2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu gelsi sizinle ayni olan daha gelmedi gercekten harika kumasi cepleri 86 tl

Eklentiler

• IMG_20190409_134012.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20190409_134000.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20190409_133941.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20190409_133929.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 63
Lcw de gümüş rengi bir canta bakiyorum ne zamandir, dun magazada inceledim. Canta guzel aslinda aka laptop cantalari gibi kendi ağırlığı var. O yuzden vazgectim.
Şok a alisverise gitmistim, yarinin urunuymue ama rafta vardi, ordan aldim bir canta. Hafif diye aldim. Tipi daha kotu, renk tonlari falan bir kalitesiz duruyor ama hafif diye onu aldım.
Bir de emzikler falan vardi, aktueline bakin derim. 0-6 nuk emzik aldim.

TRY 59.33 37%OFF | Analık bebek bezi çantaları Fermuar Anne seyahat sırt çantaları Büyük Kapasiteli Mumya Çanta Hamile Kadın Bez Hemşirelik omuz çantaları

TRY 78.56 34%OFF | Karikatür Baskı Mumya Bezi Çanta Anne Su Geçirmez Açık Fermuar Sırt Çantası Büyük Kapasiteli Bebek Hemşirelik Çanta Annelik Çanta Bakım

Linkleri kizlar

Selam kızlar gün geçmiyor ki hamileliğin bir evresi vücudumuzda değişik bir belirti göstermesin
Bende bu aralar büyük tuvalet sonrası göbek altımda bi baskı ve sancı hissediyorum bu çok az sürüyo ve hareket edince hissediyorum sizde de böyle bişey var mı enfesksiyon olsa yanma falan olur ağrılı olur diye düşünüyorum acaba biraz zorluyorum ondan mı ordinaryus olacağız ha gayret az kaldı :))

4 ay geride kaldı, hatta 5in dolmasina az kaldı, ben hala kendimi enerjik filan hissetmiyorum. Hatta son zamanlarda merdiven çıkmak işkence haline geldi, inanılmaz yoruyor beni. Öyle pek karnım yok, çok kilo da almadım. Benim gibi olan var mı? Kansızlık filan mı var acaba nedense.

İlk enerji bulantılar geçince böyle Bi oh be diyorsun o zamn geliyor.. Sonra yine ağrı sızı halsizlik başlıyor inanki ben de çok çabuk yoruluyorum ya

Ben çok beğendim bu modeli lacivert ya da siyah kullanışlı geldi renk olarak güle güle kullan

40.56 tl simdi uygun gayet seninki ben ücretsiz kargo aratiyorum o yuzden.gormemisim
Ben yıl dönümü indiriminden aldım kargo ücreti de vardı ama ilk üyeliğim diye bı kaç kupon aldım onlarla beraber 40ı bulmadı fiyatı o yüzden kargoya takılmadım bende

Canım bendede aynı sıkıntı var özellikle sol kasikta çok hissediyorum ağrıyı yarın kontrolüm var enfeksiyon testi yaptırmak istiyorum bendede sizi fln yok ama ağrı rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…