2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlar, aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz Ben de bugün tetanoz aşısını oldum sonunda. Korkuyordum ağrı yapmasından ama yaptırmasam içim rahat etmezdi. Bizim sağlık ocağında kalp atışı filan dinlemediler. Yakın zamanda kontrole gittn mi diye sordu sadece. Bu arada iğne hissedilmeyecek kadar ince ama ilacın dağıldığını hissettim ben o andan beri de aşıyı yaptığı yerin çevresi biraz acıyor ama çok değil. İnşallah artmaz ağrı.Yarın da detaylı ultrasonumuz var heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır

Kizlar bu arada hamilelikle ilgili kitap okumak isteyenlere nacizane tawsiyem kendi aldiklarim;
1-Bebeginizin İlk Yilinda Sizi Neler Bekler Heidi Murkoff: bu zaten dunyaca unlu bi kitap ansiklopedi gbi her turlu bilgi war baya baba bi kitap el atinda bulundurulasi
2-Hamilelik Dogum ve Bebek Bakim Kitabi Ayse Oner: Bu da baya resimli ve aciklayici bir kitap daha kolay dille anlatilmis guzel guzel okuyask geliyo insanin
3-Hamilelik Takvimi Annette Nolden: Hafta hafta hamileligi anlatiyor hem de anneyi bebege hazirliuor bilgi wererek cok begendigim bir kitap

Bende bu sefer kendime şaşırıyorum oğlumda hafta yarim.kilo kesin alıyordum 46 ile hamile kalıp 67 ile doguma gitmiştim ama saat başı yemek yerdim bu kadar çok yemek yemenin dışında düzenli beslenirdim..ama bu sefer hiç yemek yiyesim yoktu ilk başlarda sonra sorunalr stresler gene iştah gitti tabi..Şimdi de yine öyle aman aman yemiyorum bi kahvaltı bi akşam yemeği onun dışında başka bisey yok ceviz meviz hakgetire..hiç yiyesim gelmiyor..3.5 kilo almışım henüz 49 ile başladım şuan 52.5

İstikbalde içime sinen olmadı çilekte fiyat olarak çok yüksek ve öyle güzel bi model yok açıkçası bellonadaki çok hoşuma gitti inşallah sağlıcakla kullanacağımız günlerde gelir :) Sende içine sineni bulursun inşallah canım

Karnımdaki iğne morluklarını görünce düşündüm de acımaz herhalde

Güzel anneler ve minik kelebekleri herkese merhabalar Sizlere bişey danışmak istiyorum
16+2 haftalık gebeyim doktorumuzun önerdiği perinatologdan randevu aldım ama çok doluymuş en erken verdiği tarihte 23+1 oluyorum
Nette genellikle 18-23 arası yapılır yazıyor sizce geç kalmış olur muyum yoksa 23+1 e kadar bekleyeyim o doktorda mı yaptırayım ayrıntılıyı

Enine boyuna bakicam canim bellonaya benim butun ceyizim bellona o yuzden de guweniyorum Allah bebegini iyi saglikli gunlerde kkullandirmak nasip etsin insallah sagolasin

Bekleyin bence verilen tarih çok geç değil

Evet buradaki arkadaşlar yazıyordu o iğnelerden çok morarıyormuş tetanoz onun yanında hiçbir şeydir tabii. Sağlıkla al bebişini kucağına canım
Bende kullanıyorum benim morluk olmuyo hiç yerleri bellide değil kendim yapıyorum hep bazen çok acıyo bazen hissetmiyorum bile

Gözün aydın canım ya sağlıkla gelsin minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…