugün geliyo nasıl desem balgam gibi parça geldi hatta şeffaf gibi ben de anlamadimKizlar akıntısı şekil değiştiren var mı benim sürekli kahverengi oluyor arada krem gibi geliyor normal mi acaba sizler ne durumdasiniz
bence doktoruna danışmalısın kahverengi olmaması lazım sanki. doktorunun telefonu varsa ara yada mesaj at mutlakaKizlar akıntısı şekil değiştiren var mı benim sürekli kahverengi oluyor arada krem gibi geliyor normal mi acaba sizler ne durumdasiniz
Genelde 22 ye kadar en gec yapilmis oluyo canim ama nasil istiyosan oyleGüzel anneler ve minik kelebekleri herkese merhabalarSizlere bişey danışmak istiyorum
16+2 haftalık gebeyim doktorumuzun önerdiği perinatologdan randevu aldım ama çok doluymuş en erken verdiği tarihte 23+1 oluyorum
Nette genellikle 18-23 arası yapılır yazıyor sizce geç kalmış olur muyum yoksa 23+1 e kadar bekleyeyim o doktorda mı yaptırayım ayrıntılıyı
Allah guzen gunlerde kullandirsin ozellikle kitaba bayildimPineapple60 evet evet arkadasım onlardan.
tutkuu85 onu mu alayım bunu mu alayım derken anında karar degistirdim, heree hoop evdeki kullanmadıgım cantama karar verdim. onu kullanacagım. almadım hicbirini.
mavilibalik iki tane aldım ayakkabılardan, ne tatlılar. tekrar tesekkurler
ayakkabılar: https://tr.aliexpress.com/item/Simf...327.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4dc44c4duqhzP1
bebegime ilk alışveriş oldugu icin, yani babaannesinin hazırladıgı bohca haric. bu arada yazmalıyım: bursa'da adettir. bebege once don alınır, ''donansın'' derler. bende bu mantıkla kızım ve ogluma bittabi bu bebegime de once kitap aldım ilk alışveris.
alim ulema olsun insallah, cahil cuhela olmasın diye. amin.
bu da kitabın linki:https://tr.aliexpress.com/item/Bebe...671.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4dc44c4duqhzP1
lcw sitesine uye oldum, ilk alışveriste kargo ucretsizmis arkadaslar. bilginiz olsun. kargoya verilen paraya hep uzulurum. guzel oldu para vermemek:)
hepinize guzel bir aksam diliyorum.
Kahverengi akinti icin progestan kullandim 1 ay dusuk ibaresi imis... Doktoruna bi haber wermelisin bence canimKizlar akıntısı şekil değiştiren var mı benim sürekli kahverengi oluyor arada krem gibi geliyor normal mi acaba sizler ne durumdasiniz
Canim sorun sen de degil bizde bogazi tutamiyozkiMerhaba kızlar yazdıklarınızı okudum da tedirgin oldum biraz ben sadece bir buçuk kilo anca aldım
Bana da hiç sorun olmaz doğuma kadar göbekten devam edebilirsin dedi Allah tan işi bırakmışım kendime bile faydam olmuyor okulda çocuklara sadece zararım olurduBenim şafak da 142:) ben işten çıkınca sağlık ocağında kolumdan yaptırmayı düşünüyorum her gün yürüyüş yaparken yaptırırım göbekten olmaz zaten büyüdükçe doktor da öyle söylemişti
Doktorun nasil istiyosa uygun goruyosa oyle yap yazacaktim cikmamisGüzel anneler ve minik kelebekleri herkese merhabalarSizlere bişey danışmak istiyorum
16+2 haftalık gebeyim doktorumuzun önerdiği perinatologdan randevu aldım ama çok doluymuş en erken verdiği tarihte 23+1 oluyorum
Nette genellikle 18-23 arası yapılır yazıyor sizce geç kalmış olur muyum yoksa 23+1 e kadar bekleyeyim o doktorda mı yaptırayım ayrıntılıyı
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bende bi bellonaya bakayım o zaman :)Canım bellonadan alacaz ben tüm mobilyalarımı bellonadan aldım çok memnunum kalite olarakta iyi olacağına eminim :) şuanki fiyatı 3750 yatak dahil
Sevindim bir sorun olmamasına bende senin gibi testleri yaptırmamıstim. Çok büyük ihtimalle down sendromlu değil normal her şeyi demişti. Sağlıkla gelsin prenses :)herkese selam.
biz detaylidan ciktik. herseyi super masallah. dr benim de kan akislarimi kontrol etti. sorun yokmus. 340 gramlik prensesim. boyunu soylemedi. 19+5 ama 20+1 gunluk cikti. ben de toplam 4.5kg aldim. her ay aliyorum ben ama. 1 seferde almadim
2li 3lu 4lu testleri yaptirmamistim. detaylida da down sendromunu gosteren bir bulgu cikmadi cok sukur.
Bana göbek büyüdükçe kol yada bacağa geçeriz demişti yürüyüş içinde sorcam onunda sorar öyle bakarım artikBana da hiç sorun olmaz doğuma kadar göbekten devam edebilirsin dedi Allah tan işi bırakmışım kendime bile faydam olmuyor okulda çocuklara sadece zararım olurduyürüyüş hala yasak ayrıca sağa sola dönüp yatıyoruz o zavallı kol ve bacak ağrılarını düşünüyorum puff göbek devam arkadaş
Ağrı yapsa da çok zorlamıyor benim üç gün oldu olalı aşıyı nerdeyse tamam geçti ağrısı biraz dokununca iğne yeri acıyor o kadar oda ben biraz narinim ondan da olabilir :) inşallah yarında güzel haberler ile gelirsin :)Merhaba kızlar, aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizBen de bugün tetanoz aşısını oldum sonunda. Korkuyordum ağrı yapmasından ama yaptırmasam içim rahat etmezdi. Bizim sağlık ocağında kalp atışı filan dinlemediler. Yakın zamanda kontrole gittn mi diye sordu sadece. Bu arada iğne hissedilmeyecek kadar ince ama ilacın dağıldığını hissettim ben o andan beri de aşıyı yaptığı yerin çevresi biraz acıyor ama çok değil. İnşallah artmaz ağrı.Yarın da detaylı ultrasonumuz var heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır
Haberi var canım 8 9 haftadir boyle akintimbence doktoruna danışmalısın kahverengi olmaması lazım sanki. doktorunun telefonu varsa ara yada mesaj at mutlaka
LCW'da size en yakın mağazaya gelmesini isterseniz hiç kargo ücreti ödemiyorsunuz yanlış görmediysem :)lcw sitesine uye oldum, ilk alışveriste kargo ucretsizmis arkadaslar. bilginiz olsun. kargoya verilen paraya hep uzulurum. guzel oldu para vermemek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?