bencede daha erken gelebilir benim dolap da yazdığı tarihten 4..5 gün önce geldi
Gelince yazar mısın beğenip beğenmediğini bende Mayıs gibi almayı düşünüyorum evet canım bebek odası için aldim ben çok beğendim kullanışlı geldi banaEki Görüntüle 2255978
peridrol84
canm gözünaydın çok sevindim. Sağlıkla doğdu günleri de görürüz inşAllah. Oğlun kaç yaşındaydı?. Benim oğlum da çok heyecanlı. 6 yaşında sürekli ne zaman doğacak diye soruyor:)) evde erkek egemenliği olacak:)) ama ben şimdiden oğluma iş yaptırıyorum süpürge vileda yaparken eline tutuşturuyorum birini. Geçen gün bulaşık makinesini boşalttı sandalye ile in çık in çık
Yaw oooof esimi aramislar su tetenoz icin hic yaptirmak istemiyorum simdi o da yaptir yaptir diyo Allah im ya bana ulasamadilar ya simdi onu aramislar bi tetenozumuz eksikti
Selam herkeze iyi aksamalr kızlar...biraz geç oldu ama yeni eve girdim sayılır..bizim ufaklığı uyut banyo yap derken bu saat oldu..ayrıntiliya girdim şükürler olsun herşey yolunda dedi doktor..devlet hastanesi olmasına rağmen çok ilgili bir doktordu hatta kendisine devlette ilk defa böyle bir dr la karsilastigimi soyledim..ve cinsiyetide öğrendim sonunda
Soyluyorummm
Veeeee
Bizden de birrrrrr
ŞEHZADEEEE geliyor iki erkek annesi olacağım hayırlısıyla..evde 3 böcek bir çiçek misali...oğluma da söyledik sonunda bugün bir kardeşi olacağını o kadar sevindiki anlatamam size..karnımı öpüyor seviyor kucaklıyor kardeşim benim diyorrr..hep istediği bişeydi zaten ama bu kadar sevinip güzel tepki vereceğini ben bile düşünmemiştim.. hepinize iyi dilekleri için çok tşk ederim...darısı diğer arkadaşlarımızın başına..artik yavastan bende oğlumda kalan ları eleyip ne var ne yok eksikleri çıkartıp başlarım almaya
Tetenoz icin bilgi weren annislere cok tesekkurlee sabah gittim hem kan aldilar hem idrar hem de tetanozu wurdular bakalim ne olacak asiri onyargili gittim , cok merak ediyorum hafif binsizi var suan 3 4 gun surebilir dediler artik yaptirdik bi kere
Benim de aynı sekilde; sabah gittim yine bir damar bulamama, iki hemsire damar aramaca, yok tüple degil siringayla mi alsak. En son el ustunden gireceklerdi
Tetanoz da yapildi, o acimadi kan gibi. Ve idrar.
gunaydin hanimlar, kasintim simdilik yok ama 'elim kulagimda her an baslayabilirim' der gibi bi hali var bacaklarimin.
siz nasilsiniz bakalim?
yahu hepiniz bi tetanoz asisindan bahsediyosunuz. neden vuruluyosunuz ki, turkiye ucuncu dunya ulkesi degil ki. sadece o ulkelere gidince vurulmamiz gerekmiyo mu? bilmiyorum, avrupa da (almanya da ve hollanda da) boyle biseyi hic duymadim. doktor hic bahsetmedi bile.
gunaydin hanimlar, kasintim simdilik yok ama 'elim kulagimda her an baslayabilirim' der gibi bi hali var bacaklarimin.
siz nasilsiniz bakalim?
yahu hepiniz bi tetanoz asisindan bahsediyosunuz. neden vuruluyosunuz ki, turkiye ucuncu dunya ulkesi degil ki. sadece o ulkelere gidince vurulmamiz gerekmiyo mu? bilmiyorum, avrupa da (almanya da ve hollanda da) boyle biseyi hic duymadim. doktor hic bahsetmedi bile.
Benim de aynı sekilde; sabah gittim yine bir damar bulamama, iki hemsire damar aramaca, yok tüple degil siringayla mi alsak. En son el ustunden gireceklerdi
Tetanoz da yapildi, o acimadi kan gibi. Ve idrar.
siz nasilsiniz bakalim?
Onlarca doktor dinledim izledim sordum ve hepsi paslı bir makasla göbek kordonu kesilmyckse gerek yok diyorlar ama bizim doktor ne derse doğrudur dusuncmz yüzünden ben arada soylyrm lince maruz kaliyrm
cok sacma. sadece acik yarana nebilim pislik, pas filan bulasinca vurunuyosun burada. haricinde hic ama hic gerek yok. demek ki tetanoz asisi saticilarinin bi cikari var.
elaide
benim kopeklerim var kedilerim var toprakla ic iceyiz kopekleri gezdirirken.tetonoz.sadece demir pas degil toprak iyi.yikanmamis sebze para toplu tasimadan bile.geçiyormuş o yuzden.yaptircam.ben de
Onlarca doktor dinledim izledim sordum ve hepsi paslı bir makasla göbek kordonu kesilmyckse gerek yok diyorlar ama bizim doktor ne derse doğrudur dusuncmz yüzünden ben arada soylyrm lince maruz kaliyrm
elaide
benim kopeklerim var kedilerim var toprakla ic iceyiz kopekleri gezdirirken.tetonoz.sadece demir pas degil toprak iyi.yikanmamis sebze para toplu tasimadan bile.geçiyormuş o yuzden.yaptircam.ben de
cok sacma. sadece acik yarana nebilim pislik, pas filan bulasinca vurunuyosun burada. haricinde hic ama hic gerek yok. demek ki tetanoz asisi saticilarinin bi cikari var.