2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oda Kızılay’da bayındır sokaktaymış. Kime sorsam Ankara’da bir iki ayrıntılı ultrason dontorundan biri diyor. İnşallah öyledir gidicem bakalım. Sende inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin inşallah canım sen ne zaman gireceksin memnun kalırsan yazarmisin ben hala doktor karar veremedim bide o dediğin yerde 2D mi yapıyorlar yoksa 3D ve 4D limi yapıyorlar ayrıca fiyatinida biliyorsan yazarmisin

Benm favorimde en sondaki cnm

Canım gamibo ile bizde izmirdeyiz. egepol hastanesinde onur umut yücel'e gidiyoruz memnunuz. hastanenin doğum ücretide 3100 şuan . tabi doğuma kadar artış olur mu bilmiyorum. bir araştır istersen.

yazdım heemen de söylemedı,herhalde ilisiği daha devam ettğinden hastaneyle.
Hayırlısı artk...
Randevunda konusursunuz insallah canim hic uzulme ben de bugun doktorla konustum meaela kurbanda istanbulda olup olmicagi belli degilmis diger ay ben sana bildiririm dedi benim de moralim bozuldu ne diim ya ramazanda gidicekmis ya kurbanda artik Allah hayirlisini wersin

elaide
Ben secemedim. Arkasinda bosluk olanlarin alt değiştirme kısımları cikarilabilir ise kullanim bitince oyle degerlendirebilirsin. Aksi taktirde yer kaybı.

Genel düzen mantığım; odayı ve icindekileri (cam yukseklik en, kapi kenari radyator vs vs) 3d porgramlarda odayi cizip ardindan esyalari olceklendirerek yerlestirmek. Bir dene istersen.
Magazalar kocaman ve eve gelince esyalar sığmıyor.

İmza başak dememe gerek var mi?

9nda gidiyomus benım 15nde detaylı var ondan sonra gelırsin demisti
Hayırlısı .10nda yazcm bakalım gideceği yer belliyse devem ederm,yoksa hastanede baska dr bakcz artk

son 3 gunde benim karnim ciddi sekilde buyudu. hip diye. esim 3 gun goreve gitmisti, geldiginde ne olmus kocaman karnin dedi. baya da sert. yurumek nefes almak zorluyor bu ara. oglumda hatirlamiyorum bu sekilde buyumeyi. sizler de durum nasil? dilerim bu zorlanmam gecicidir.

ilkini sevdim.ben.

Güzel anneler merhabaa ♥ 22 sayfa birikmiş hay maşallah fırsat bulup okuyamadım :)
Bende son 1 haftadır göğüslerimde sızlama var. Hamileliğin başında yaşadığımız hassasiyet gibi değil. Meme başı çevresi baya baya sızlıyor arada. Benim gibi yaşayan var mı?

Merhaba kızlar bugün pek bi depresifim yatak İçinden çıkmadım havada güzel aslında ama bi mutsuzluk var üstümde hiç bişey yapasım yok hormonal sanırım bu ruh hali değişimleri yordu beni çok

9nda gidiyomus benım 15nde detaylı var ondan sonra gelırsin demisti
Hayırlısı .10nda yazcm bakalım gideceği yer belliyse devem ederm,yoksa hastanede baska dr bakcz artk
Hayirlisi olsun insallah canim her serde vardir bi hayir duruma gore bakarsin Allah jn izniyle

Evet canim benim de tam buyudu bu hafta hatta merdiwen cikinca ilk defa nefes nefese kalmalar basladi

Canım 5adet yetmez bence, kakası taşar değiştirirsin kusar tekrar değiştirmek zorunda kalırsın. Sıcak olacak terler bir daha değiştirirsin, onlar yıkanana kadar yedekte olması gerekiyor bence. Ben yaklaşık 15tane falan aldım herhalde. İlk fırsatta bence kesin body uzun ve yarım kollu, müslin örtü-tülbent örtü, pamuklu ince battaniye, patikli alt. İlk bir ay bunlar hariç birşey giymez diye düşünüyorum. En azından ben giydirmemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…